Εκδηλώσεις Ημέρας Μνήμης στην Οκλαχόμα Σίτι

Ημερομηνίες και ώρες για το 2017

Την τελευταία Δευτέρα του κάθε Μαΐου, αφιερώνουμε όλοι μια στιγμή για να τιμήσουμε και να αναγνωρίσουμε τη θυσία στρατιωτικών ανδρών και γυναικών που χάθηκαν στην υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί στην Oklahoma City έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μνημεία των αγαπημένων τους και να περάσουν χρόνο με την οικογένεια σε ετήσιες εκδηλώσεις. Ακολουθεί ένας κατάλογος μερικών εκδηλώσεων της Ημέρας Μνήμης στην περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι.

Τελετή απονομής μνήμης 45ου Τμήματος Πεζικού

Πότε: Ξεκινάει τη Δευτέρα, 29 Μαΐου, 10 π.μ.
Πού: 2145 NE 36th Street, νότια στην περιφέρεια περιπέτειας ακριβώς ανατολικά του Martin Luther King Jr.

Λεωφόρος
Τι: Αποτίσουμε φόρο τιμής στους παλαίμαχους σε αυτή την ετήσια τελετή που περιλαμβάνει ελικόπτερο flyover, μάζα των χρωμάτων, πατριωτική μουσική και προσκεκλημένους ομιλητές.

Bethany 66 Φεστιβάλ

Πότε: 10 π.μ. - 4 μ.μ. στις 27 Μαΐου
Πού: NW 39th Expressway στο κέντρο της πόλης Bethany
Τι: Με μια εκπομπή αυτοκινήτων και συναυλίες την προηγούμενη νύχτα και μια ολόκληρη μέρα συναρπαστικών γεγονότων φεστιβάλ όπως πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας, παιχνίδια και πολλά άλλα, το Φεστιβάλ Bethany 66 είναι μια απόλαυση για όλη την οικογένεια.

Ετήσια συγκέντρωση φορτηγών τσοκ στο Εθνικό Μουσείο Cowboy & Western Heritage

Πότε: 10 π.μ. - 4 μ.μ. στις 27-28 Μαΐου
Πού: Εθνικό Μουσείο Cowboy και Δυτικής Κληρονομιάς στο 1700 NE 63ο, ακριβώς βόρεια του I-44 στο NE 63rd και NE Grand Boulevard
Τι: Μία εκδήλωση Σαββατοκύριακου Μνήμης με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας, το Chuck Wagon Gathering και το Παιδικό Φεστιβάλ Cowboy αφθονία αγαπημένων φαγητών από καουμπόη, ζωντανή ψυχαγωγία και δυτικές δραστηριότητες όπως βόλτες με βάρκες και σχοινιά.

Φεστιβάλ Τεχνών Paseo

Πότε: 27-28 Μαΐου (10 π.μ. - 8 μ.μ.), 29 Μαΐου (10 π.μ. - 5 μ.μ.)
Πού: Ιστορική περιοχή Paseo Arts γύρω από το Walker και NW 28η
Τι: Το ετήσιο Φεστιβάλ Paseo Arts εκτελείται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day και περιλαμβάνει 80 καλλιτέχνες με την εργασία τους στην οθόνη. Υπάρχουν κεραμικά, κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής, βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το φεστιβάλ έχει δύο σκηνές με ζωντανή μουσική και χώρο για παιδιά.

Μετρό Λίμνες

Πότε: 27-29 Μαΐου
Πού: Λίμνη Αρκαδίας (κοντά στο Edmond), Λίμνη Hefner (βορειοδυτική OKC κοντά στο Britton Road), Λίμνη Overholser (βορειοδυτική OKC νότια της NW 39th Expressway), Lake Stanley Draper (νοτιοανατολικά OKC κοντά I-240 και Post Road) Norman ακριβώς βόρεια της εθνικής οδού 9)
Τι: Όπου βρίσκεστε στο μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, υπάρχει μια μεγάλη λίμνη όχι πολύ μακριά, και γίνονται αρκετά δημοφιλή σημεία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day. Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε όλες τις κατάλληλες άδειες και ότι ορισμένες λίμνες αποκλείουν συγκεκριμένες δραστηριότητες (για παράδειγμα, η κολύμβηση δεν επιτρέπεται στο Overholser ή Hefner), επομένως ελέγξτε τον παραπάνω σύνδεσμο για να λάβετε όλα τα αναψυκτικά στοιχεία για κάθε λίμνη.

Δωρεάν εισδοχή μουσείων για στρατιωτικούς

Πότε: 29 Μαΐου
Πού: Κέντρο Ιστορίας της Οκλαχόμα, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Sam Noble της Οκλαχόμα, Εθνικό Μουσείο Cowboy και Δυτικής Κληρονομιάς, Μουσείο Τέχνης OKC, Μουσείο Κληρονομιάς Gaylord Pickens της Οκλαχόμα και Μουσείο Τέχνης του Fred Jones Jr.
Τι: Όλοι οι ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και οι οικογένειές τους λαμβάνουν ελεύθερη είσοδο σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των μουσείων, την Ημέρα Μνήμης.