Τα 6 πιο υγιεινά μέρη για φαγητό στο DIA

Ξεχάστε την Panda Express. Το αεροδρόμιο του Ντένβερ σερβίρει μερικά γευστικά, υγιεινά πιάτα

Στην ιεραρχία των τραπεζαρίων, τα τρόφιμα του αεροδρομίου πέφτουν συνήθως μόλις ένα βαθμό πάνω από τα καυτά σκυλιά των βενζινικών σταθμών και μια θλιβερή εγκοπή κάτω από το καρότσι των 3 π.μ.

Αλλά το κύριο αεροδρόμιο του Κολοράντο, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, προσπαθεί τουλάχιστον να κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Δεν θα ήταν αλήθεια το στυλ του Κολοράντο χωρίς κάποιες υγιεινές επιλογές. Και παρόλο που οι τιμές εξακολουθούν να υπάρχουν στην κλίμακα του αεροδρομίου (ολισθαίνοντας προς τα πάνω, δηλαδή), αν είστε κολλημένοι στο DIA, δεν χρειάζεται να επιλέξετε να πεινάτε και να καταστρέφετε το στομάχι σας.

Στην πραγματικότητα, η DIA έχει κατατάξει σταθερά στα κορυφαία αεροδρόμια για υγιεινή διατροφή, σύμφωνα με την επιτροπή γιατρούς για υπεύθυνη ιατρική.

Ένα μειονέκτημα του DIA είναι η απομακρυσμένη του θέση δίπλα σε μόνο πεδία εκτεταμένης ανυπαρξίας, οπότε αν έχετε μια παραμονή, οι μόνοι σας λογικά ευφυείς επιλογές πρέπει να είναι εντός των τειχών του αεροδρομίου. Έτσι σχεδιάστε τα γεύματά σας στο χώρο με σύνεση, και επιλέξτε ένα από τα πιο υγιεινά πιάτα.

Εδώ είναι τα έξι αγαπημένα μέρη μας για φαγητό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ.

1. Τσόφους Ντένβερ. Δοκιμάστε μια σαλάτα με μανιτάρια και φρυγανισμένους σπόρους κολοκύθας ή σαλάτα Kung Pao, προσθέτοντας ζυμαρικά. Αναζητώντας κάτι γεμίζοντας; Μπορείτε να βρείτε ακόμη και μίνι κόντρα φιλέτο ή φιλέτο ή το σολομό εσπεριδοειδών για μια ελαφρύτερη πρωτεΐνη.

Ορισμένες από τις πιο υγιεινές επιλογές περιλαμβάνουν ψημένα μανιτάρια portobello, σολομό εσπεριδοειδών με ντομάτες και πλευρά φρυγμένων σπαραγγιών. Μείνετε μακριά από το επιδόρπιο (ooh, ότι Cheesecake της Νέας Υόρκης, αν και), η μεγάλη λίστα μπύρας και κοκτέιλ και αυτές τις πατάτες τηγανητές.

Ακόμη και οι χορτοφάγοι και οι άνθρωποι σε δίαιτα χωρίς γλουτένη μπορούν να βρουν πιάτα. Το Chophouse αποτελεί επέκταση της τοπικής Rock Bottom Brewery Co.

2. Ρυθμίστε το DIA . Το Root Down είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο ισχίου στο Ντένβερ και το υποκατάστημα του αεροδρομίου διατηρεί μερικά από εκείνο το στυλ που οι ντόπιοι αγαπούν τόσο πολύ. Το μενού είναι εστιασμένο σε λαχανικά.

Οι σαλάτες εδώ είναι νόμιμα νόστιμες. ο Καίσαρας με τα κασκόλ και το μασσάζ είναι ένας καλύτερος πωλητής. Μην χάσετε τα ψημένα κτύπημα ή την ταϊλανδέζικη καριέρα.

Αρον άρον? Πιάστε ένα κιβώτιο bento, με σολομό χωρίς γλουτένη, ρύζι με καρύδα πολλαπλών ριζών, σαλάτα edamame και miso. Το Root Down εξυπηρετεί ακόμη και ωμά τρόφιμα και εποχιακά, τοπικά συστατικά.

3. Modmarket. Η DIA φέρει δύο διαφορετικές τοποθεσίες Modmarket, τόσο με επιλογές χωρίς γλουτένη όσο και με χορτοφάγους. Αυτή η αλυσίδα κάνει τα τρόφιμα γρήγορα από την αρχή με τη χρήση συστατικών με βάση την αειφορία. Περάστε τον αφυδατωμένο καφέ και πατήστε ένα kombucha εδώ. Οι σαλάτες συγκαταλέγονται στις πιο υγιεινές προσφορές (πάντοτε παίρνουν το ντύσιμο στο πλάι), αλλά διαθέτουν ενδιαφέροντα συνδυασμούς γεύσης, όπως η ταϊλανδέζικη καρύδα με γλυκιά πατάτα και ντύσιμο με φιστίκι-μάνγκο.

Ψάχνετε για ένα μεγάλο κτύπημα; Παραγγείλετε μια σαλάτα Superfood: σπανάκι, καλαμπόκι, quinoa pilaf, σταφύλια, φέτα, καρότα και ξηρούς καρπούς, σερβίρεται με βινεγκρέτ.

4. Το Elway's. Ο John Elway εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς του Κολοράντο, και το high-end steakhouse του στο κέντρο του Ντένβερ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της πόλης για φαγητό. Μην περιμένετε ως πολυτελή ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο (αν και περιμένετε υψηλότερο σημείο τιμής), αλλά οι χειροποίητες μπριζόλες και ποτά εξακολουθούν να γίνονται με την ποιότητα και τις συνταγές του Elway.

Οι προσφορές εδώ περιλαμβάνουν φρέσκο ​​ψάρι (όπως καπνιστή πέστροφα) και ένα πλήρες μπαρ (uh, παραλείψτε το αν είστε στο υγιές τρένο).

5. Ρίξτε La France. Παρά το φανταχτερό όνομα, αυτό το εστιατόριο είναι ακόμα εντελώς χαλαρό, αλλά το μενού που εμπνέεται από τη γαλλική γλώσσα σημαίνει υγιέστερο, ελαφρύτερο εισιτήριο. Φρέσκες σαλάτες, quiches και paninis γεμιστές με λαχανικά είναι ένα highlight. Το Pour La France διαθέτει επίσης δύο τοποθεσίες DIA. Ψάχνετε για κάτι φως; Παραγγείλετε ένα μπολ με φρούτα που σερβίρεται με απλό γιαούρτι ή ένα μπαρ οργανικής ενέργειας. Χρειάζεται να πάρετε το άκρο μακριά; Το Pour La France σερβίρει mimosas με πρωινό, αν και ένα βιολογικό τσάι είναι αναμφισβήτητα μια πιο υγιεινή επιλογή. Το μενού εδώ επικεντρώνεται στα πιάτα πρωινού, αλλά το εστιατόριο είναι ανοιχτό μέχρι τις 22 μ.μ. Αυτό το εστιατόριο διαθέτει επίσης επιλογές για χορτοφάγους.

6. Αθλητικό μπαρ του Κολοράντο. Αν ψάχνατε για μια υγιεινή επιλογή, πιθανότατα θα περπατούσατε δεξιά από αυτό το σημείο.

Το όνομα "αθλητικό μπαρ" απέχει πολύ από τη σύνδεση με την υγεία και την καταλληλότητα. Αλλά δείτε το μενού πιο κοντά. Ενώ το Colorado Sports Bar έχει άφθονα λιπαρά (πατάτες τσίλι) και ζαχαρούχα τυριά brownie για να μετανιώσετε αργότερα, έχει επίσης μια λογική ποικιλία από σαλάτες, χορτοφαγικό ή χυτοσίδηρο για το πρωινό, ώστε να μπορείτε να αποθέσετε το δύσοσμα Egg McMuffin. Άλλες επιλογές: πατάτες γλυκιάς πατάτας, σάντουιτς γαλοπούλας και ένα μπολ φρέσκων φρούτων. Αυτή είναι επίσης μια από τις φθηνότερες επιλογές. Μπορείτε να γεμίσετε εδώ για λιγότερο από $ 10 - μια τιμή γρήγορου φαγητού χωρίς υπερβολικά λυπηρή λύπη.