Η καλύτερη εμπειρία αγορών στο Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν είναι ένα υπέροχο μέρος για να ψωνίσετε. Είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία από την SoHo ή τη 5η Λεωφόρο του Manhattan και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από τα προαστιακά ψώνια. Δεδομένου ότι δεν είναι πάντα προφανές πού να πάτε για τι είδους πράγματα-και το Μπρούκλιν αλλάζει συνεχώς-εδώ είναι μια γρήγορη κατάρρευση των θέσεων για να αναζητήσετε συγκεκριμένους τύπους εμπειριών αγορών.

Εξερευνήστε τις γειτονιές του Μπρούκλιν

Η μισή διασκέδαση του Μπρούκλιν διερευνά τις γειτονιές .

Περπατήστε σε ορισμένες γειτονιές και εξερευνήστε τα μικρά καταστήματα! Σε γενικές γραμμές, τα καλύτερα στοιχήματα είναι οι Carroll Gardens / Cobble Hill, Fort Greene, Park Slope , Prospect Heights και Williamsburg. Όμως, το Μπρούκλιν είναι ένα μεγάλο μέρος και μπορεί κανείς να βρει ενδιαφέροντα ψώνια σε πολλές άλλες γειτονιές, συμπεριλαμβανομένων των υπέροχων ψαριών, όπως τα ιρλανδικά καταστήματα στο Bay Ridge και τα καταστήματα τροφίμων που λειτουργούν με μετανάστες κατά μήκος της λεωφόρου Ocean.

Vintage και Bespoke αγαθά

Αν ψάχνετε για vintage, τα δύο καλύτερα μέρη για να κυνηγήσουν βρίσκονται σε διάφορα καταστήματα στο Williamsburg (δείτε το καλύτερο vintage στο Williamsburg και την κινητή αγορά, Brooklyn Flea , μια πολύ δημοφιλής αγορά με υπέροχα, αλλά όχι φθηνά, vintage αγαθά Αλλά αυτό δεν είναι όλα, υπάρχουν και άλλες αγορές ψύλλων στο Μπρούκλιν .

Το Μπρούκλιν δεν έχει μια ωραία γειτονιά, όπως κάνουν μερικές πόλεις. Ελέγξτε τα καταστήματα επίπλων στη λεωφόρο Atlantic για μερικά καταστήματα με αντίκες στο τέντωμα μεταξύ Smith και Nevins.

Εθνικά καταστήματα μάρκας

Για Macy, Best Buy, Target, Aeropostale, Victoria's Secret και άλλες εθνικές μάρκες , κατευθυνθείτε προς το βολικά τοποθετημένο Ατλαντικό Κέντρο και άλλα εμπορικά κέντρα του Μπρούκλιν . Όλα προσφέρουν μια καλή επιλογή από καταστήματα με μεσαίες τιμές και καταστήματα έκπτωσης αλυσίδων.

Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη με τα πόδια. Όλοι φορούν αθλητικά παπούτσια.

Οι αγοραστές θα βρουν μοντέρνα καταστήματα πάνινα παπούτσια σε όλα τα εμπορικά κέντρα, ενώ τα αστικά trendsetting παπούτσια εμφανίζονται νωρίς στο Fulton Mall . Για αθλητικά παπούτσια hipster, κατευθυνθείτε στο Williamsburg.

Το IKEA στη συνοικία Waterfront του Red Hook είναι ένα τεράστιο αξιοθέατο και μπορεί να επιτευχθεί με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή με πλοίο από το Μανχάταν. Το νέο εμπορικό κέντρο City Point στο Downtown Brooklyn έχει ένα Target και ένα Century 21 και επίσης θα φιλοξενήσει μια τεράστια αίθουσα φαγητού στα τέλη της άνοιξης του 2017.

Εξειδικευμένες και βιοτεχνικές αγορές

Το Μπρούκλιν απολαμβάνει μια ζωντανή σκηνή στην αγορά. Κάθε εβδομάδα, το Brooklyn Flea προσφέρει τόσο επιμελημένο vintage και να βρείτε τα μεταχειρισμένα αγαθά, καθώς και εξαιρετικό αγρόκτημα στο τραπέζι φαγητό. Η DeKalb Market, μια καινοτόμος υπαίθρια αγορά με πωλητές που πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από τα τεράστια βαμμένα μεταφορικά δοχεία, είναι ανοιχτή καθημερινά εκτός από τον Ιανουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου. Μερικές εβδομαδιαίες αγορές ψύλλων ολοκληρώνουν τις επιλογές.

Η καλύτερη στιγμή του χρόνου για να απολαύσετε τη σκηνή της αγοράς του Μπρούκλιν είναι το μήνα Δεκέμβριο, όταν πολλές αγορές διακοπών του Μπρούκλιν ανοίγουν σε σχολεία, αίθουσες συναυλιών και πλατείες. Αλλά ο Μάιος είναι επίσης ένας καλός χρόνος αγοράς, με το φεστιβάλ Shop the Archway του DUMBO και μία από τις πολλές ετήσιες καλλιτεχνικές παραστάσεις του συνασπισμού καλλιτεχνών Brooklyn Waterfront Artists.

Και, μην χάσετε άλλες εποχιακές αγορές. Ο BAM Dance Africa στο Fort Greene - μια αφρικανική αγορά που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Μουσικής του Μπρούκλιν - προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Τέλος, το περίφημο υπαίθριο Φεστιβάλ Βιβλίων του Μπρούκλιν, ένα ετήσιο γεγονός το Σαββατοκύριακο με αίσθηση της αγοράς, είναι μια απόδειξη της ζωντανής κουλτούρας συγγραφέων και αναγνωστών του Μπρούκλιν.

Ασυνήθιστα στοιχεία

Για είδη ένδυσης κυρίες, παιδικές μπουτίκ και καλαίσθητα έπιπλα στο σπίτι, ελέγξτε την Πέμπτη Λεωφόρο στο Park Slope και τις οδούς Smith ή Court στους Κήπους Carroll. Προχωρήστε στο Bedford και Grand Avenues στο Williamsburg για ρούχα hipster και γενική αισθητική. Για εξίσου ισχίου ρούχα, μερικά με αφρικανικά εισαγόμενα υλικά, περπατήστε μέχρι Fulton Street στο Fort Greene.

Τα φτηνά παιδικά ρούχα και τα ενδύματα ενηλίκων είναι άμεσα διαθέσιμα στην Πέμπτη Λεωφόρο του Sunset Park, μιας γειτονιάς εργατικής τάξης του Λατίνο.

Για μια ποικιλία από καλαίσθητα, ανήσυχα, συντηρητικά ρούχα - και καπέλα για γυναίκες, περούκες, μακριά παλτά, ντυμένα ρούχα για παιδιά, παιδικά εργαλεία και παπούτσια - και οτιδήποτε kosher, κάντε ένα ταξίδι στην ορθόδοξη εβραϊκή γειτονιά του Borough Park t αργά την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο, όταν όλα είναι κλειστά).

Δείτε τα ενδιαφέροντα μπουτίκ ψώνια στο Ουίλιαμσμπουργκ και κάντε μια περιήγηση στην Grand Street στο Hip Williamsburg .

Αγοράστε χειροποίητα, τοπικά, τοπικά καλλιτέχνες

Το Brooklyn είναι το σπίτι της Etsy, της δημοφιλούς σε απευθείας σύνδεση αγοράς, και πολλά καταστήματα γειτονιάς πωλούν μοναδικά, χειροποίητα ή σχεδιασμένα ρούχα, είδη δώρων, κοσμήματα και είδη οικιακής χρήσης από κεραμικά έως μαξιλάρια, δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες και τεχνίτες στο δίκτυο Etsy. Καλές γειτονιές για να ψάξουν για καταστήματα που φέρουν τέτοια αντικείμενα είναι Williamsburg, Carroll Gardens, Cobble Hill, Park Slope και Prospect Heights. Ο ετήσιος Συνασπισμός Waterfront Artists και οι γκαλερί στο Bushwick και το DUMBO είναι θαυμάσια μέρη για να δουν το έργο των τοπικών γλύπτων, ζωγράφων και καλλιτεχνών.

Ειδικά καταστήματα τροφίμων

Για τα εθνοτικά τρόφιμα, μην χάσετε το μικρό τμήμα της λεωφόρου του Ατλαντικού από την οδό Κλίντον, που εδώ και πολύ καιρό ήταν ένα κέντρο για τα τρόφιμα της Μέσης Ανατολής (κυρίως το εμπορικό κέντρο του Sahadi) ή τη λεωφόρο Brighton Beach για αυθεντικά ρωσικά τρόφιμα (κυρίως M & I supermarket).

Μανχάταν Avenue στο Greenpoint είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε κάποια πολωνική kielbasa και το ψωμί. Ιταλικά φαγητά είναι διαθέσιμα παντού στο Μπρούκλιν, αλλά μερικές εξαιρετικές παλιές αγορές κρέατος, ψωμί και ζαχαροπλαστεία εξακολουθούν να είναι η 13η Λεωφόρος και τα περίχωρα των Dkyer Heights και Bensonhurst.

Το Μπρούκλιν εξακολουθεί να έχει απομεινάρια των αρχικών Ιρλανδών και Νορβηγών μεταναστών του δήμου στα καταστήματα τροφίμων στο Bay Ridge.

Οι τσέπες της Coney Island Avenue είναι το σπίτι των εθνοτικώς αυθεντικών πακιστανικών και halal καταστημάτων, και η τιμή της Καραϊβικής μπορεί να βρεθεί σε όλο το Flatbush.

Υπάρχουν επίσης εθνοτικά εστιατόρια, από τα ιρλανδικά έως τα αφρικανικά εστιατόρια , που σερβίρουν σπεσιαλιτέ από το σπίτι.

Άλλα καταστήματα ειδικών ειδών διατροφής περιλαμβάνουν σοκολατάκια σε DUMBO , Park Slope και Williamsburg, πολλά διάσημα αρτοποιεία από την Key Pie Lime Pie έως τα ψημένα cupcakes στο Red Hook, το Gowanus και το Williamsburg, καθώς και πολλές οργανικές αγορές κρέατος και τροφίμων στο Park Slope και το Williamsburg. Όσο για τα bagels και την πίτσα, θα μπορούσε κανείς να γράψει ένα βιβλίο.