Μεγάλα ψαροτούφεκα και δωρεάν πάρκο νερού στο βασίλειο του Κεντάκυ

Τι συμβαίνει στο ψυχαγωγικό πάρκο Λούισβιλ;

Αφού έκλεισε για τέσσερις εποχές, το Kentucky Kingdom ξανάρχισε ως ανεξάρτητο πάρκο διασκέδασης το 2014. Είναι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να αποκαθιστούν υπάρχουσες βόλτες και να εισάγουν νέες.

Six Flags εκμεταλλεύτηκε το πάρκο ως Six Flags Kentucky Βασίλειο από το 1998 έως το 2009 (πριν από αυτό ήταν ανεξάρτητα) και το έκλεισε πριν από την εποχή του 2010. Οι λαοί πίσω από το Holiday World της Ινδιάνας επρόκειτο να ανακατασκευάσουν το πάρκο το 2013 και να το μετονομάσουν στο Bluegrass Boardwalk . Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις κατέστρεψαν και τα σχέδια καταργήθηκαν.

Το Kentucky Kingdom είναι ένα μεσαίου μεγέθους πάρκο ψυχαγωγίας. Προσφέρει μια αξιοπρεπή συλλογή με κυλιόμενες σκάλες και άλλες συγκινήσεις. Παρόλο που το υδάτινο πάρκο είναι σχετικά μικρό, περιλαμβάνεται στην είσοδο και μπορεί να προσφέρει ανακούφιση (καθώς και διασκέδαση) σε μια οδυνηρή ημέρα. Μια σπανιότητα για ένα πάρκο, το Kentucky Kingdom διαθέτει ζωντανά, εκπαιδευμένα θαλάσσια λιοντάρια στο Aqua Theatre.

Ride Rundown

Το πάρκο διαθέτει το ξύλινο καράβι, Thunder Run. Το 2016, ο πρώην διπλός αγωνιστικός αγωνιστικός αγωνιστής, Twisted Twins, πήρε ένα makeover σε ένα υβριδικό ξύλινο χαλύβδινο παρκ . Τώρα με ένα κομμάτι IBox και γνωστό ως Storm Chaser , έχει πάρει ευνοϊκές κριτικές. Το Kentical Kingdom άνοιξε ένα νέο ατσάλινο καράβι, Lightning Run, για την εποχή του 2014. Το ανεστραμμένο καράβι T2 πήρε ένα makeover και ξανάνοιξε το 2015 ως T3.

Μεταξύ των επίπεδων βόλτων του πάρκου είναι ο Cyclos, η εκγύμναση του εκκρεμούς, το ύψος των 130 ποδιών με το SkyCatcher, η Επιχείρηση, το Himalaya και το Breakdance.

Άλλες βόλτες στο πάρκο περιλαμβάνουν ένα ψηλό ποδήλατο 150 ποδιών, το ποδήλατο Raging Rapids με ποταμόπλοιο και το βόλτα στο High Mile Falls. Υπάρχει επίσης ένας κινηματογράφος "5-D", ο οποίος προσφέρει ταινίες βόλτες όπως "Angry Birds".

Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να κατευθυνθούν στην Playland του βασιλιά Λουί. Τα βόλτα περιλαμβάνουν ένα καρουσέλ, το τρένο Rio Grande και το Whirl-A-Round Swings.

Το 2014, το γειτονικό Water Park Hurricane Bay εισήγαγε πολλά νέα διαφάνειες και αξιοθέατα, όπως τρεις νέους πύργους νεροτσουλήθρων, έναν ποταμό περιπέτειας ταχείας κίνησης και μια κυματωτική λιμνοθάλασσα. Τα κυριότερα σημεία του πάρκου είναι το Deluge, ένα ανηφορικό καταρράκτη και το Deep Water Dive, ένα από τα ψηλότερα και πιο συναρπαστικά νεροτσουλήθρα της βιομηχανίας .

Τι να φάτε;

Το Kentucky Kingdom προσφέρει το συνηθισμένο κομμάτι του πάρκου, συμπεριλαμβανομένων των χοτ ντογκ, πίτσας, μπιφτέκι και tacos. Εκείνοι με ένα γλυκό δόντι μπορούν να βρουν κέικ χοάνη και παγωτό. Το Hurricane Bay Beach Park του πάρκου προσφέρει μπύρες στη βρύση καθώς και τροπικά κατεψυγμένα ποτά.

Πληροφορίες εισόδου και τοποθεσία

Ένα ενιαίο εισιτήριο περιλαμβάνει την είσοδο στο πάρκο ψυχαγωγίας του Kentucky Kingdom και το υδάτινο πάρκο Hurricane Bay. Εκπτωτικές τιμές για παιδιά (κάτω των 48 ιντσών) και ηλικιωμένους (55+). Διατίθενται περίοδοι περάσματος. Οι εκπτώσεις ενδέχεται να είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Kentucky Kingdom.

Το πάρκο βρίσκεται στο Λούισβιλ του Κεντάκυ, στο πλαίσιο της Κρατικής Έκθεσης του Κεντάκυ. Βρίσκεται απέναντι από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λούισβιλ, στη διασταύρωση των I-65 και I-264. Η διεύθυνση είναι 937 Phillips Lane στο Λούισβιλ. Τα κοντινά πάρκα περιλαμβάνουν το Beech Bend στο Bowling Green και το Kings Island στο Mason, Ohio