Το Στούντιο Firefly - Χρωματίστε τη δική σας αγγειοπλαστική

Τι είναι αυτό?

Για όσους έχετε μια καλλιτεχνική σειρά, υπάρχει ένα μέρος στο Little Rock για να το εκφράσετε! Στο Firefly, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από διαφορετικές φιγούρες, πλάκες, κύπελλα, κιβώτια και στολίδια και να τα βάψετε με τα χρώματα και τα σχέδια που θέλετε.

Εάν δεν έχετε μια καλλιτεχνική σειρά, το κάνουν εύκολο! Έχουν πολλές ειδικές βούρτσες και σχέδια για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το τέλειο κομμάτι κεραμικής.

Η διαδικασία

Όταν μπαίνεις στο στούντιο, θα δεις αμέσως παραδείγματα ζωγραφισμένων και τζάμια για έμπνευση. Τα ράφια είναι γεμάτα με μη βαμμένο κεραμικό με τις τιμές που αναφέρονται για κάθε κομμάτι. Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το κομμάτι. Φιλοξενούν μια μεγάλη ποικιλία από μορφές τέλειες για παιδιά, από δεινόσαυρους & φίδια έως καμηλοπαρδάλεις & ψάρια. Έχουν επίσης τέλεια δώρα για ενήλικες όπως φλιτζάνια καφέ, πιατέλες και πιάτα. Υπάρχει κάτι για όλους.

Μπορείτε να επιλέξετε το κομμάτι σας, να το βουρτσίζετε (το προσωπικό θα σας δείξει πώς), να του δώσετε ένα γρήγορο σκουπίστε με ένα σφουγγάρι και είστε έτοιμοι να επιλέξετε χρώματα βαφής σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε και τα χρώματα που θέλετε. Τα χρώματα της αγγειοπλαστικής φαίνονται διαφορετικά όταν πυροδοτούνται, ώστε να δούμε τα παραδείγματα στα κεραμίδια κοντά στα χρώματα. Επιλέξτε το χρώμα σας και πάρτε το κομμάτι σας σε ένα από τα πολλά τραπέζια όπου μπορείτε να ξεκινήσετε το αριστούργημά σας.

Στο τραπέζι, θα βρείτε συμβουλές και μερικά εργαλεία διακόσμησης.

Έχουν επίσης σφραγίδες και σφουγγάρια, αν τα χρειάζεστε. Αφού ζωγραφιστεί το κομμάτι, το υπογράφετε και είναι έτοιμο για ψήσιμο και υαλοπίνακες. Το χειρότερο μέρος για το στούντιο είναι ότι χρειάζονται 5-7 ημέρες για να δείτε το ολοκληρωμένο σας κομμάτι. Αφού πλήρωσα για τη δική μου, μου είπαν πότε θα μπορούσα να το πάρω.

Η τιμή

Όταν επισκέφτηκα, οι τιμές κυμαίνονταν από $ 10 για ένα μικρό πλακίδιο μέχρι $ 48 για μια μεγάλη πιατέλα.

Η πλειοψηφία των στοιχείων ήταν περίπου 16 δολάρια. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει χρώμα, βούρτσες και άλλα χρήσιμα εργαλεία διακόσμησης, βοήθεια από τους επαγγελματίες εάν το χρειάζεστε, υαλοπίνακες και βολές και "αμοιβές στούντιο". Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε εκεί και να δουλέψετε στο κομμάτι σας για όσο χρειάζεστε, με ό, τι χρειάζεστε, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον.

Έχουν επίσης ένα συχνό πρόγραμμα αγοραστών. Εάν ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό, μπορείτε να ζωγραφίσετε κάτι δωρεάν.

Ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά (γενέθλια και κατασκήνωση)

Υπάρχουν ειδικά στοιχεία για τα παιδιά που ζωγραφίζουν κατά τη διάρκεια των πάρτι γενεθλίων στο στούντιο. Τα κόμματα κοστίζουν 15 δολάρια ανά παιδί και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προμήθειες κεραμικής. Οι γονείς πρέπει να προμηθεύουν το κέικ και τα ποτά, αλλά το στούντιο προσφέρει διακοσμήσεις, προσκλήσεις, μπαλόνια και βοήθεια για να κρατήσουν τα παιδιά κατειλημμένα. Τα συμβαλλόμενα μέρη απαιτούν τουλάχιστον 6 άτομα.

Το στούντιο φιλοξενεί επίσης ειδικά καλοκαιρινά στρατόπεδα για να διδάξει στα παιδιά ορισμένες τεχνικές ζωγραφικής. Καλέστε τους και δείτε πότε θα είναι η επόμενη τάξη.

Τοποθεσία / Στοιχεία επικοινωνίας

Το Firefly Studio βρίσκεται στο χωριό Pleasant Valley (I 430 και Rodney Parham Road). Βρίσκονται δίπλα στο Cafe Dixie και στο ίδιο εμπορικό κέντρο με την αγορά Wild Oats Market (πρώην φασόλια και σιτηρά) και την Chili's. Μπορείτε να τους καλέσετε στο 501-225-1403.

Είναι ανοικτά από 10: 00-6: 00.