Ταξιδιωτικός οδηγός της Ανγκουίλας

Αν θέλετε να ξεφύγετε για μια απομονωμένη, αλλά πολυτελή διακοπές στην Καραϊβική, η Ανγκουίλα είναι το νησί για εσάς. Οι διασημότητες σφύζουν εδώ για την παράδοση του νησιού που προστατεύει την ιδιωτικότητα, τα πολυτελή θέρετρα και την επιλογή από περισσότερα από 70 εστιατόρια. Οι καταδύσεις σε ύφαλο και ναυάγια είναι δημοφιλείς εκτροπές, αλλά είναι πιο πιθανό να περάσετε τη νύχτα σας παρατεταμένη σε ένα καλό φαγητό από το χορό μέχρι την αυγή.

Δείτε τιμές και κριτικές για το TripAdvisor

Anguilla Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Ανγκουίλα Αξιοθέατα

Ειλικρινά, οι άνθρωποι δεν έρχονται στην Ανγκουίλα για να "δουν τα αξιοθέατα" - οι παραλίες, τα θέρετρα και τα εστιατόρια είναι τα πραγματικά "αξιοθέατα". Τούτου λεχθέντος, σίγουρα θα θέλετε να επισκεφθείτε την ιστορική συνοικία της κοιλάδας Olde στην πρωτεύουσα της Ανγκουίλα. προσθήκη στη συλλογή της κληρονομιάς, το καλύτερο ιστορικό μουσείο στο νησί. πιάσε τα κιάλια σας και παρακολουθήστε τα πουλιά στις ακμάζουσες λίμνες της Αγκίγουλας. και βγείτε στο νερό για ψάρεμα, ιστιοπλοΐα ή καταδύσεις στους τοπικούς υφάλους και ναυάγια.

Παραλίες στην Ανγκουίλα

Η μικροσκοπική Ανγκουίλα διαθέτει 33 παραλίες , όλες ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό. Η βόρεια ακτή της βόρειας ακτής του νησιού έχει τα πιο άγρια ​​κύματα και τις πιο απομακρυσμένες παραλίες. Δημοφιλή σημεία όπως το Sandy Ground, ο κόλπος Shoal, ο κόλπος Rendezvous και ο κόλπος Meads, έχουν εστιατόρια, μπαράκια και θέρετρα κοντά στην παραλία, με άμμο και surf.

Απομονωμένος Little Bay μπορεί να επιτευχθεί μόνο με βάρκα. Το Sandy Island και το Scilly Cay είναι μικρό νησί με beach bars και δωρεάν υπηρεσία εκτόξευσης από την ηπειρωτική χώρα.

Ανγκουίλα Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Τα πολυτελή θέρετρα - που συχνά διαθέτουν εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης - συχνά φαίνονται να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στην Ανγκουίλα. Οι προσεκτικοί παραγωγοί περιλαμβάνουν το Cap Juluca (Book Now), μια μαυριτανική φαντασίωση που μεταφέρθηκε σε ακτογραμμή της Καραϊβικής. Malliouhana, το οποίο διαθέτει ένα εξαιρετικό σπα και επώνυμο γκουρμέ γαλλικό εστιατόριο. και το ξενοδοχείο CuisinArt , γνωστό για το πρόγραμμα ευεξίας του (Κάντε κράτηση τώρα). Αλλά η Ανγκουίλα διαθέτει επίσης μερικά ξενοδοχεία, πανδοχεία και βίλες σε μέτρια τιμή, ακόμη και σε τέτοια δημοφιλή σημεία όπως το Sandy Ground.

Εστιατόρια στην Ανγκουίλα

Με περισσότερα από 70 εστιατόρια, η Ανγκουίλα είναι ένας παράδεισος γκουρμέ. Είτε θέλετε πίτσα, Creole, ασιατική σύντηξη ή εξαιρετική γαλλική κουζίνα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το βρείτε στην Ανγκουίλα. η μόνη πρόκληση που μπορεί να έχετε είναι να βρείτε ένα φθηνό γεύμα. Το Koal Keel στην κοιλάδα Olde είναι μια παράδοση δείπνου νησιού. Το Pimms στο θέρετρο Cap Juluca είναι μια αξέχαστη γαλλο-ασιατική εμπειρία.

Για μια αυθεντική μπάρμπεκιου στην παραλία της Καραϊβικής, πιάστε την ελεύθερη εκτόξευση στο Scilly Cay για μερικούς αστακούς στη σχάρα και γροθιά.

Ανγκουίλα Πολιτισμός και Ιστορία

Το Arawaks εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Ανγκουίλα, αφήνοντας πετρογλυφικά στο Big Spring Cave. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι πολέμησαν για 150 χρόνια. Οι έποικοι της Αγγλίας δημιούργησαν μια οικονομία φυτεύσεων Ο αρχικά μαύρος πληθυσμός της Ανγκουίλας αποτελεί υπενθύμιση αυτής της περιόδου. Ένας καταναγκαστικός γάμος με τον Άγιο Χριστόφορο και τον Νέβιτς πυροδότησε την Επανάσταση της Ανγκουίλας το 1967, γεγονός που οδήγησε στην Ανγκουίλα να γίνει ξεχωριστό βρετανικό έδαφος. Σήμερα, τα πιο θερμά πάθη σώζονται για αγώνες βάρκα και αγώνες κρίκετ.

Ανγκουίλα Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Όποια και αν είναι η χρονική στιγμή που θα έρθετε στην Ανγκουίλα, πιθανότατα θα υπάρξει αγώνας με βάρκα - είναι το εθνικό άθλημα. Το πολιτιστικό φεστιβάλ της Ανγκουίλας και το καλοκαιρινό φεστιβάλ είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να συναντήσετε τους Ανγκουίλια και να μάθετε για τη ζωή και τα έθιμά τους. Το Φεστιβάλ Μουσικής Moonsplash του Μαρτίου περιλαμβάνει τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως και το ετήσιο Φεστιβάλ Jazz Tranquility. Η Ανγκουίλα Επανάσταση γιορτάζεται στις 30 Μαΐου, ημέρα Ανγκουίλα.

Νυχτερινή ζωή στην Ανγκουίλα

Η νυχτερινή ζωή δεν είναι ακριβώς η ανεύθυνη του Ανγκουίλα, αλλά θα βρείτε ζωντανά beach bars στον κόλπο Shoal και το Sandy Ground έχει δύο από τις πιο δημοφιλείς λέσχες της Ανγκουίλα: το Johnfo Beach Stop και το Pumphouse. Το τοπικό λεύκωμα reggae Bankie Banx και οι φίλοι παίζουν σχεδόν νύχτα στο μπαρ / εστιατόριο / συναυλιακό χώρο του Banx, το Dune Preserve . Το South Hill έχει τη μοναδική αληθινή ντίσκο του νησιού, τον Κόκκινο Δράκο, καθώς και τη μέκκα Rafe's αργά τη νύχτα.