Λευκή Ανάπτυξη Flint (The Pike District - Rockville)

Ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η ανασυγκρότηση στην περιφέρεια Montgomery, Maryland

Η περιοχή White Flint του Montgomery County, Maryland εξελίσσεται ταχέως με μια σειρά από νέα κατασκευαστικά έργα που θα αλλάξουν δραματικά τις κοινότητες που βρίσκονται κατά μήκος του Rockville Pike, βόρεια της Bethesda. Στα τέλη του 2014, η κοινότητα ψήφισε να μετονομάσει την περιοχή "The Pike District". Το White Flint Sector Plan θα μετατρέψει τα μεγάλα πάρκα στάθμευσης και τα προαστιακά εμπορικά κέντρα σε ένα μικτό και συμπαγές αστικό κέντρο.

Όταν ολοκληρωθεί, το νέο White Flint θα περιλαμβάνει ένα δίκτυο πεζοδρομίων και δρόμων για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και να περπατήσουν. Το σχέδιο κέρδισε βραβείο για το καλύτερο σχέδιο γειτονιάς / μικρής έκτασης από το κεφάλαιο της Εθνικής Πρωτεύουσας Περιοχής της Αμερικανικής Ένωσης Σχεδιασμού.

Το Σχέδιο Τομέα Λευκών Πυλώνων περιλαμβάνει:

Οι βελτιώσεις μεταφορών περιοχής Pike

Το Σχέδιο Τομέα Άσπρης Φλάντζας καθορίζει κατευθυντήριες γραμμές που περιλαμβάνουν βελτιώσεις στις μεταφορές και τις υποδομές καθώς και αναβαθμίσεις στο σταθμό White Flint του μετρό. Ένας σημαντικός στόχος της ανάπτυξης στην περιοχή White Flint είναι να διευκολύνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Rockville Pike.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν 601 εκατομμύρια δολάρια στοχευμένες βελτιώσεις υποδομής για τη βελτίωση της κινητικότητας σε ολόκληρη την περιοχή. Τα σχέδια δημόσιας συγκοινωνίας περιλαμβάνουν την ίδρυση μιας ειδικής κεντρικής λωρίδας για γρήγορη διέλευση από το λεωφορείο, την απομάκρυνση του μετρό από το Grosvenor και την οικοδόμηση μιας νέας βόρειας εισόδου στο μετρό White Flint στην οδό Old Georgetown Road.

Μεγάλα αναπτυξιακά έργα

Pike και Rose (Mid-Pike Plaza) - Τώρα ανοίξτε! Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην περιοχή, το Pike & Rose περιλαμβάνει 450.000 τετραγωνικά πόδια λιανικής, περισσότερα από 1 εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια χώρου γραφείων, 1.500 οικιστικές μονάδες, ένα boutique ξενοδοχείο, κινηματογραφική αίθουσα 8 οθονών και ένα θέατρο 250 θέσεων τόπος τέχνης. Διαβάστε περισσότερα για την Pike & Rose .

White Flint Mall - Ο χώρος του White Flint Mall 45,3 στρεμμάτων θα ανασχεδιαστεί δραματικά και θα μετατραπεί σε μια ολοκληρωμένη κοινότητα που θα περιλαμβάνει οικιστικές, γραφειακές, λιανικές και δημόσιες χρήσεις, όπως μια μεγάλη κεντρική πλατεία, μια έκταση 2,3 στρεμμάτων στο υπάρχον White Flint Neighborhood Park ένα δημοτικό σχολείο. Ένα ξενοδοχείο σχεδιάζεται κατά μήκος της Executive Boulevard, καθώς και γραφεία. Οι κατοικίες σχεδιάζονται σε ένα συνδυασμό μεσαίων και πολυώροφων πολυκατοικιών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Ανακαίνιση Mall White Flint.

North Bethesda Market ΙΙ - Το κτίριο θα είναι το ψηλότερο στην κομητεία Montgomery σε ύψος σχεδόν 300 πόδια και θα περιλαμβάνει 400 πολυτελείς κατοικίες με 120.000 SF λιανικής πώλησης και εστιατόρια και 150.000 SF πρώτης θέσης γραφείων. Θα βρίσκεται δίπλα στο North Bethesda Market I, το οποίο χτίστηκε το 2010 και διαθέτει πολυτελείς κατοικίες, εστιατόρια και εμπορικούς χώρους, όπως το Whole Foods και το LA Fitness.

Διαβάστε περισσότερα για την αγορά North Bethesda

North Gate Bethesda - Η μικτή χρήση ανάπτυξης, που βρίσκεται νότια του Nicholson Lane θα περιλαμβάνει οικιστικό και μη οικιστικό χώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν καθώς το έργο εξελίσσεται.

Εταίροι ανάπτυξης

Εταιρεία BF Saul - 7501 Wisconsin Avenue, Suite 1500 Bethesda, MD
Federal Trust Investment Realty - 1626 East Jefferson Street Rockville, MD
Gables Κατοικίες - 8280 Greensboro Drive # 605 McLean, VA
Η Holladay Corporation - 3400 Idaho Avenue, NW, Suite 500 Ουάσιγκτον, DC
Οι εταιρείες JBG - 4445 Willard Avenue Chevy Chase, MD
Οι επιχειρήσεις Lerner / Εταιρείες του πύργου - 2000 Tower Oaks Boulevard Rockville, MD

Επιπρόσθετοι πόροι

Σχέδιο τομέα λευκής φλίντ
White Flint Partnership
Φίλοι του λευκού φλοιού
Montgomery County Planning Board

Διαβάστε περισσότερα για την αστική ανάπτυξη στην Ουάσιγκτον