Πεζοπορία των πληροφοριών που επισκέπτονται το Τορίνο

Πώς και πότε να δείτε το Ιερό Σινδόνη του Τορίνο

Σημείωση: Η έκθεση 2015 του Σινδόνου του Τορίνο έχει τελειώσει. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.

Μια σπάνια έκθεση του διάσημου Σινάδου του Τορίνο ή της Αγίας Σινδόνης , στον καθεδρικό ναό του Τορίνο, έχει ανακοινωθεί για τις 19 Απριλίου - 24 Ιουνίου 2015 με θέμα « Η Μεγαλύτερη Αγάπη» . Το Ιερό Σκήνωμα παρουσιάστηκε μόνο 18 φορές στο παρελθόν και η τελευταία έκθεση ήταν το 2010, γι 'αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε το Ιερό Σινάτο.

Κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής περιόδου 2010, περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι ήρθαν στο Τορίνο για να δουν το Σινδό. Ακόμη περισσότερα αναμένονται το 2015, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε να δείτε το Ιερό Σινάτο του Τορίνο το 2015.

Κάλυψη των κρατήσεων του Τορίνο

Το 2015 το Σινάρι του Τορίνο θα εμφανιστεί στον καθεδρικό ναό του Τορίνο από τις 19 Απριλίου έως τις 24 Ιουνίου (μεγαλύτερη περίοδος από ό, τι το 2010). Παρόλο που δεν υπάρχει κόστος για την προβολή του Σκαλιού, πρέπει να κάνετε κράτηση. Τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα και μπορούν να δεσμευτούν στο διαδίκτυο ή καλώντας το +39 011 529 5550 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 19:00 ή Σάββατο, 9:00 - 14:00, ώρα Ιταλίας. Αν προτιμάτε να το κάνετε κάποιος, μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το The Holy Shroud μέσω της Select Italy με χρέωση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να πάτε στην περιοχή υποδοχής στην Piazza Castello, κοντά στον Καθεδρικό Ναό, για κρατήσεις ίδιας ημέρας, αν υπάρχουν χώροι.

Οι επισκέψεις προγραμματίζονται κάθε 15 λεπτά.

Η ηλεκτρονική φόρμα κρατήσεων σάς επιτρέπει να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες διαθέσιμες για την ημερομηνία που επιλέγετε. Για να κάνετε κράτηση επιλέξτε την ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό των ατόμων. Μετά την κράτηση, θα σας αποσταλεί ένας κωδικός κράτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Φέρτε μαζί σας ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον καθεδρικό ναό την ημερομηνία που έχετε επιλέξει.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα Σάββατα και τις Κυριακές καθώς είναι οι πιο πολυσύχναστες. Τα απογεύματα της Τετάρτης είναι αφιερωμένα σε άρρωστους προσκυνητές. Την Κυριακή 21 Ιουνίου ο Πάπας θα προσευχηθεί στη Σφαίρα και πιθανότατα δεν θα είναι δυνατή η απόκτηση εισιτηρίων για αυτή την ημερομηνία.

Πεζοπορία των πληροφοριών έκθεσης του Τορίνο

Στη διάρκεια της έκθεσης θα δημιουργηθεί χώρος υποδοχής στην πλατεία Piazza Castello (κοντά στον καθεδρικό ναό). Μπορείτε ακόμα να εισέλθετε στον καθεδρικό ναό δίπλα στην κύρια πόρτα και να έχετε πρόσβαση στο κεντρικό ναό κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά δεν θα είστε σε θέση να πλησιάσετε στο Σινδόνο του Τορίνο εάν δεν έχετε κράτηση. Θα υπάρχει μια ειδική διαδρομή για τους προσκυνητές που θα φθάσουν στον καθεδρικό ναό. Χάρτης δρομολογίων και πληροφορίες

Οι εθελοντές θα χρειαστούν για να βοηθήσουν στους χώρους υποδοχής, να βοηθήσουν τους προσκυνητές που είναι άρρωστοι και με ειδικές ανάγκες και να φιλοξενήσουν επισκέπτες σε άλλες εκκλησίες του Τορίνο. Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση accoglienza@sindone.org για εθελοντικές πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η μάζα θα γιορτάζεται στον καθεδρικό ναό, μπροστά από το Σινδό, κάθε πρωί στις 7:00.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Santa Sindone για περισσότερες πληροφορίες.

Μουσείο της Αγίας Σινδόνης

Το Μουσείο της Ιεράς Σκήτας είναι επί του παρόντος ανοιχτό καθημερινά (όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Σινδό του Τορίνο) από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι και από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. (τελευταία είσοδος μία ώρα πριν το κλείσιμο).

Στην οθόνη παρουσιάζονται αντικείμενα που σχετίζονται με το Ιερό Σινάτο. Υπάρχει ένα audioguide διαθέσιμο σε 5 γλώσσες και ένα βιβλιοπωλείο. Το Μουσείο του Ιερού Ναυαγίου είναι στην κρυψώνα της εκκλησίας των SS. Sudario, Via San Domenico 28.

Ποια είναι η Σινδόνη του Τορίνο;

Το Σινάρι του Τορίνο είναι ένα παλιό κάλυμμα από λινό με την εικόνα ενός σταυρωμένου ανθρώπου. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι η εικόνα του Ιησού Χριστού και ότι το ύφασμα αυτό χρησιμοποιήθηκε για να τυλίξει το σταυρωμένο σώμα του. Πολλές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σκήνωμα, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι το πιο μελετημένο τεχνούργημα του κόσμου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν καθόλου αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ή να διαψεύδουν αυτές τις πεποιθήσεις.

Αγία Πεζοί και Τουρίν

Select Italy προσφέρει μια ξενάγηση στο Τορίνο που περιλαμβάνει εισιτήρια για να δείτε την Ιερή Σκήτη, μια βόλτα στο βασιλικό κέντρο του Τορίνο, αύξουσα τον πύργο Mole Antonelliana, μεσημεριανό γεύμα, και στην πλήρη περιήγηση ημέρας θα επισκεφθείτε την κοντινή πόλη Castelnuovo Don Bosco .

Πού να μείνετε στο Τορίνο για να δείτε την Ιερή Σκήτη

Εδώ είναι τα κορυφαία αξιοσημείωτα ξενοδοχεία του Τορίνο στο ιστορικό κέντρο, βολικά για να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό και να δείτε το Σινδόνο του Τορίνο.