Πάρτε μια έκπτωση στα Six Flags Tickets

Μια έκπτωση Six Flags θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε θεματικά πάρκα σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Προσθέστε τα υδάτινα πάρκα και τα πάρκα και ο αριθμός των πάρκων ανέρχεται σε 18, με άλλα δύο να έρχονται σύντομα στην Κίνα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα εργασιών.

Υπάρχουν δύο στρατηγικές για να αποκτήσετε έκπτωση Six Flags. Το ένα είναι να αναζητήσετε προσφορές στο πάρκο που θα επισκεφθείτε. Ένα άλλο είναι να αγοράσετε ένα δελτίο που είναι καλό σε οποιοδήποτε από αυτά.

Σε πολλά πάρκα, το καλοκαίρι είναι η πιο σημαντική εποχή και ο χρόνος που φθάνει ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών. Είναι δυνατό να κάνετε αγορές πριν από την σεζόν ή την αρχή της σεζόν που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα κατά την περίοδο αιχμής.

Τα πάρκα Six Flags προσφέρουν ένα Season Pass και ένα Gold Season Pass. Η χρυσή έκδοση προσθέτει χώρο στάθμευσης και ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Bring-A-Friend Free εισιτήριο, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έρχονται σε σας σε ορισμένες ημέρες κατά τη διάρκεια του έτους. Αν αγοράσετε ένα από αυτά τα περάσματα, σημειώστε πότε το πάρκο επιλογής σας κλείνει για τη σεζόν. Αν και κάποια περάσματα θα είναι καλά μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, πολλά άλλα πάρκα έκλεισαν για το έτος Οκτωβρίου. Λάβετε υπόψη ότι στους πρώτους και τους τελευταίους μήνες μιας εποχής, τα πάρκα είναι συχνά ανοιχτά μόνο τα σαββατοκύριακα.

Εκτός από τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα πέρατος, θα προσκληθείτε επίσης να κάνετε δωρεάν ειδικές εκδηλώσεις και να λάβετε ένα βιβλίο μπόνους με περισσότερες από 300 δολάρια αξίας στο πάρκο. Το αν όλα τα στοιχεία είναι χρήσιμα για εσάς είναι ένα άλλο ερώτημα, αλλά τα επιδόματα και η αποτελεσματικότητα της κατοχής ενός δελτίου έχουν νόημα και εξοικονομούν χρήματα αν κάνετε πολλαπλές επισκέψεις κατά τη διάρκεια ενός δεδομένου έτους.

Οι τοποθεσίες που διαθέτουν υδάτινα πάρκα Hurricane Harbour θα δεχθούν επίσης το Pass Pass για την είσοδο στις εγκαταστάσεις αυτές. Πακέτο μαγιό.

Εάν γνωρίζετε ότι θα επισκεφθείτε μόνο μία ιδιοκτησία Six Flags μια φορά σε μια εποχή, είναι λογικό να αγοράζετε καθημερινά εισιτήρια online και να παραλείπετε τις παρατεταμένες γραμμές εισόδου στο πάρκο. Απλά πληρώνετε, κατεβάζετε και εκτυπώνετε τα εισιτήριά σας στο σπίτι.

Εάν κάνετε κατάστημα με ακίνητα, οι εκπτώσεις γίνονται ακόμα πιο βαθιές. Συχνά μπορείτε να αγοράζετε καθημερινά εισιτήρια online για $ 10- $ 20 λιγότερο ανά άτομο από τις τιμές των παραθύρων του εισιτηρίου στο πάρκο.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένας γεωγραφικός κατάλογος των συνδέσμων που θα σας οδηγήσουν στο online σημείο αγοράς για αυτά τα μειωμένα εισιτήρια. Για συμβουλές σχετικά με τον προϋπολογισμό σχετικά με την επίσκεψη στις πόλεις υποδοχής, κάντε κλικ στην τοποθεσία που ακολουθεί το όνομα του πάρκου.

Βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά

Το Six Flags New England στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, "η πρωτεύουσα της Περιπέτειας της Νέας Αγγλίας", έχει εκπτώσεις για τα καθημερινά εισιτήρια στο διαδίκτυο. Το πάρκο βρίσκεται νότια του Σπρίνγκφιλντ στο I-91, βόρεια του συνόρου της Μασαχουσέτης-Κοννέκτικατ.

Υπάρχει επίσης μια ηλεκτρονική έκπτωση στο Great Adventure & Wild Safari κοντά στο Jackson, New Jersey, περίπου 25 μίλια ανατολικά του Trenton.

Στο Upstate της Νέας Υόρκης, η Great Escape Lake George πωλεί το καθημερινό πέρασμα στο διαδίκτυο με έκπτωση χαμηλότερη από την κανονική εισδοχή στο πάρκο. Το πάρκο βρίσκεται ακριβώς έξω από I-87, περίπου 55 μίλια βόρεια του Albany και κοντά στο νότιο άκρο της λίμνης. Το πάρκο συνήθως ανοίγει στα μέσα Μαΐου και κλείνει στα τέλη Οκτωβρίου.

Έξι Σημαίες στη Γεωργία κοντά στην Ατλάντα προσφέρει ποικίλες εκπτώσεις, ανάλογα με την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που κάνετε κράτηση. Θα βρείτε το πάρκο λίγο έξω από το I-20 στη δυτική πλευρά της Ατλάντα.

Midwest

Τα εισιτήρια εποχής είναι διαθέσιμα σε όλους όσους αγοράζουν online για τη Μεγάλη Αμερική στο Gurnee, Ill., Περίπου στο μέσο του δρόμου μεταξύ Σικάγο και Μιλγουόκι. Το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο I-94.

Εκτός από την τακτική εισδοχή αγοράς online για Έξι Σημαίες κοντά στο Σαιντ Λούις , τιμολογείται ως «πρωτεύουσα της περιπέτειας του Μισσούρι». Βρίσκεται δυτικά της πόλης στην I-44 στην έξοδο 261.

Τέξας

Το Six Flags Fiesta Texas κοντά στο Σαν Αντόνιο προσφέρει καθημερινά εισιτήρια online κάτω από τις τιμές πύλης στο πάρκο. Πάρτε I-10 δυτικά για να βγείτε από το 555.

Στο Six Flags Over Texas στην περιοχή Dallas-Fort Worth , οι περασμένες σεζόν αξίζουν τον κόπο. Τα καθημερινά online εισιτήρια είναι φθηνότερα από τις τιμές στο πάρκο. Η τοποθεσία βρίσκεται σχεδόν στο μέσο του δρόμου μεταξύ Ντάλας και Φορτ Γουόρθ σε I-30 και Highway 360.

Καλιφόρνια

Σαν Φρανσίσκο δεμένη; Το Discovery Kingdom στο κοντινό Vallejo προσφέρει ένα online κόστος πολύ χαμηλότερο από το ημερήσιο κόστος εισόδου.

Το πάρκο απέχει λίγα μίλια από το I-80 και μπορείτε να καλέσετε το 511.org για να λάβετε ενημερωμένες συνθήκες κυκλοφορίας.

Το Magic Mountain κοντά στο Λος Άντζελες προσφέρει καθημερινά εισιτήρια με έκπτωση όταν αγοράζονται στο διαδίκτυο. Πάρτε την έξοδο Magic Mountain Parkway από το I-5.

Μόλις αγοράσετε εισιτήρια και περάσματα, ρίξτε μια ματιά σε μια βήμα προς βήμα προσέγγιση για την εξοικονόμηση χρημάτων σε ένα πάρκο Six Flags .