Μόντρεαλ Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου 2018 (Défilé de la Saint Patrick)

Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο Μόντρεαλ: Ο απόλυτος οδηγός

Ένα από τα πιο αναμενόμενα ανοιξιάτικα γεγονότα της πόλης , η 195η Παρέλαση του 1959 στο Μόντρεαλ του Αγίου Πατρικίου έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 12:00, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Η παρέλαση έγινε δυνατή από τις Ηνωμένες Ιρλανδικές Εταιρείες του Μόντρεαλ, οργανώνοντας την πομπή από το 1928.

Μόντρεαλ Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου 2018 Διαδρομή

Πριν από χρόνια, η παρέλαση ξεκίνησε από τη γωνία του du Fort και του Ste. Catherine Street , με τη διαδικασία Ste.

Catherine μέχρι να φτάσει στην πλατεία Phillips, αλλά λόγω κατασκευής, η διαδρομή αλλάζει για το 2018 στη λεωφόρο de Maisonneuve. Ελέγξτε τα στοιχεία της διαδρομής 2018 απευθείας με τους διοργανωτές παρέλασης του Μόντρεαλ του Αγίου Πατρικίου.

Πόσο διαρκεί η παρέλαση της παρέλασης του Μόντρεαλ του Αγίου Πατρικίου;

Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν ότι η ιδιαίτερα ζωντανή και κινούμενη παρέλαση θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες, ίσως τρεις.

Τι συμβαίνει πριν και μετά την παρέλαση;

Αρκετές ιρλανδικές παμπ στο κέντρο της πόλης σερβίρουν πρωινό και ιρλανδικό καφέ πριν από την παρέλαση, ακολουθούμενη από ζωντανή μουσική μετά την παρέλαση. Ακολουθεί μια λίστα με τα ιρλανδικά παμπ ξεχωρίζει από το 2017 για να σας δώσει μια ιδέα. Αλλά απλώς να έχετε κατά νου ότι οι ιρλανδικές παμπ στο κέντρο της πόλης παίρνουν πραγματικά γεμάτες μετά την παρέλαση, τόσο γεμάτοι, ξεχειλίζουν με lineups. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος γύρω από το χάος. Μάθετε πώς να νικήσετε τα πλήθη . Ίσως επίσης να εξετάσετε την ιρλανδική παμπ πριν από μία ημέρα, το Σάββατο.

Επισκεφτείτε την πόλη τον Μάρτιο; Ξενοδοχεία Μόντρεαλ κοντά στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Ήταν η παρέλαση του St Paddy Πάντα στο Ste. Catherine Street;

Δεν είναι στην αρχή. Που πραγματοποιήθηκε την 17η Μαρτίου ή συνήθως την Κυριακή που είναι πλησιέστερη προς την ημέρα που ο ιερέας προστάτης της Ιρλανδίας τιμάται παραδοσιακά, η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου του Μόντρεαλ συνέχιζε κατά μήκος της οδού Notre-Dame στο Παλιό Μόντρεαλ και απέκλεισε την ιστορική εγχώρια επικράτεια της κοινότητας στο Griffintown , η οποία τότε ήταν κακή και βιομηχανική, αλλά σήμερα είναι κομψή και ευγενής.

Αλλά η εμπορική αρτηρία του κέντρου, Ste. Catherine Street, είναι ο τόπος για να πιάσετε την παρέλαση στη σύγχρονη εποχή.

Το St. Paddy's στο Μόντρεαλ: Μια ιστορία Wee

Η παλαιότερη παρέλαση του Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στον Καναδά, η Παρέλαση του Μόντρεαλ του Αγίου Πατρικίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1824 και κανένα περιστατικό, από την χιονοθύελλα μέχρι τον πόλεμο μέχρι την οικονομική κατάθλιψη, την έχει σταματήσει από την πορεία. Ο ιστορικός Don Pidgeon ισχυρίζεται ότι το Μόντρεαλ γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Παύλου δεκαετίες νωρίτερα από αυτό, τουλάχιστον από το 1759, το έτος της κατάκτησης, απλώς όχι σε μορφή παρέλασης.

Είναι η πιο μακρινή παρέλαση του St Paddy's Parade στη Βόρεια Αμερική;

Μέχρι τη δημοσίευση του 2009, ένας ευρέως διαδεδομένος μύθος που εντοπίστηκε στις μεγάλες εφημερίδες του Μόντρεαλ, σε δελτία τύπου και σε διάφορους ειδησεογραφικούς δικτυακούς τόπους, ότι η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου του Μόντρεαλ ήταν η μεγαλύτερη χρονιά στη Βόρεια Αμερική.

Αλλά ο τίτλος της μακρόστενης παρέλασης της αμερικανικής παρέλασης του St Paddy, τουλάχιστον σύμφωνα με τους διοργανωτές της, καθώς και με το National Geographic, τους New York Times και μια σειρά άλλων αξιόπιστων δημοσιεύσεων, ανήκει στην πομπή της Νέας Υόρκης, διαδοχικές ετήσιες διαδρομές από το 1762, 14 χρόνια πριν από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Εν τω μεταξύ, η Βοστώνη ζητά να πάρει την πρώτη βόρεια αμερικανική σφαίρα της ημέρας Αγίου Πατρικίου, που κυλιόταν δεκαετίες νωρίτερα, το 1737. Η Βοστώνη δεν τη διατήρησε διαδοχικά όμως, με το 2017 να σηματοδοτεί την 116η ετήσια παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Πηγές: Ηνωμένες Ιρλανδικές Εταιρείες του Μόντρεαλ, Ημέρα του Αγίου Πατρικίου της Νέας Υόρκης Parade & Επιτροπή Εορτασμού, Νότια Βοστώνη Ημέρα Αγίου Πατρικίου Parade