Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Τορόντο σε έναν προϋπολογισμό

Η επίσκεψη στο Τορόντο είναι σαν να επισκέπτεστε αρκετές δωδεκάδες έθνη χωρίς να αποσυσκευάζετε τις τσάντες σας. Αυτή η εξαιρετικά κοσμοπολίτικη πόλη προσφέρει τα αξιοθέατα και τις γεύσεις των χωρών της κάθε ηπείρου. Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός θα σας δείξει πώς να επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη αστική περιοχή του Καναδά χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι χειμώνες είναι σκληροί, αλλά οι Τορόντων είναι πολύ απασχολημένοι για να τρέμουν. Οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι τιμές κορυφώνονται.

Σκεφτείτε ένα ταξίδι το φθινόπωρο, όταν το φύλλωμα είναι θεαματικό. Οι τιμές έχουν μειωθεί εκείνη την εποχή, και τα πλήθη λεπτό έξω στα σημαντικότερα αξιοθέατα. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Άνοιξη, μην ξεχνάτε ότι ο ήπιος καιρός μερικές φορές δεν φθάνει μέχρι τα τέλη Μαΐου. Θα ψάχνετε αεροπορικά εισιτήρια προς και από το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Καναδά.

Που να φάω

Το Τορόντο είναι μία από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου. Εδώ μπορείτε να βρείτε εστιατόρια που διαθέτουν φαγητό από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο της πυξίδας. Πολλοί ταξιδιώτες αγωνίζονται για την αυθεντικότητα των προσφορών από την Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. Είναι μια από τις λίγες πόλεις όπου, με πολύ λίγη προσπάθεια, μπορείτε να δειπνήσετε σε μια νέα και εντυπωσιακή εθνοτική ειδικότητα κάθε βράδυ της διαμονής σας.

Που να μείνω

Καθώς αναζητάτε ένα δωμάτιο, θεωρείτε ότι οι περισσότερες από τις μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου έχουν πολλές τοποθεσίες εδώ, με τις περισσότερες συγκεντρωμένες κοντά στο αεροδρόμιο του Malton ή στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Ορισμένοι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού προτιμούν να απογοητεύσουν τις προσφορές Priceline στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία κατά μήκος της οδού Younge, επειδή μπορούν στη συνέχεια να περπατήσουν σε πολλά σημαντικά αξιοθέατα, το μετρό και το φαγητό.

Τριγυρίζω

Η Επιτροπή Διαμετακόμισης του Τορόντο διαθέτει δίκτυο λεωφορείων, τραμ και τρένων μετρό. Είναι ένα καθαρό, αποτελεσματικό δίκτυο που θα ήταν ο φθόνος των περισσότερων μεγάλων πόλεων. Ελέγξτε τα περάσματα που προσφέρουν εάν θα είστε στην πόλη περισσότερο από μερικές ημέρες. Να γνωρίζετε ότι οι διαδρομές επεκτείνονται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Place Exhibition, το Ontario Place και το Τορόντο ζωολογικό κήπο.

Εάν αποφασίσετε να εξερευνήσετε τα τεράστια προάστια του Τορόντο, θα πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο.

Τορόντο Αξιοθέατα και νυχτερινή ζωή

Η σκηνή της λέσχης του Τορόντο είναι ενεργή και αλλάζει γρήγορα. Είναι καλύτερα να ελέγξετε τις τοπικές καταχωρήσεις μετά την άφιξη. Η περιοχή του θεάτρου φιλοξενεί συχνά παραγωγές υψηλής ποιότητας στο Broadway, αλλά θα βρείτε επίσης υψηλής ποιότητας εκθέσεις "off Broadway". Οι οπαδοί των σπορ μπορούν να κάνουν μια ξενάγηση με το SkyDome. Η περιοδεία είναι σε λογικές τιμές, αλλά μην περιμένετε τα ίδια σε ξενοδοχεία και εστιατόρια του SkyDome, ειδικά εάν προγραμματιστεί ένα γεγονός. Επίσης, ακριβά: ένα ταξίδι στην κορυφή του CN Tower, που αποτελεί τη ψηλότερη ελεύθερη κατασκευή στον κόσμο.

Δειγματοληψία Πολιτισμού

Η Chinatown έχει γίνει το γενικό όνομα τοποθεσίας μιας ευρείας περιοχής κατά μήκος της λεωφόρου Spadina και κατά μήκος του Dundas St. West. Κινέζοι, Ταϊλανδοί και Βιετναμέζοι μετανάστες πωλούν τοπικές σπεσιαλιτέ σε εστιατόρια και αγορές. Το Τορόντο διαθέτει δύο τμήματα "Μικρή Ιταλία": Ένα κατά μήκος College Street και ένα στα βορειοδυτικά στο Woodbridge. Αν επιλέξετε Κολέγιο, μπορείτε επίσης να περπατήσετε σε "Little Portugal". Δείτε πόσο εύκολο είναι να δοκιμάσετε την καλύτερη κουζίνα του κόσμου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Τορόντο;

Περισσότερες Συμβουλές του Τορόντο