Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Λος Άντζελες σε έναν προϋπολογισμό

Το Λος Άντζελες είναι τεράστιο, τόσο σε πληθυσμό όσο και σε τετράγωνα. Μια επίσκεψη εδώ μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική - και ακριβή - χωρίς τον σωστό προγραμματισμό. Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός για το Λος Άντζελες παρέχει συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για να βελτιώσετε την ποιότητα του χρόνου σας στο LA

Πότε θα Επισκεφθείτε

Τα πλήθη είναι τεράστια για το ετήσιο Rose Parade και το παιχνίδι με το μπολ για την Πρωτοχρονιά, αλλά το θέαμα και ο ζεστός καιρός αξίζουν την ταλαιπωρία για πολλούς επισκέπτες.

Ήπιος καιρός την άνοιξη και το φθινόπωρο κάνουν τις εποχές αυτές καλές επιλογές. Το ακραίο κρύο είναι σπάνιο. Η ακραία θερμότητα είναι ένα άλλο θέμα.

Που να φάω

Το Los Angeles Magazine προσφέρει έναν οδηγό Διαδικτύου σε εστιατόρια που διοργανώνονται με βάση την τιμή, την κουζίνα και άλλες επιλογές. Μια άλλη καλή πηγή είναι ο βασικός οδηγός για εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Το όνομα είναι κάπως εξαπατητικό, επειδή περιλαμβάνονται 16 πόλεις στην περιοχή. Η πλούσια εθνοτική ποικιλία έχει ως αποτέλεσμα μερικές από τις καλύτερες επιλογές εστιατορίων οπουδήποτε. Να είστε ανοιχτοί σε αυτές τις ευκαιρίες, ειδικά αν δεν είναι διαθέσιμες στη γενέτειρά σας. Αξίζουν μια φιγούρα του προϋπολογισμού.

Που να μείνω

Πραγματικά πληρώνει για να ψωνίσετε για τις διαπραγματεύσεις ξενοδοχείων πριν από το ταξίδι σας. Εκτός από τις αλυσίδες, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ξενώνες της Αμερικής είναι επίσης εδώ: Το Orbit Hotel (πρώην μπανγκαλόου Μπανάνα) βρίσκεται στη λεωφόρο Melrose στο Χόλιγουντ. Ένας άλλος είναι ο ξενώνας Venice Beach Samesun. Τα Σαββατοκύριακα, τα ξενοδοχεία El Segundo (νότια του LAX) που τροφοδοτούν επαγγελματίες ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συχνά κάνουν συμφωνίες για την πλήρωση των δωματίων.

Τέσσερα αστέρια για κάτω από $ 250: Το Standard Hotel προσφέρει μερικές φορές τα προεξοφλητικά επιτόκια με την εξαιρετική του θέση. Σημαντικό: Ζυγίστε προσεκτικά τις τιμές και τη θέση στο Λος Άντζελες. Οι χρόνοι ταξιδιού είναι χρονοβόρες εδώ και μια απομακρυσμένη συμφωνία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.

Τριγυρίζω

Εάν η διαδρομή σας είναι περίπλοκη ή διαμορφώνεται από τις επιχειρηματικές ανάγκες, ψωνίστε προσεκτικά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Οι αυτοκινητόδρομοι είναι διάσημοι, αλλά η Νότια Καλιφόρνια έχει χτίσει επίσης ένα πολύ καλό σύστημα μαζικής διέλευσης. Το MTA προσφέρει λεωφορεία και τρένα που μειώνουν την εξάρτησή σας από τους φραγμένους αυτοκινητόδρομους. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις προορισμένες τοποθεσίες σας για πρόσβαση στην υπηρεσία MTA. Ο βασικός ναύλος είναι 1,75 δολάρια ΗΠΑ, αλλά ένα ολοήμερο πέρασμα είναι μόνο 7 δολάρια. Ακόμη και με το δελτίο, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα εάν ταξιδεύετε μεταξύ των ζωνών.

Το Λος Άντζελες και την Ακτή

Εδώ θα βρείτε τα αξιοθέατα που έχετε δει στην οθόνη ολόκληρη τη ζωή σας: Hollywood, Beverly Hills και Venice Beach, για να αναφέρουμε μερικά. Το Μουσείο Getty είναι ένα καταπληκτικό μέρος όπου μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα και η είσοδος είναι δωρεάν! Εάν έχετε λίγες μέρες, σχεδιάστε να περάσετε τουλάχιστον έναν από αυτούς που ακολουθεί υπαίθριες δραστηριότητες , οι οποίες είναι άφθονες και συναρπαστικές. Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν το βαριά χρησιμοποιούμενο Λος Άντζελες Διεθνές (LAX) και το λιγότερο γνωστό αεροδρόμιο Bob Hope στο Burbank, το οποίο προσφέρει μια σειρά από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες. Νότια κατά μήκος της ακτής, το Διεθνές Σαν Ντιέγκο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Orange County

Εάν είστε προορισμένοι για Knott Berry Farm, Disneyland ή άλλα αξιοθέατα Orange County, καταλάβετε ότι είναι κάποια απόσταση σε χρόνο και χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες και την ακτή. Με αυτό κατά νου, προγραμματίζετε είτε να μείνετε εδώ είτε να διαμορφώσετε το δρομολόγιό σας, ώστε να κάνετε μόνο ένα ταξίδι στην περιοχή.

Το αεροδρόμιο John Wayne είναι εδώ, ενώ η Ontario International (που εξυπηρετεί τα ανατολικά τμήματα του Λος Άντζελες και το San Bernardino) είναι επίσης μια επιλογή.

Περισσότερες Συμβουλές του Λος Άντζελες

Αποκτήστε μια κάρτα GO

Αυτή είναι μια κάρτα που αγοράζετε πριν από το ταξίδι σας και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την κατά την πρώτη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε από κάρτες μιας έως επτά ημερών (κόστος: $ 79- $ 304) για δωρεάν είσοδο σε δεκάδες τοπικά αξιοθέατα. Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας προτού σκεφθείτε την αγορά Go Los Angeles, για να διαπιστώσετε εάν η επένδυση θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε εισόδους. Υπάρχει επίσης κάρτα GO San Diego για $ 84- $ 265. Η κάρτα του Σαν Ντιέγκο Go πωλείται με χρονικές προσαυξήσεις μιας, δύο, τριών, πέντε και επτά ημερών. Παρέχεται δωρεάν είσοδος για δεκάδες πάρκα, εκδρομές, μουσεία και ιστορικούς χώρους.

Άλλα περάσματα θα μπορούσαν επίσης να σας εξοικονομήσουν χρήματα

Μπορείτε να αγοράσετε ένα Southern California CityPass και να πάρετε δωρεάν είσοδο σε πολλά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων των χώρων που σχετίζονται με τη βιομηχανία κινηματογραφικών ταινιών.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι τα περάσματα δεν είναι απαραιτήτως καλή ιδέα για όλους. Ρωτήστε τον εαυτό σας πόσο σημαντικά είναι αυτά τα αξιοθέατα στη διαδρομή σας.

Μερικές από τις μεγαλύτερες εμπειρίες LA είναι δωρεάν

Το μουσείο Getty εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Έτσι κάνει μια βόλτα στην παραλία της Βενετίας ή στο Hollywood Walk of Fame. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι στην κράτηση δαπανηρών περιηγήσεων. Μετά την επιστροφή σας στο σπίτι, θα ήμουν πολύ έκπληκτος εάν δεν αναφέρετε τουλάχιστον μία ελεύθερη έλξη ανάμεσα στις πιο αξέχαστες στιγμές σας. Ελέγξτε τις εκπτώσεις από το Λος Άντζελες για επισκέπτες.

Η αγορά για τα αεροδρόμια είναι σημαντική εδώ

Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι έξι αεροδρόμια. Μερικοί θα είναι πιο βολικοί από άλλους, αλλά όλα θα σας φέρουν στην περιοχή. Αυτό προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε πραγματικά το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο.

Αποφύγετε το 405

Αυτό είναι το LA lingo για το Interstate 405, τον αυτοκινητόδρομο που έχετε δει σε πολλές ταινίες και φωτογραφίες, όταν ένας σεναριογράφος χρειάζεται να απεικονίσει το gridlock. Εξοικονομήστε χρόνο και απογοήτευση. Χαρτογραφήστε μια άλλη διαδρομή αν είναι δυνατόν.

Σκεφθείτε να αφήσετε πίσω την πόλη

Αυτό είναι καλή συμβουλή σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη. Μιλάει αληθινά στο Λος Άντζελες, όταν σκεφτείτε το κοντινό μέρος: μια διαδρομή μέχρι την ακτή της Καλιφόρνιας, το νησί Catalina ή την έρημο Mohave κάνουν όλες τις μεγάλες αποδράσεις από την πόλη.

Εκπτώσεις για το μαγικό βουνό

Εκτυπώστε εισιτήρια ή περάσματα για το πάρκο Six Flags πριν φύγετε από το σπίτι και εξοικονομήσετε χρήματα.