Ο οδηγός σας για το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta είναι αρχικά το σπίτι ενός αγωνιστικού στίβου, είναι ο πιό πολυάσχολος αερολιμένας στον κόσμο με επιβατική κίνηση από το 2015 και έχει από το 1998. Σερβίρει 150 ΗΠΑ και περισσότερους από 75 διεθνείς προορισμούς, με περίπου 2.500 αναχωρήσεις καθημερινά. Το 2015, κατέλαβε τον αριθμό 45 στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίου. Το αεροδρόμιο είναι επίσης ο κεντρικός κόμβος και η έδρα της Delta Air Lines.

Διεύθυνση:
6000 N Terminal Pkwy, Ατλάντα, GA 30320

Κατάσταση πτήσης

Ελέγξτε την κατάσταση πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν το Hartsfield-Jackson. Το αεροδρόμιο επιτρέπει επίσης στους ταξιδιώτες να εγγραφούν για την ATL Trak-A-Flight, η οποία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να γνωρίζουν πότε υπάρχει αλλαγή στην κατάσταση πτήσης μιας αεροπορικής εταιρείας. Αφού εγγραφείτε για την υπηρεσία και φορτώσετε πληροφορίες πτήσης, θα σας αποσταλεί ένα σύντομο κείμενο ή ένα μεγαλύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που θα αλλάξει η κατάσταση της πτήσης. Μόλις φτάσει ή αναχωρήσει η πτήση, η ειδοποίηση θα σταματήσει.

Να φτάσετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta

Όπως αρμόζει σε μια μεγάλη μητροπολιτική πόλη, υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτάσετε από και προς το αεροδρόμιο. Παρακάτω υπάρχουν σύνδεσμοι που καλύπτουν κάθε επιλογή.

Πάρκινγκ στο ATL

Για όσους επιλέγουν να οδηγήσουν στο αεροδρόμιο, το Hartsfield-Jackson έχει πολλές επιλογές στάθμευσης. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ελέγξουν την τρέχουσα κατάσταση στάθμευσης στις 11 παρτίδες του αεροδρομίου.

Και υπάρχουν πολλά για να καλύψουν όλα τα σημεία των τιμών, από το Gold Reserve Parking μέχρι τα μέρη της οικονομίας. Ο αερολιμένας επιτρέπει επίσης στους επιβάτες να κρατήσουν ένα σημείο στις ωριαίες παρτίδες τους.

Χάρτες του Αεροδρομίου ATL: Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και στον πιο έμπειρο ταξιδιώτη.

Αυτοί οι χάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα πάντα, από τη σωστή πύλη σας σε ένα μέρος για να πάρετε ένα δάγκωμα ή να πάρετε ένα σουβενίρ τελευταίας στιγμής.

Σημεία Ελέγχου Ασφαλείας: Hartsfield-Jackson έχει τέσσερα κύρια σημεία ελέγχου: Διεθνές, Εσωτερικό Νότο, Οικιακό Κύριο και Εγχώριο Βορρά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να παρακολουθήσουν ώρες αναμονής σε κάθε σημείο ελέγχου

Αερογραμμές στο Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson: Το αεροδρόμιο φιλοξενεί επτά εγχώριους και επτά διεθνείς αερομεταφορείς που εξυπηρετούν περισσότερους από 101 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία σε περισσότερους από 150 προορισμούς των ΗΠΑ και σχεδόν 70 διεθνείς προορισμούς σε περισσότερες από 45 χώρες.

Αεροδρόμιο

Ο αερολιμένας διαθέτει τοπικά τοπικά εμπορικά σήματα τροφίμων / ποτών και λιανικής, μαζί με τοπικά και περιφερειακά αγαπημένα που θα προσελκύσουν κάθε ταξιδιώτη. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες που έχουν ανάγκη.

Ξενοδοχεία

Το Hartsfield-Jackson έχει περισσότερα από 300 ξενοδοχεία σε διαφορετικά σημεία τιμών και ανέσεις σε κοντινή απόσταση. Βρίσκονται από το Renaissance Concourse Atlanta Airport Hotel, το οποίο έχει εκπληκτική θέα στον διάδρομο, στο Motel 6, στη βόρεια πλευρά της εγκατάστασης. Άλλα κοντινά αεροδρόμια περιλαμβάνουν:

  1. Αεροδρόμιο Hilton Atlanta
  2. Το αεροδρόμιο Westin Atlanta
  1. Το Drury Inn & Suites Atlanta Airport
  2. Sheraton Atlanta Airport Hotel
  3. Το Staybridge Suites Atlanta Airport
  4. Homewood Suites by Hilton Atlanta Airport Βόρεια
  5. La Quinta Inn & Suites Atlanta Airport Βόρεια
  6. Country Inn & Suites By Carlson, Ατλάντα Αεροδρόμιο Βόρεια
  7. Hampton Inn & Suites Atlanta Airport Βόρεια

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Ο αερολιμένας φιλοξενεί ένα πάρκο σκύλου μήκους 1.000 τετραγωνικών ποδών, που βρίσκεται στην περιοχή εδάφους μεταφοράς στο Terminal Terminal South, έξω από τις πόρτες W1 και W2. Υπάρχουν επίσης πάρκα στο κατώτερο επίπεδο του Domestic Terminal North έξω από την πόρτα LN2 στα δεξιά του κτιρίου, μαζί με το επίπεδο αφίξεων του διεθνούς τερματικού, ακριβώς έξω από την πόρτα A1. Τα περιφραγμένα πάρκα προσφέρουν βιοδιασπώμενες σακούλες μαζί με λουλούδια, γρασίδι, βράχια και πάγκους.

Θέλετε να πάρετε μια οπίσθια όψη στο πιο πολυάσχολο αεροδρόμιο του κόσμου;

Στη συνέχεια, εγγραφείτε για περιηγήσεις στα εξής: το αεροδρόμιο; το eTower; τον πυροσβεστικό σταθμό. ένα ιστορικό περίπατο μέσα από τα Concourses B και C. το Ατλάντα SkyTrain? και το πρόγραμμα Aviation Art.

Το πρόγραμμα Aviation Art προσφέρει εκθέματα και επιδόσεις για τους επιβάτες και τους υπαλλήλους. Το πρόγραμμα προτρέπει τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν έργα τέχνης ειδικά για τον τόπο, παρουσιάζει περιστρεφόμενες εκθέσεις και σειρές καλλιτεχνικών προγραμμάτων. Το μόνιμο πρόγραμμα τέχνης στο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον ξεκίνησε το 1979, όταν τότε ο δήμαρχος Maynard Jackson ανέθεσε εννέα κομμάτια για το νέο κεντρικό τερματικό σταθμό. Η συλλογή αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 250 κομμάτια, με έργα όπως: Ζιμπάμπουε: Μια παράδοση στην πέτρα. Μια βόλτα μέσα από την ιστορία της Ατλάντα? Samsonite και Rolling Suitcase. και την ταπετσαρία Quilted Passages, ένα από τα αγαπημένα μου.

Τέλος, το αεροδρόμιο προσφέρει γραφείο επισκεπτών, το οποίο είναι διαθέσιμο για να απαντήσει σε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες των επιβατών. Οι περισσότεροι από 150 πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών και οι εθελοντές του γραφείου βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες και τους εργαζόμενους. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού εξυπηρέτησης πελατών είναι δίγλωσσο. Οι εθελοντές του αεροδρομίου συμβάλλουν στη διοργάνωση εκδρομών, την παροχή συνοδών, την παροχή βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τις παράτυπες επιχειρήσεις και τη συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις. Επίσης, κατευθύνουν τους επιβάτες στις πύλες τους και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές εδάφους στις περιοχές διεκδίκησης αποσκευών.