Τι μπορώ να φέρω σε αεροπλάνο στον Καναδά

Τι μπορώ να φέρω σε αεροπλάνο στον Καναδά;

Οι Αμερικανοί χρειάζονται ένα διαβατήριο για να επισκεφτούν τον Καναδά; | Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε μια κάρτα NEXUS Καναδικά ξενοδοχεία στις τοποθεσίες δεν θα πιστέψετε

Μέρος του προγραμματισμού του ταξιδιού σας στον Καναδά θα είναι να γνωρίζετε όχι μόνο ποια στοιχεία μπορείτε να φέρετε στον Καναδά , αλλά τι μπορείτε και δεν μπορείτε να πάρετε στο αεροπλάνο .

Δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά είναι μια συνολική έλξη όταν πρέπει να μετατρέψετε την ακριβή λοσιόν που ξεχάσατε να βγάλετε από τις αποσκευές σας κατά τον έλεγχο ασφάλειας.

Προτού επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο σας, καταλάβετε τι μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε σύμφωνα με την Αρχή Ασφαλείας των Αερομεταφορών της Καναδίας (CATSA).

Η αεροπορική σας εταιρεία ενδέχεται να έχει επιπλέον περιορισμούς όσον αφορά το τι μπορείτε να φέρετε στην πτήση, επομένως συμβουλευτείτε τον ιστότοπό της για μια λίστα ελέγχου.

Το CATSA επιτρέπει στους επιβάτες να φέρουν μαζί τους τα ακόλουθα στοιχεία σε μια πτήση:

Δύο τεμάχια χειραποσκευών ανά άτομο (διαστάσεις των αποσκευών που καθορίζει η αεροπορική εταιρεία), όπως π.χ.

Εκτός από τις μεταφερόμενες αποσκευές, οι επιβάτες μπορούν να φέρουν τα εξής :

Τα υγρά, τα πηκτώματα και τα αερολύματα που διέρχονται από τον έλεγχο ασφάλειας στα καναδικά αεροδρόμια πρέπει να βρίσκονται σε δοχεία που δεν υπερβαίνουν τα 100 ml / 100 γραμμάρια (3,4 oz) .

Αυτά τα δοχεία πρέπει να είναι σε επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα (όπως μια μεγάλη τσάντα Ziploc) όχι μεγαλύτερη από 1 λίτρο (1 τεταρτημόριο) (περίπου 10 "x 4"). Μια τσάντα ανά επιβάτη επιτρέπεται.

Ορισμένα είδη εξαιρούνται από το όριο των 100 ml ή 100 g (3.4 oz) και δεν πρέπει να τοποθετούνται σε πλαστική σακούλα. Ωστόσο, πρέπει να δηλώσετε αυτά τα αντικείμενα στον υπεύθυνο ελέγχου για έλεγχο. Οι εξαιρέσεις είναι:

Τα ακόλουθα στοιχεία είναι * NOT * επιτρέπονται στις πτήσεις και θα παραληφθούν από την ασφάλεια.

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από την Αρχή Ασφαλείας των Αερομεταφορών της Καναδά (CATSA).