Αντίστροφα στο Vdara Las Vegas

Κοκτέιλ, σαλόνι, μικρά δαγκώματα και η επιλογή να είναι άτακτος ή ωραία

Η γοητεία του ξενοδοχείου Vdara στο Λας Βέγκας είναι η αίσθηση μπουτίκ άνεση και εξυπηρέτηση αναμειγνύεται με την ευκολία που μπορείτε να ζήσετε στο Λας Βέγκας. Το Vice Versa είναι ακριβώς μια επέκταση αυτής της στάσης. Το μπαρ στο Vdara Hotel είναι λίγο Vegas με πολλές πολυτελείς ανέσεις μπουτίκ. Αυτό το σαλόνι στο λόμπι και το υπαίθριο αίθριο διαθέτει πολυτελή καθίσματα μαζί με τις λάκκους πυρκαγιάς και τα υδάτινα χαρακτηριστικά και ένα ultra lounge vibe που θα μπορούσε εύκολα να διπλασιάσει το λουρί της νυχτερινής ζωής ενώ στο Λας Βέγκας.

Το αίθριο είναι ανοιχτό και άνετο με αίσθηση σαλόνι, αλλά μια απουσία της επιβλητικής αίσθηση που έρχεται με κάποια λέσχες του Λας Βέγκας. Είναι ελκυστικό ενώ αισθάνεται αποκλειστική και απαιτητική. Όταν έχετε ένα κάθισμα και παρασυρθείτε στην ευτυχία των διακοπών, είναι σαν να είστε μέρος μιας μυστικής λέσχης που έχει ένα κρησφύγετο ανάμεσα στο χάος της ταινίας.

Το Vice Versa στο Vdara Las Vegas σας δίνει την επιλογή να είστε καλοί ή κακοί ή να πάτε βαρύς ή ελαφρύς. Είναι ένα σαλόνι με λίγες προσωπικότητες, σαν να είσαι όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις το Λας Βέγκας για μια γρήγορη απόδραση.

Αντίστροφα στο Vdara Las Vegas

Τοποθεσία: Vdara Las Vegas
3730 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

Κρατήσεις: Δεν απαιτείται

Ώρες στο Vice Versa στο Vdara Las Vegas:
Κυριακή - Πέμπτη 11:00 π.μ. - 1:00 π.μ.
Παρασκευή και Σάββατο 11:00 π.μ. - 2:00 π.μ.

Ενδυμασία: Η Vice Versa έχει δύο προσωπικότητες, οπότε είναι καλύτερο να τις αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Μέσα στη μέρα οι επισκέπτες θα βρουν μια περιστασιακή φόρεμα, ενώ το βράδυ μπορεί να σας προκαλέσει να εξετάσετε την αίσθηση της μόδας σας.

Είναι ένα πολυτελές σαλόνι του ξενοδοχείου, ώστε να μην χρειάζεται να ντυθείτε, αλλά το βράδυ φέρνει τους επισκέπτες που είναι στο δρόμο τους σε μια λέσχη ή δείπνο για να νιώσετε ντυμένοι με σορτς και ένα μπλουζάκι.

Τι είναι όπως στο Vice Versa στο Vdara Las Vegas;

Είναι ένα λόμπι μπαρ, είναι ένα σούπερ σαλόνι. Είναι ένα μέρος για μια απογευματινή συνάντηση.

Είναι ένα μέρος για ένα ραντεβού αργά τη νύχτα. Ω, και έχουν καλό φαγητό που το κάνει το κατάλληλο μέρος για ένα γεύμα εργασίας ή δείπνο πριν από την επίδειξη και ποτά. Το μπαρ στο λόμπι αισθάνεται πολύ πιο επίσημο από το υπαίθριο σαλόνι. Με άλλα λόγια, εάν συναντάτε μια παραμονή πελάτη μέσα, εάν προσπαθείτε να διεγείρετε την ημερομηνία σας, πηγαίνετε έξω.

Το φαγητό στο Vice Versa στο Vdara Las Vegas

Το Vice είναι η επιλογή σας για πλούσιο, ενώ το Versa είναι η κατεύθυνση του φωτός σας. Το μενού χωρίζεται σε δύο και είναι σωστό να κάνουμε όλοι ευτυχείς. Οι επιλογές των γαρνιτούρων κέικ καβούρι και να πέσουν από τα κομμάτια λαμπτήρα οστών τονίζουν το μενού Versa φωτισμού ενώ flatbreads και sliders γίνονται Vice σας στο πλούσιο μενού. Σας τολμούν να προσπαθήσετε να πάρετε φως επειδή οι γεύσεις και στις δύο πλευρές αυτού του μενού αξίζουν να σπάσετε τη διατροφή σας. Πρέπει να δοκιμάσετε τα ρυθμιστικά surf και χλοοτάπητα και tacos αστακό.

Πώς είναι τα ποτά στο Vice Versa στη Vdara Las Vegas;

Το πρόγραμμα κοκτέιλ είναι ο λόγος που θα παραμείνετε μετά το φαγητό σας. Η ατμόσφαιρα θα σας κρατήσει ευτυχισμένη, αλλά τα ποτά θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για να καλέσετε τον τρόπο επιστροφής.

Ποια ποτά θα πρέπει να δοκιμάσετε στο Vice Versa στο Vdara Las Vegas

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com