Πακέτο για έναν σκοπό

Κάντε το επιπλέον χώρο αποσκευών σας καλό στο επόμενο ταξίδι της Καραϊβικής

Το έχουμε κάνει όλοι - άφησε λίγο χώρο στις αποσκευές μας για τα αναπόφευκτα αναμνηστικά που φέρνουμε πίσω από την Καραϊβική. Είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο, αλλά εδώ είναι ακόμα καλύτερο: γεμίστε αυτό το χώρο με αντικείμενα που μπορείτε να δώσετε σε άξια φιλανθρωπικά ιδρύματα όταν φτάσετε στα νησιά και μπορείτε να φύγετε με τα βραβευμένα αναμνηστικά και την ικανοποίηση που έχετε κάνει καλά στις διακοπές σας.

Η ομάδα Pack for a Purpose, μια μη κερδοσκοπική ομάδα που υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις στους τομείς της παιδικής μέριμνας, της υγείας, της εκπαίδευσης, της καλής μεταχείρισης των ζώων και της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης, συνεργάζεται με θέρετρα και φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Καραϊβικής.

Η ομάδα ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να φέρουν έως και 5 κιλά αγαθών για να δώσουν όταν φτάνουν στον προορισμό τους - ακριβώς αυτό που χρειάζεται εξαρτάται από το πού πηγαίνετε.

"Όταν οι ταξιδιώτες επιλέγουν να« Pack for a Purpose », κάνουν μεγάλη επίδραση», λέει η Rebecca Rothney, ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας. «Αυτή η απλή, εύκολη και σημαντική εμπειρία εμπλουτίζει τόσο τον ταξιδιώτη όσο και την κοινότητα στον προορισμό του ταξιδιώτη. Μου αρέσει να σκέφτομαι «Συσκευασία για ένα σκοπό» σαν να παίρνω το τέλειο δώρο οικοδεσπότη, έναν τρόπο να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σας για τη φιλοξενία που λαμβάνετε ».

Η ομάδα διευκολύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν καλό:

  1. Επιλέξτε έναν προορισμό (η ομάδα λειτουργεί σε 16 χώρες της Καραϊβικής)
  2. Βρείτε ένα κατάλυμα και ένα έργο που υποστηρίζει. Περισσότερα από 60 θέρετρα της Καραϊβικής συμμετέχουν, συμπεριλαμβανομένων όλων των θέρετρων Sandals και άλλων γνωστών ιδιοκτησιών όπως το νησί Necker στο BVI , τα θέρετρα Bucuti και Tara Beach στην Αρούμπα , και το GolderEye, Half Moon και το Jake's στη Τζαμάικα .
  1. Επιλέξτε τα αναλώσιμα που θέλετε να πάρετε από τα συγκεκριμένα στοιχεία που ζητήσατε.
  2. Καταργήστε τις προμήθειες της εταιρίας διαμονής ή τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα τις παραδώσουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό τους εταίρο.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

"Το πακέτο για έναν σκοπό είναι εύκολο, είναι έξυπνο, έχει σημασία", λέει ο Cathy Decker, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος διοργάνωσε εθελοντικές εκδρομές στην Καραϊβική.

Οι πελάτες της Decker περιλαμβάνουν το Sandals Resorts International, το οποίο υποστηρίζει το Sandals Foundation, έναν βασικό συνεργάτη της Καραϊβικής του Pack με σκοπό.

"Οι φιλοξενούμενοι έχουν αγκαλιάσει πραγματικά το πακέτο για έναν σκοπό και άλλο προγραμματισμό εθελοντισμού που διατίθεται μέσω του Ιδρύματος Σανδάλων", λέει η Decker, της οποίας η έφηβη κόρη, η Caroline, συμμετείχε πρόσφατα στο Teen Advisory Panel του Resorts Resorts. Η ομάδα ξεκίνησε το Teen Impact , ένα νέο πρόγραμμα «εθελοντισμού» που δίνει στους έφηβους την ευκαιρία να κερδίσουν ώρες κοινωφελούς υπηρεσίας ενώ βρίσκονται σε διακοπές με τις οικογένειές τους.

"Το πακέτο με σκοπό είναι μέρος του προγράμματος: Σε αυτή την περίπτωση, από τότε που αρχίζει το σχολείο το Σεπτέμβριο, οι έφηβοι ενθαρρύνονται να φέρνουν τα απαραίτητα σχολικά είδη", λέει ο Decker. "Η Caroline περιείχε στυλό, μολύβια, γόμες, χάρακες, σημειωματάρια, ψαλίδια για παιδιά, χρωματιστά μολύβια και έγχρωμο χαρτί.

"Ήταν το ένα πράγμα που προετοίμαζα για πριν να φύγουμε ότι δεν ήταν για μένα", λέει η Caroline. "Κάνει τις διακοπές νόημα και με κάνει να συνδεθώ με τα παιδιά εδώ, και όταν θα επιστρέψω, θα θυμάμαι ότι υπάρχουν τα παιδιά απολαμβάνουν τα πράγματα που έφερα ».

Το Pack for a Purpose ενθαρρύνει επίσης τους ταξιδιώτες να δωρίσουν σχολικά είδη στη Δομινικανή Δημοκρατία , την Τζαμάικα, τις Τερκς και το Καΐκο και τη Δομίνικα , συμπεριλαμβανομένων βιβλίων για το πρόγραμμα "Ανοιχτά Βιβλία, Ανοιχτά Μίνι - Αφήστε ένα βιβλίο πίσω" μετά την εκτεταμένη καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Erika τον Αύγουστο του 2015).

Τι είδους προμήθειες; Οι ανάγκες ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, αλλά ως παράδειγμα, το Frangipani Beach Resort στην Ανγκουίλα ζητά από τους επισκέπτες να υποστηρίξουν το Κέντρο Ανάπτυξης Νεολαίας Blowing Point με δωρεές:

Άλλα θέρετρα ζητούν μια ποικιλία δωρεών, που κυμαίνονται από Band-Aids και γυναικεία προϊόντα υγιεινής έως μουσικά όργανα και κλινοσκεπάσματα - όλα εύκολα συσκευασμένα σε μια γωνία της βαλίτσας σας.

Τα θέρετρα της Καραϊβικής και τα προγράμματα που συμμετέχουν στο πακέτο για ένα σκοπό περιλαμβάνουν:

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor