Καιρός στο Gainesville

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στο Gainesville

Το Gainesville, που βρίσκεται στη Βόρεια Κεντρική Φλώριδα και φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και το κολλέγιο Santa Fe, έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 82 ° και μέση χαμηλή τιμή 58 °. Το Gainesville έχει ταξινομηθεί από την National Geographic Adventure ως ένα από τα "καλύτερα μέρη για να ζήσει και να παίξει" στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι περίεργο, η απλή πόλη κολέγιο απολαμβάνει καιρό που προωθεί μια αλλαγή των εποχών με λίγες ακραίες θερμοκρασίες.

Ακριβώς πόσο ζεστό μπορεί να πάρει στο Gainesville; Το 1985 διατηρεί τόσο την υψηλότερη όσο και τη χαμηλότερη θερμοκρασία στην εγγραφή με ύψος 103 ° και το χαμηλότερο; Ένα πάγωμα 10 °! Ακόμη και με μέσο όρο 16 ημερών κατάψυξης κάθε χρόνο, το χιόνι είναι σπάνιο. Ωστόσο, η πόλη γνώρισε ελαφρύ χιόνι την παραμονή των Χριστουγέννων το 1989, και πάλι το 1996 και για άλλη μια φορά την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα το 2010.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Gainesville είναι ο Ιούνιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο μήνα. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο.

Εάν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε για το Gator-δεσμευμένο μαθητή σας , ντουλάπες είναι αρκετά περιστασιακά - πολλά σορτς, κορυφές δεξαμενών και flip-flops. Αυτή είναι η Φλώριδα και, ενώ οι θερμοκρασίες του Δεκεμβρίου μπορούν να φτάσουν τους 80 βαθμούς, οι θερμοκρασίες του Gainesville αναβλύζουν απροσδόκητα και μπορεί να πάρουν αρκετά ψυχρή, γι 'αυτό θα χρειαστούν και πιο ζεστή ενδυμασία. Θυμηθείτε επίσης ότι μπορεί να βρέχει σχεδόν κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και είναι μεγάλη απόσταση μεταξύ των κτιρίων, έτσι μια ομπρέλα είναι μια αναγκαιότητα.

Ανησυχείτε για τους τυφώνες; Η εποχή των τυφώνων της Φλόριντα διαρκεί από τις 1 Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ψάχνετε για λεπτομέρειες; Εδώ είναι οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις για το Gainesville:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .