Πότε είναι η Ημέρα των Πατριωτών;

Ημέρα Πατριωτών 2018 - 2023 και Δραστηριότητες διακοπών στη Μασαχουσέτη, Μέιν

Πότε είναι η Ημέρα των Πατριωτών; Αυτή η μοναδικά αργία της Νέας Αγγλίας, που παραδοσιακά γιορτάζεται μόνο στις πολιτείες της Μασαχουσέτης και του Μέιν, είναι πάντα την τρίτη Δευτέρα του Απριλίου. Ο Ουισκόνσιν παρατηρεί επίσης την Πατριωτική Ημέρα ως δημόσια σχολική εορτή. Για πρώτη φορά το 2018, η Πατριωτική Ημέρα είναι επίσης επίσημη αργία στο Κοννέκτικατ: Τα σχολεία θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν σε αυτές τις αδιάκοπες διακοπές για κρατικούς εργάτες.

Γιατί κάποια κράτη γιορτάζουν την Ημέρα των Πατριωτών; Θυμηθείτε το "Shot Heard 'Round the World" από την αμερικανική τάξη ιστορίας;

Η φράση που έγραψε ο Ralph Waldo Emerson ήταν εμπνευσμένη από την πρώτη ένοπλη δέσμευση μεταξύ βρετανών στρατιωτών και αποικιακών στρατιωτών στις μάχες του Λέξινγκτον και του Κόνκορντ στη Μασαχουσέτη στις 19 Απριλίου 1775. Η Πατριωτική Ημέρα εορτάζει αυτή την εναρκτήρια δέσμευση στην Αμερικανική Επανάσταση, «εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να αγωνιστούν και να κερδίσουν την ελευθερία από τη βρετανική κυριαρχία

Αρχικά, η Πατριωτική Ημέρα γιορτάστηκε κάθε χρόνο στις 19 Απριλίου: την επέτειο αυτού του κεντρικού γεγονότος στην αμερικανική ιστορία. Το 1969, όμως, ο εορτασμός της Ημέρας των Πατριωτών άλλαξε στην τρίτη Δευτέρα του Απρίλη: οι νέοι Αγγλοι αγαπούν τα τριήμερα Σαββατοκύριακα! Αν σχεδιάζετε μπροστά, εδώ είναι ένας εύχρηστος οδηγός για τις ημερομηνίες της Ημέρας των Πατριωτών για το 2018 και μετά.

Ημέρα Πατριώτες Ημερομηνία 2018 - 2023

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 (επίσης Δευτέρα του Πάσχα)

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023

Πώς να γιορτάσει την Ημέρα των Πατριωτών στη Νέα Αγγλία

Υπάρχουν πολλά σημαντικά γεγονότα και πολλές άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας των Πατριωτών στη Μασαχουσέτη και το Μέιν, το οποίο ήταν μέρος της Μασαχουσέτης μέχρι την ανεξαρτησία του κράτους το 1820.