Ιδιωτικά γήπεδα γκολφ μπορείτε να παίξετε στο Φοίνιξ

Μερικοί ιδιωτικοί αθλητικοί σύλλογοι της Αριζόνα προσφέρουν τσάι για το κοινό

Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες γήπεδα γκολφ στην Αριζόνα, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε κάποιον που να παίζει σε οποιαδήποτε ημέρα που σας αρέσει η διάθεση. Ακόμα, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε να παίζετε σε ένα μάθημα μόνο για μέλη όπου δεν είστε μέλος. Ορισμένα από αυτά τα γήπεδα γκολφ μόνο για μέλη αναζητούν άλλες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν έσοδα, και ένας τρόπος που κάνουν αυτό είναι να ανοίξουν έναν περιορισμένο αριθμό ωρών ώρας στους ξένους.

Αυτά τα γήπεδα γκολφ προσφέρουν τσάι φορές στο κοινό με την καταγραφή τους με τις online εταιρείες tee χρόνο, όπως GolfNow.com, μια εταιρεία που προσφέρει μειωμένες τιμές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φοίνιξ ιδιωτικά γήπεδα γκολφ με δημόσιους Tee Times

Αυτά είναι παραδείγματα μερικών από τα ιδιωτικά κλαμπ γκολφ που μπορεί να είστε σε θέση να παίξετε με την κράτηση ενός online tee time μέσω του GolfNow.com.

Ημερήσιες εκδρομές από το Φοίνιξ: Ιδιωτικά γήπεδα γκολφ με δημόσιους χρόνους

Όταν ο καιρός είναι ζεστός στην κοιλάδα του ήλιου, μπορεί να είναι ωραίο να οδηγείτε μια ώρα ή δύο κάθε φορά για να δείτε μερικές ψυχρότερες καιρικές συνθήκες και όμορφο τοπίο. Αυτά είναι παραδείγματα μερικών από τις ιδιωτικές λέσχες γκολφ που μπορείτε να παίξετε με την κράτηση ενός online tee time μέσω του GolfNow.com, όπου μπορείτε να οδηγήσετε και να παίξετε ένα γύρο και να επιστρέψετε, όλα την ίδια μέρα:

Σημείωση: Οι προσφορές στο GolfNow.com αλλάζουν συνεχώς, οπότε αν δεν βλέπετε μια πορεία που ψάχνετε, ελέγξτε πάλι σε λίγες μέρες και μπορεί να είναι εκεί. Οι ιδιωτικοί σύλλογοι τείνουν να μην αναγράφουν τους δημόσιους χρόνους από πολύ πριν. Επίσης, στο GolfNow.com πρέπει συνήθως να πληρώσετε εκ των προτέρων, χωρίς επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις.

Μπορούν να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί και χρεώσεις.