Εκπτώσεις στρατιωτικών και βετεράνων στην Ουάσιγκτον DC

Τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων Επίσκεψη στο κεφάλαιο του έθνους

Η Ουάσιγκτον DC υπερηφανεύεται για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και έχει πολλά μέρη που προσφέρουν εκπτώσεις στα στρατιωτικά μέλη, τους βετεράνους και τις οικογένειές τους. Ενώ δεκάδες από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους είναι ελεύθερα σε όλους, υπάρχουν πολλές οργανώσεις που προσφέρουν εξοικονόμηση σε ενεργό στρατό, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Ναυτικό και Ακτοφυλακή, καθώς και αποθεματικά, φύλακες, βετεράνους, πρώτοι ανταποκριτές και εξαρτώμενα άτομα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα προγράμματα αλλάζουν περιοδικά, οπότε είναι καλύτερο να καλέσετε μπροστά ή να ελέγξετε τον σχετικό ιστότοπο για να επαληθεύσετε τις εκπτώσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει το αναγνωριστικό σας!

Εάν γνωρίζετε μια έκπτωση που δεν περιλαμβάνεται εδώ ή μια αλλαγή σε κάποια από τις λεπτομέρειες, στείλτε ένα email στο dc.about@outlook.com.

Μουσεία

Δεκάδες μουσεία στην Ουάσιγκτον είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν μερικά δημοφιλή που ανήκουν σε ιδιώτες και χρεώνουν εισφορές. Τα παρακάτω μουσεία προσφέρουν εξοικονόμηση για τα μέλη του στρατού.

Για να μάθετε περισσότερα για τα δεκάδες μουσεία της πόλης, δείτε έναν οδηγό για τα μουσεία της Washington DC

Ψυχαγωγία

Εδώ είναι μερικά μεγάλα μέρη για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ξενοδοχεία

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν μειωμένες τιμές σε ενεργό και συνταξιούχο στρατιωτικό προσωπικό και στις οικογένειές τους. Παρακάτω παρατίθενται λεπτομέρειες για μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία μάρκας ονόματος. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία, απλά καλέστε απευθείας το ξενοδοχείο και ρωτήστε.

Ξενοδοχεία Hilton - Εξοικονομήστε μέχρι και 15% έκπτωση στα Hilton Hotels, Hampton Inns & Suites, στο DoubleTree, στο Embassy Suites και στις μάρκες Homewood Suites. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www3.hilton.com για να κάνετε κρατήσεις.

Marriott - Η αλυσίδα ξενοδοχείων με έδρα σε τοπικό επίπεδο έχει πάνω από 3.800 τοποθεσίες που προσφέρουν μειωμένες τιμές δωματίων για στρατιωτικούς. Το Marriott διαθέτει ξενοδοχεία με περισσότερες από δώδεκα μάρκες, καθένα από τα οποία κατηγοριοποιείται ως πολυτέλεια, συλλογή τρόπου ζωής, υπογραφή, υπηρεσία επιλογής, ιδιότητες παρατεταμένης διαμονής και προορισμού. Για να μάθετε περισσότερα για τα ξενοδοχεία Marriott και συγκεκριμένες τοποθεσίες στην Ουάσιγκτον DC, δείτε το Marriott Hotels - Μια επισκόπηση των εμπορικών σημάτων και των τοποθεσιών . Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.marriott.com/specials/govtmil για να κάνετε κρατήσεις.

Ξενοδοχεία Kimpton - Το μπουτίκ ξενοδοχείο ευρωπαϊκού στιλ προσφέρει 10% έκπτωση στους βετεράνους. Για να κάνετε μια κράτηση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.veteransadvantage.com.

Ξενοδοχεία Starwood - Τα ποσοστά κυβέρνησης είναι διαθέσιμα για στρατιωτικό προσωπικό στο Westin, Sheraton, Four Points by Sheraton, St.

Regis και W Hotels. Για να πραγματοποιήσετε μια κράτηση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση starwoodpromos.com/governmentperdiemrates ή καλέστε (866) 924-2775.

Τα ξενοδοχεία Choice - Choice Hotels προσφέρουν εγγυημένες εκπτώσεις σε περισσότερα από 2.700 συμμετέχοντα ακίνητα, όπως Comfort Inn, Comfort Suites, Quality, Sleep Inn, Clarion, Cambria Suites, MainStay Suites, Suburban Extended Stay, Econo Lodge και Rodeway Inn. Για κρατήσεις σε κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.choicehotels.com/en/deals/government-rate.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία και καταλύματα, ανατρέξτε στην ενότητα Πού να μείνετε στην Ουάσιγκτον

Δείπνο

Εκατοντάδες εστιατόρια σε ολόκληρη τη χώρα προσφέρουν εκπτώσεις για στρατιωτικούς και βετεράνους, οπότε όταν είστε σε αμφιβολία, φροντίστε να τις ρωτήσετε. Τα εστιατόρια αλυσίδων που προσφέρουν μειώσεις τιμών περιλαμβάνουν το Hard Rock Café, το Applebee, το IHOP, το Cracker Barrel, το Longhorn Steakhouse, το Wendy's, το Golden Corral, το Arby, το Chick-fil-A, το μετρό, το Quiznos και πολλά άλλα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τραπεζαρία στην πρωτεύουσα του έθνους, δείτε ένα εστιατόριο και δείπνο Ουάσιγκτον DC.

Μεταφορά

Amtrak - Η Amtrak προσφέρει στους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τους συζύγους τους και τους συντηρούμενους τους, έκπτωση 10% στον χαμηλότερο διαθέσιμο σιδηροδρομικό ναύλο στις περισσότερες αμαξοστοιχίες. Ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας εκμεταλλεύεται περίπου 85 τρένα καθημερινά προς και από την Ουάσιγκτον, DC. Για λεπτομέρειες, δείτε την Washington DC με τρένο (Ταξιδεύοντας στο Amtrak). Για να κάνετε κράτηση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.amtrak.com.

Ενοικίαση Αυτοκινήτων - Προϋπολογισμός, Alamo και Avis προσφέρουν στρατιωτικές εκπτώσεις. Οι τιμές ποικίλλουν.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μεταφορές στην Ουάσιγκτον, δείτε την περιοχή Getting Around the Washington DC Area.