Μην πέσετε για αυτές τις απάτες ταξιδιού στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου. Είναι το σπίτι των πολιτιστικών αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, καταπληκτική αρχιτεκτονική, μια ζωντανή σκηνή φαγητού και καταπληκτικά καταστήματα. Είναι δυναμική, μαγευτική και συναρπαστική, αλλά με πληθυσμό 8,7 εκατομμυρίων, μπορεί επίσης να είναι τρομακτικό, σύγχυση, απασχολημένος και δυνατός.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το Λονδίνο είναι μια πολύ ασφαλής πόλη. Υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνα μέρη για επίσκεψη όταν πρόκειται για ποσοστά εγκληματικότητας και θέματα ασφάλειας, αλλά όπως και με οποιαδήποτε μεγάλη πρωτεύουσα, είναι αναπόφευκτο ότι οι καλλιτέχνες απάτης και οι εγκληματίες θίγουν τους τουρίστες. Έχουμε επισημάνει μερικές κοινές απάτες ταξιδιού στο Λονδίνο για να γνωρίζετε πριν από ένα ταξίδι, αλλά η καλύτερη συμβουλή είναι να είσαι σοφός, να είσαι επιφυλακτικός και να είσαι προετοιμασμένος. Ω, και ακολουθήστε το έντερό σας. αν κάτι δεν αισθάνεται σωστό, οι πιθανότητες είναι ότι δεν είναι.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επικοινωνήστε με την αστυνομία, την υπηρεσία ασθενοφόρων ή την πυροσβεστική υπηρεσία το 999. Για να αναφέρετε το μη επείγον έγκλημα, επικοινωνήστε με το τοπικό αστυνομικό τμήμα καλώντας το 101 από το Ηνωμένο Βασίλειο.