Η περιοχή της Paseo Arts στην Οκλαχόμα Σίτι

Το Paseo Arts District βόρεια του Midtown της Οκλαχόμα Σίτι είναι μια ιστορική περιοχή καθώς και ένας μοναδικός πολιτιστικός προορισμός. Αρχικά χτίστηκε το 1929 ως εμπορική περιοχή, σήμερα είναι μια ακμάζουσα κοινότητα καλλιτεχνών που στεγάζει πάνω από 20 γκαλερί και εργαστήρια, πολυάριθμα εστιατόρια και μπαρ και μια μηνιαία γκαλερί "Πρώτη Παρασκευή" με γευσιγνωσία κρασιού, ζωντανή μουσική και καλλιτεχνικές διαδηλώσεις.

Ο Αμερικανός Σύνδεσμος Σχεδιασμού, ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή ανάπτυξης κοινοτήτων, το 2010, ονόμασε την Paseo μία από τις Μεγάλες Γειτονιές της Αμερικής, λέγοντας ότι είναι μια από τις πιο «πολυπόθητες» διευθύνσεις του μετρό και τονίζοντας την αρχιτεκτονική, τα εμπορικά κέντρα και ζωντανό χαρακτήρα.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το Paseo Arts District βρίσκεται κατά μήκος του Paseo Drive στην Οκλαχόμα Σίτι από τον 28ο και το North Walker έως το 30ο αι. Από το I-235, βγείτε δυτικά στη ΒΔ 23η. Στο Walker, στρίψτε προς βορρά.

Πάρτε ένα λεπτομερή χάρτη της περιοχής Paseo Arts.

Γκαλερί:

Υπάρχουν 22 γκαλερί και στούντιο εργασίας του καλλιτέχνη μέσα στην Paseo Arts District. Μπορούν να βρεθούν πολλές καλλιτεχνικές μορφές, όπως ελαιογραφία, φωτογραφία, βιοτεχνία, κοσμήματα, μουσική, γυαλί, χορός και θέατρο. Διάφορες κουλτούρες εκπροσωπούνται στο ποικίλο έργο τέχνης, ενώ μερικές γκαλερί προσφέρουν ακόμη μαθήματα.

Δείτε μια πλήρη λίστα των γκαλερί.

Εστιατόρια & Κλαμπ:

Αλλά οι φανταστικές και μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες δεν είναι όλες που θα βρείτε στην περιοχή Paseo. Οι κορυφαίες επιλογές εστιατορίων και συλλόγων περιλαμβάνουν:

Πρώτη Παρασκευή Gallery Walk:

Κάθε μήνα, το Paseo Arts District είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε στο τέλος της πρώτης εβδομάδας.

Το "First Walk Gallery Gallery Walk" πραγματοποιείται στις 6-10 μ.μ. την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα. Ορισμένοι τοπικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στις εργασίες των γκαλερί εργασίας της περιοχής Paseo, παρουσιάζοντας νέα δουλειά. Περπατήστε τη λεωφόρο των κτιρίων από γυψομάρμαρο και απολαύστε την υπέροχη δουλειά και ατμόσφαιρα ενώ παρακολουθείτε γευσιγνωσίες κρασιού, δείτε ζωντανές διαδηλώσεις και απολαύστε τη ζωντανή μουσική.

Φεστιβάλ τέχνης Paseo:

Εκτός από το μηνιαίο "First Friday Gallery Gallery Walk", το Paseo διοργάνωσε ετήσιο Φεστιβάλ Τεχνών για περισσότερα από 30 χρόνια. Λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο Memorial Day και περιλαμβάνει πάνω από 70 καλλιτέχνες. Οι εργασίες στην οθόνη περιλαμβάνουν ζωγραφική, αγγειοπλαστική, βιοτεχνία, κοσμήματα, γλυπτική και πολλά άλλα.

Οι μουσικοί και οι διασκεδαστές της Οκλαχόμα εκτελούν σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και υπάρχει παιδική χαρά που προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Έρχομαι στην πόλη για να δούμε την περιοχή Paseo Arts; Εδώ είναι μερικά κοντινά ξενοδοχεία: