Πού να φάτε κοντά Barclays Center, BAM & Atlantic Mall

14 εστιατόρια, μπαρ και καφέ κοντά στο κέντρο Barclays

Πού να φάτε κοντά στο κέντρο Barclays, Atlantic Center Mall, BAM

Ο κεντρικός σταθμός του Μπρούκλιν κοντά στον σταθμό Atlantic Terminal και τον σταθμό Atlantic Avenue του μετρό περιλαμβάνει αξιοθέατα που προσελκύουν χιλιάδες: το Atlantic Center Mall , την Ακαδημία Μουσικής του Brooklyn και φυσικά το τεράστιο Barclays Center , το νέο στάδιο Brooklyn Nets.

Όλα αυτά τα αξιοθέατα βρίσκονται στην λεωφόρο Flatbush, η οποία ασχολείται με μερικά εστιατόρια.

Και παρόλο που μπορεί κανείς να βρει φαγητό στο γήπεδο και γρήγορο φαγητό στο εμπορικό κέντρο του Atlantic Center, μερικές φορές είναι ωραίο να γευματίσετε σε ένα τυπικό εστιατόριο της γειτονιάς του Μπρούκλιν.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις από μια σειρά από κοντινά εστιατόρια.


ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

  1. Gotham Market στο Ashland στην οδό Fulton 590 Αυτό δεν είναι το τυπικό γήπεδο φαγητού σας, η αίθουσα των 16.000 τετραγωνικών ποδών που βρίσκεται στο ισόγειο ενός πολυτελούς πολυκατοικίου Fort Greene, η αγορά Gotham στο Ashland, φιλοξενεί περιοδικά αναδυόμενα εστιατόρια για τους τοπικούς σεφ. Από τη νόστιμη πίτσα του Neapolitan-style σε φούρνο τούβλου στην περιοχή Apizza Regionale μέχρι το νότιο εστιατόριο Comfort στο Mason Jar, αυτή η νέα αίθουσα φαγητών είναι γεμάτη με μερικά από τα καλύτερα φαγητά στο Μπρούκλιν.
  2. Εστιατόριο Alchemy στο 55 5th Avenue Αυτή η αγαπημένη Park Slope Irish Tavern, πριν από την Barclays Center. Το άνετο εστιατόριο έχει αποκαλύψει τοίχους από τούβλα, ξύλινους θαλάμους και ένα μενού με υπέροχα γεύματα.
  3. Το Stone Park Cafe στο 324 5th Avenue Το hangout του foodie, η αξίωση της Stone Park Cafe για τη φήμη είναι η προσήλωσή του σε καθημερινό μενού αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πολύ φρέσκα και συχνά καλλιεργούνται τοπικά. Το μενού δείπνου σε αυτό το αμερικανικό εστιατόριο Fare περιλαμβάνει πάντα διάφορα θαλασσινά entrees.Reservation πρότεινε για πάρτι άνω των 6? μερικές φορές υπάρχει μια γραμμή.
  1. Miriam Restaurant at 79 5th Avenue Το δημοφιλές ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μεσογείου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Barclays Centre, καθιστώντας το τέλειο σημείο πριν από την εκδήλωση.
  2. Το Bogata Latin Bistro στην οδό 141 5th Avenue Απολαύστε τη ζωντανή ατμόσφαιρα σε αυτό το αγαπημένο λατινικό μπιστρό κοντά στην περιοχή Park Slope.
  3. Pacific Standard στις 82 4th Avenue Προσοχή όλων των κατόχων εισιτηρίων, αυτό το καλοκαιρινό πάρκο Park Slope στην Καλιφόρνια προσφέρει μια συχνή συμμετοχή στην κάρτα πίνων. Εάν δεν σχεδιάζετε να πίνετε εκεί τακτικά, απλά παραγγείλετε ένα από τα σχέδια της Καλιφόρνιας τους και περιμένετε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι της δυτικής ακτής στην τηλεόρασή τους.
  1. Το δωμάτιο σοκολάτας στην οδό 86 5th Avenue. Αυτό το γοητευτικό καφέ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από επιβλητικά επιδόρπια σοκολάτας.
  2. Shake Shack στο 170 Flatbush Avenue Σταματήστε για ένα νόστιμο μπιφτέκι, πατάτες και μην ξεχάσετε να παραγγείλετε ένα κούνημα σε αυτό το φυλάκιο της αλυσίδας Burger του Danny Meyer. Είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κέντρου Barclays, οπότε είναι πολύ βολικό. Να είστε έτοιμοι για γραμμές, αυτό το μέρος είναι πολύ δημοφιλές.
  3. Το Montrose at 45 Fifth Avenue Αυτό το αθλητικό μπαρ Park Slope, που βρίσκεται σε απόσταση δύο τετραγώνων από το Barclays Centre, είναι το ιδανικό μέρος για μια μπύρα πριν από το παιχνίδι.
  4. Morgan's BBQ 267 Flatbush Avenue Αν κατευθυνθείτε σε ένα παιχνίδι ή μια εκδήλωση στο Barclays Center, θα πρέπει να γεμίσετε με μπάρμπεκιου στο Barbecue Morgan στη λεωφόρο Flatbush. Παραγγείλετε στυλ μπάρμπεκιου στο Τέξας και απολαύστε μια πίτα φριτό, ένα σάντουιτς χοιρινού κουνουπιού, χτένες χοιρινού κρέατος και άλλα κλασικά. Καθίστε έξω κατά τους ζεστούς καιρούς, καθώς καταβροχίζετε τον πιο γευστικότατο γκρουπ στο Morgan's.
  5. Black Forest 733 Fulton Street Βρίσκεται κοντά στο BAM, αυτή η αυθεντική γερμανική μπυραρία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων με το απίστευτο μενού των γερμανικών τρώγων, όπως το Flammkuchen, το Hauptgerichte και άλλα σκληρά για να προφέρετε γερμανικά τρόφιμα που είναι εξαιρετικά νόστιμα.
  6. Habana Outpost στο 757 Fulton Street Αυτό το απλό μεξικάνικο εστιατόριο στο Fort Greene είναι κοντά στο BAM και είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός. Η ευρύχωρη αυλή είναι ένα ιδανικό μέρος για να γευματίσετε ενώ τρώτε μερικά τρόφιμα με άνεση στο Μεξικό.
  1. Εστιατόριο Junior στο 386 Flatbush Ave Ext Go παλιό σχολείο και δείπνο στο cheesecake σε αυτό το διάσημο εστιατόριο Brooklyn. Το μενού γεμίζει με τρόφιμα άνεση, αλλά είναι γνωστά για το cheesecake τους. Είναι ανοιχτό αργά, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε σίγουρα για κάποιο επιδόρπιο μετά από μια επίδειξη.
  2. 4η Λεωφόρος της Λεωφόρου 76 στην 4η Λεωφόρο 76 Με πάνω από είκοσι μπύρες σε σχέδιο και δωρεάν ποπ κορν, αυτός ο χώρος είναι το ιδανικό μέρος για μια προ ή μετά το παιχνίδι βραστα. Εάν δεν έχετε εισιτήρια στο παιχνίδι, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein