Το Teatro: Ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του Ντένβερ

Το Denver's Hotel Teatro είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη της πόλης για διαμονή, λόγω της πολυτέλειας, της ιστορίας του και της εγγύτητάς του στο Κέντρο Τέχνης του Ντένβερ. Είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Το Teatro είναι επίσης ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του Ντένβερ.

Όταν περπατάτε για πρώτη φορά, αγκαλιάζεστε από αυτό που πρέπει να είναι το πιο φιλόξενο λόμπι στο κράτος, με ένα τζάκι με ρακέτες, ψηλές οροφές με μπλε ράφια και διάσπαρτες γωνιές με καναπέδες, καρέκλες και τραπέζια για να κάνουν το δικό σας hangout.

Παραγγείλετε πρωινό από το νικέλιο, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, ακριβώς δίπλα στο λόμπι. Πιείτε καφέ ή φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού δίπλα στη φωτιά ή με θέα στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Η υπηρεσία στο Teatro είναι άψογη, γεγονός που προσθέτει σε μια χαλαρή, ληφθεί-φροντίδα-συναίσθημα. Ο θυρωρός φτάνει πολλές φορές πριν από τη διαμονή σας για να πάρει αιτήματα για να κάνει τη διαμονή σας πιο άνετη. Πού προτιμάτε το δωμάτιό σας; Κοντά στο ασανσέρ ή πιο μακριά; Θα θέλατε κρατήσεις για δείπνο; Γιορτάζετε κάτι ιδιαίτερο; Αυτά είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που ζητάει ο θυρωρός σας για προσωπική φροντίδα της διαμονής σας.

Αυτό το boutique ξενοδοχείο διαθέτει έναν μακρύ κατάλογο βραβείων για να ενισχύσει τη φήμη του, συμπεριλαμβανομένου του να ονομαστεί ένα από τα Top 10 Hotels in the World από Expedia και ένα από τα Top 50 City Hotels των ΗΠΑ από το Travel + Leisure Magazine.

Ο Zagat το αποκαλούσε το ξενοδοχείο με το υψηλότερο επίπεδο στο Ντένβερ.

Είναι ένα από τα πιο βραβευμένα ξενοδοχεία του Ντένβερ και ακόμη και γνωρίζοντας ότι το Teatro θα εξακολουθεί να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Μιλώντας για την Αγάπη

Πέρα από την υπηρεσία, τη θέση και τα βραβεία, είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται μαζί για να κάνουν το Teatro μια ρομαντική απόδραση στην πόλη. Τα κρεβάτια είναι από τα πιο άνετα στο Ντένβερ. Τα μπάνια διαθέτουν βαθιές μπανιέρες, ινδονησιακά δάπεδα από ψαμμίτη, μαρμάρινο διπλό ματαιοδοξία και (σε ​​μερικές σουίτες) ένα ντους από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Η υπηρεσία δωματίου παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο.

Επιλέξτε από μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών και στυλ δωματίων. Η junior σουίτα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, γαλλικές πόρτες, ξεχωριστό καθιστικό, φινίρισμα ξύλου κερασιού, δωρεάν Wi-Fi και, σε πολλά δωμάτια, όμορφη θέα στην πόλη.

Η ιστορία που βλέπει το κτίριο το καθιστά ένα πραγματικό κόσμημα του Ντένβερ και ένα σημαντικό μέρος της πόλης. Το ίδιο το κτίριο χτίστηκε αρχικά το 1911 ως το κτίριο του τραμ. Μπορείτε ακόμα να δείτε την αρχική διακόσμηση στην είσοδο και η πρόσοψη διατηρήθηκε επίσης προσεκτικά.

Το Teatro διαθέτει επίσης ειδικά πακέτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για το 2016, για παράδειγμα, το πακέτο περιλάμβανε ένα μπουκάλι Veuve Clicquot με γυαλιά σαμπάνιας (που έχετε κρατήσει) παραδοθέντα στο δωμάτιό σας και ένα γεύμα τριών γευμάτων στο δωμάτιο, ειδικά επιλεγμένο για τις αφροδισιακές του ιδιότητες: μισή δωδεκάδα στρείδια, αβοκάντο γεμιστό με καβούρια, μια σχισμή μπανάνας με κτυπημένη κρέμα και φράουλες με σοκολάτα.

Μια νύχτα στην πόλη

Εάν θέλετε να μοιραστείτε το μπουκάλι και δεν θέλετε να οδηγήσετε, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά μέσα σε ακτίνα 2 μιλίων από το ξενοδοχείο. Αυτό καλύπτει έναν τόνο υπέροχων εστιατορίων, καθώς το Teatro βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Ντένβερ, σε κοντινή απόσταση από το συνεδριακό κέντρο και την πλατεία Larimer.

Η πλατεία Larimer έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια (αν μπορείτε να βρείτε ένα τραπέζι για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου). Εάν προγραμματίσατε μπροστά σας, θα χαρείτε να γευματίσετε στο ιταλικό εστιατόριο Panzano, το οποίο αναδεικνύει ένα ειδικό μενού της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Για επιδόρπιο, μοιραστείτε ένα Budino di Caramello: βουτυρόγαλα με αλατισμένη καραμέλα και κτυπημένη κρέμα γάλακτος.

Αυτό χτυπά ένα κουτί με σοκολάτες γεμάτες μυστήριο.

Για μια ρομαντική νυχτερινή νύχτα στην πλατεία Larimer, σταματήστε από τον Πράσινο Russell, μια αμυδρό, παλιομοδίτικη speakeasy που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από μια βιτρίνα. Πρέπει να βάλετε το όνομά σας και να περιμένετε. Οι επισκέπτες επιτρέπονται μόνο περιστασιακά, γεγονός που προσθέτει στην γοητεία. Μέσα, θα βρείτε συναρπαστικά κοκτέιλ και, αν είστε τυχεροί, θα αναδείξουν το σπάνιο ουίσκι και θα διαθέτουν ζωντανή μουσική τζαζ.

Παρόλο που δίνεται, όταν μένετε στο Teatro, πρόκειται να σχεδιάσετε μια νύχτα στο θέατρο απέναντι από το δρόμο.

Ελέγξτε το ημερολόγιο για να βρείτε μια επίδειξη. οι επιλογές είναι μακριά από το λεπτό.