Στοιχειωμένα σπίτια στο Little Rock

Τρομερό δικαίωμα προς τη ψυχή σας

Δεν υπάρχει τίποτα που κραυγές Απόκριες περισσότερο από στοιχειωμένα σπίτια. Αν σας αρέσει αυτή η βιασύνη με αδρεναλίνη, έχετε πολλές ευκαιρίες να το πάρετε στην περιοχή του Little Rock. Απλά σιγουρευτείτε ότι είστε έτοιμοι να σας φορέσουν κάλτσες αμέσως από εσάς. Εδώ είναι τι συμβαίνει για το Halloween 2017.

Στοιχειωμένα σπίτια

Το Επιμελητήριο για τα βασανιστήρια: Το Επιμελητήριο Βασανιστηρίων στο Μπένττον βάζει το τελευταίο έτος της freakiness του το 2017. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα στοιχειωμένα σπίτια στο Κεντρικό Αρκάνσας και μπορείτε να ζήσετε αυτή την υπερ-τρομακτική εμπειρία από τον Οκτ.

13 έως τις 4 Νοεμβρίου. Το Επιμελητήριο Βασανιστηρίων προειδοποιεί: "Πρέπει επίσης να είστε σε καλή κατάσταση και να είστε σε θέση να σκύψετε, να σέρνετε και να ικετεύεστε για τη ζωή σας ή τουλάχιστον για έλεος για την ψυχή σας".

Haunted Hotel: Θα ξεφύγετε απλά κοιτάζοντας τη σελίδα του Facebook για αυτό το σούπερ τρομακτικό ξενοδοχείο στοιχειωμένο στο Little Rock. Ελέγξτε το από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου, αν τολμήσετε.

The Reborn Haunted House: Πρόκειται για μια στοιχειωμένη κατοικία τύπου λαβύρινθο με περισσότερα από 15.000 τετραγωνικά πόδια τρόμου με 30 σκηνές που περιλαμβάνουν ζωντανούς ηθοποιούς. Δεν είναι πραγματικά φιλικό προς τα παιδιά, αλλά δεν είναι και πάνω-πάνω. Αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, πιθανόν να είναι εντάξει. Είναι κάθε βράδυ από τις 15 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Ανατριχιαστικός Έργα Haunted House of Conway: Αυτό το στοιχειωμένο σπίτι στο Conway έχει ένα μείγμα ηθοποιών, animatronics, και τοπίο. Είναι ένα από τα καλύτερα στο Αρκάνσας, ειδικά για την τιμή. Θα πάρετε πολύ τρόμο για λίγο πράσινο. Είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο και κάθε μέρα από τις Οκτ.

26 έως 31.

Fear Factory 501: Το Fear Factory 501 βρίσκεται στο Τζάκσονβιλ, περίπου 17 μίλια βόρεια του Little Rock. Είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 και στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Έχει ένα εξαιρετικά ξεχωριστό μπάσκετ στη νύχτα αποκριών. Τα 3-D αξιοθέατα, τα τέρατα, το στοιχειωμένο σπίτι και η αίθουσα βασανιστηρίων μπορεί να είναι πάρα πολλά για κάποιους.

Αλλά αν θέλετε να τρομοκρατηθείτε, αυτό είναι για σας.