Οι καλύτεροι προορισμοί διακοπών χειμώνα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον είναι γνωστή για πολλά πράγματα - το Σιάτλ, το Space Needle, τα βουνά, τα evergreens και τη βροχή το χειμώνα. Αλλά μην κάνετε λάθος ότι η βροχή το χειμώνα ως λόγος να μην κάνετε λίγες διακοπές. Είτε ζείτε στο Evergreen State είτε επισκέπτεστε από αλλού, οι χειμώνες της Ουάσινγκτον είναι ένας καλός χρόνος για να εξερευνήσετε. Η Δυτική Ουάσιγκτον παραμένει ως επί το πλείστον εύκρατη Σίγουρα, είναι λίγο βροχερό, αλλά μην αφήνετε να σας σταματήσουμε να απολαύσετε τον εαυτό σας. Η κεντρική και ανατολική Ουάσινγκτον είναι κρύα και έχει αρκετό χιόνι, αλλά είναι ιδανική για διακοπές σκι ή για να επισκεφθείτε τις ξενόγλωσσες ακρογιαλιές που είναι μερικές από τις γραφικές ορεινές πόλεις του κράτους.

Και, σίγουρα, μπορείτε να κάνετε σχεδόν οποιαδήποτε θέση στην Ουάσινγκτον χειμερινές διακοπές. Θα μπορούσατε να κατευθυνθείτε προς την ακτή, αλλά περιμένετε τους πικρούς ανέμους και τις οδηγικές βροχές πολλές μέρες. Θα μπορούσατε να επιλέξετε να εξερευνήσετε ένα εθνικό πάρκο, αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε αλυσίδες και κλείσιμο δρόμων και περιορισμένη ορατότητα. Ορισμένα μέρη απλώς ζητούν να επισκεφτούν τους θερμότερους μήνες.

Προτομή τα παλτά χειμώνα σας, σακάκια βροχής και τις μπότες σας. Εδώ είναι οι καλύτεροι προορισμοί χειμερινών διακοπών στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.