Πωλήσεις στο σχολείο

Οι τοπικές διαφημίσεις περιοχής Phoenix περιλαμβάνουν εξαιρετικές ευκαιρίες για σχολικά είδη

Νηπιαγωγείο μέσω μαθητών γυμνασίου στην Αριζόνα συνήθως ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα μέσα μέχρι τα τέλη Μαΐου, έτσι τα παιδιά της Αριζόνα αρχίζουν να επιστρέφουν στο σχολείο στα τέλη Ιουλίου. Ελέγξτε εδώ αν δεν είστε σίγουροι όταν ξεκινά η σχολική συνεδρία του παιδιού σας.

Εκτός από τις σχολικές ζώνες και τα σχολικά λεωφορεία, τις ζώνες απόρριψης και τη μετάβαση από το "μου βαρεθεί" στο "μισώ την εργασία", έχετε μια άλλη πρόκληση: ψώνια για σχολικά είδη.

Διάλεξα 5 λιανοπωλητές που έχουν τοποθεσίες σε όλη την κοιλάδα του ήλιου, όπου μπορείτε να εξαργυρώσετε μερικές ευκαιρίες, αν δεν έχετε κάνει τα ψώνια σας πίσω στο σχολείο ακόμα. Αν εστιάζετε στην ένδυση και τα παπούτσια για τον έφηβο συνειδητό σας, το καλύτερο στοίχημά σας μπορεί να είναι ένα από τα τοπικά εμπορικά κέντρα .

Walgreens

Το Walgreens είναι φαρμακείο, αλλά φέρνει επίσης πολλά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά σας. Αναζητήστε τις ειδικές προσφορές διαφημίσεων στο σχολείο (μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο) όπως:

Στόχος

Ο στόχος μπορεί να σας εκπλήξει, αν δεν υπήρξατε εκεί κάποια στιγμή. Έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων, ηλεκτρονικών ειδών, ειδών οικιακής χρήσης και για λογικές τιμές. Αναζητήστε τις ειδικές προσφορές διαφημίσεων στο σχολείο (μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο) όπως:

Γραφείο Depot / Office Max

Δεν θα βρείτε ενδύματα εδώ, αλλά η επιλογή των σχολικών προμηθειών θα είναι μεγαλύτερη, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων υψηλότερης ποιότητας από ό, τι μπορεί να βρείτε αλλού. Πολλά είδη αγοράζουν ένα, πάρτε ένα δωρεάν. Αναζητήστε τις ειδικές προσφορές διαφημίσεων στο σχολείο (μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο) όπως:

5 μεγάλα αθλητικά είδη

Το Big 5 δεν είναι τόσο λαμπερό όσο μερικά από τα άλλα μεγάλα καταστήματα αθλητικών ειδών, αλλά αν ψάχνετε για κάποιο εμπορικό σήμα αθλητικών ενδυμάτων θα μπορούσε να είναι φθηνότερο εδώ. Αναζητήστε τις ειδικές προσφορές διαφημίσεων στο σχολείο (μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο) όπως:

Kohl's

Το Kohl's δεν είναι τόσο ακριβό όσο τα Macy's ή τα καταστήματα εφηβικών ενδυμάτων στο εμπορικό κέντρο. Υπάρχουν σχεδόν πάντα μεγάλες πωλήσεις για κάθε μέρα ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα για το σπίτι σας. Αναζητήστε ειδικές προσφορές διαφημίσεων στο σχολείο (μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο), συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.