Μουσείο κεριών της Μαντάμ Τούσουντ της Νέας Υόρκης

Σκεφτείτε για έναν εαυτό με την αγαπημένη σας (κερί) διασημότητα στην Times Square!

Περισσότερα: Οδηγός γειτονιάς Times Square 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Times Square

Τα παιδιά και οι οπαδοί των διασημοτήτων θα απολαύσουν τα εκπληκτικά ρεαλιστικά στοιχεία για τα κερί στη Madame Tussauds της Νέας Υόρκης. Από τον Tony Bennett και τη Shakira μέχρι τον Benjamin Franklin και τη Marie Antoinette, η Madame Tussauds προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να «συναντήσουν» ιστορικές προσωπικότητες, καθώς και τα πιο καυτά αστέρια του σήμερα. Για περισσότερα από 200 χρόνια, η Madame Tussauds έχει δημιουργήσει μορφές ζωής με κερί και η Madame Tussauds της Νέας Υόρκης έχει διασκεδάσει επισκέπτες από το 2000.

Από τις πρώτες στιγμές που μπήκα στην Ανοιχτή Νυχτερινή Πινακοθήκη, με εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο ήταν οι ζωές των κεριών. Από τη γωνία του ματιού μου, θα έπαιρνα κάποιον που "θα με παρακολουθούσε", μόνο για να ανακαλύψω ότι ήταν μια άλλη φιγούρα κεριών με τα μάτια του να κατευθύνονται σε κάποιον απομακρυσμένο στόχο. Οι επισκέπτες που θέτουν με τους διάφορους αριθμούς, αν ήθελαν η φωτογραφία τους να πυροβολήσει με τη Madonna ή ήθελε να προσπαθήσει να κάνει την Jennifer Lopez να κοκκινίζει με το ψιθύρισμα στο αυτί της, οι φιλοξενούμενοι ενθαρρύνθηκαν να αλληλεπιδρούν και να αγκαλιάζουν τις φιγούρες - αγγίξτε "τις πολιτικές. Στην πραγματικότητα, το μουσείο ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση, παρά τις δαπάνες και την προσπάθεια που απαιτούνται για τη διατήρηση των αξιοθέατων - συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος των μαλλιών (ναι, έχουν πραγματικά ανθρώπινα μαλλιά!) Και τα ρούχα των μορφών.

Εκτός από την κυκλοφορία ανάμεσα στους πλούσιους και διάσημους στις διάφορες γκαλερί, η Madame Tussauds προσφέρει μια σειρά διαδραστικών εκθεμάτων, από τη μουσική που αναμιγνύεται με τον Usher να έχει makeover και να περπατάει κάτω από το κόκκινο χαλί με την Jennifer Aniston.

Αυτά είναι πολύ διασκεδαστικά για τα μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και για τους ενήλικες, και διαχωρίζουν με επιτυχία τα Madame Tussauds από τις πιο πολυσύχναστες μουσικές εμπειρίες.

Αυτό είναι ένα μεγάλο αξιοθέατο για οικογένειες, καθώς και διασημότητες-junkies. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια δραστηριότητα βροχερών ημερών, θέλετε να ξεφύγετε από τη ζέστη ή το κρύο ή ψάχνετε για μια νυχτερινή έλξη για να δείτε - αφού είναι ανοιχτά μέχρι τις 10 μ.μ., μπορεί να είναι καλή επιλογή μετά το δείπνο για όλη την οικογένεια.

Η Madame Tussauds τείνει να είναι το λιγότερο συνωστισμένο τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί / νωρίς το απόγευμα και είναι κατά πάσα πιθανότητα το πιο πολυσύχναστο τα Σαββατοκύριακα (αν και οι σχολικές ομάδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αποτελούν μεγάλο μέρος των επισκεπτών τους). Παρά τη γραμμή που ξετυλίγεται μπροστά, η αναμονή για αγορά ενός εισιτηρίου και είσοδος στο μουσείο τείνει να είναι λιγότερο από 10 λεπτά, ακόμα και όταν είναι πολύ απασχολημένος.

Διαδραστικές εμπειρίες στη Madame Tussauds Νέα Υόρκη:

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να έρχονται σε επαφή, να μιλάνε μαζί τους και μάλιστα να μιλάνε με τις διάφορες προσωπικότητες και ιστορικά πρόσωπα σε όλη την Madame Tussauds. Μερικές από τις διαδραστικές εμπειρίες για τους επισκέπτες περιλαμβάνουν:

Πρόσθετες εμπειρίες στη Madame Tussauds Νέα Υόρκη:

Πόσο καιρό θα έπρεπε να σχεδιάσω να επισκεφθώ τη Madame Tussauds;

Προκειμένου να αποφύγετε το συναίσθημα που έσπευσαν και να απολαύσετε τις διαδραστικές δραστηριότητες στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης, οι επισκέπτες πρέπει να επιτρέψουν 1,5-2 ώρες για την επίσκεψή τους.

Madame Tussauds Νέα Υόρκη Τιμή Εισαγωγής:

Madame Tussauds Νέα Υόρκη Λεπτομέρειες:

Διεύθυνση: 234 West 42nd Street (7η & 8η λεωφόρος)
Τηλέφωνο: 866-841-3505
Μετρό: A / C / E, 7, S, 1/2/3 στο Times Square / 42η οδό
Ώρες: 10 π.μ. - 10 μ.μ. καθημερινά. το τελευταίο εισιτήριο που πωλήθηκε στις 10 μ.μ.
Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.nycwax.com