Κορυφαία 5 ρομαντικά εστιατόρια στο Σαν Ντιέγκο

Χρειάζεστε μια ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια επερχόμενη επέτειο ή απλά μια ειδική νύχτα έξω με το γλυκό σας; Κάντε κράτηση σε μία από τις κορυφαίες πέντε επιλογές μου για το πιο ρομαντικό εστιατόριο στο Σαν Ντιέγκο .

Ρομαντικά εστιατόρια στο Σαν Ντιέγκο

Ο Γιώργος στο όρμο

Η πανοραμική θέα στον ωκεανό, τα πολυτελή και άνετα καθίσματα, ο χαμηλός φωτισμός και η προσοχή στη λεπτομέρεια από το προσωπικό αναμονής κάνουν το George's at Cove ένα ιδανικό εστιατόριο για μια ρομαντική βραδιά.

Ο Γιώργος στο Όρος έχει σίγουρα δει το δίκαιό του μερίδιο των δεσμεύσεων, αλλά προσφέρει ένα σκηνικό για ρομαντισμό ανεξάρτητα από την περίσταση. Προσθέστε στην κορυφή της ατμόσφαιρας κάποια εξαιρετική γκουρμέ κουζίνα, καθώς και ένα μεγάλο κοκτέιλ και λίστα με κρασιά, και όλοι είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Bertrand στο Mister A's

Ο Bertrand στο Mister A's είναι ένα άλλο εστιατόριο που έχει δει κάποιες συμμετοχές στα τραπέζια του. Δεν αποτελεί έκπληξη γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να το πάρει για να ανοίξει το ερώτημα σε αυτό το ρομαντικό εστιατόριο του Σαν Ντιέγκο - ο Mister A's προσφέρει θέα στο ρετιρέ ολόκληρου του Σαν Ντιέγκο στον κεντρικό ορίζοντα με το βαθύ μπλε λιμάνι να αναβοσβήνει στο παρασκήνιο. Προσφέρει επίσης έμφαση στην αμερικανική κουζίνα με δημιουργικές ανατροπές, σερβίρεται σε ένα τραγανό λευκό τραπεζομάντιλο. Εσείς και το μέλι σας μπορείτε να δειπνήσετε άνετα στις καρέκλες με ταπετσαρίες, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί από τη διεθνή λίστα κρασιών.

Mille Fleurs

Ίσως να μην μπορείτε να πάρετε την αγάπη σας στο Παρίσι, αλλά μπορείτε ακόμα να τον μεταχειριστείτε σε κάποια γαλλική κουζίνα σε ένα περιβάλλον που αισθάνεται σαν να έχετε σκοντάψει σε ένα γαλλικό κάστρο.

Μια τέτοια θέση υπάρχει στο tony Rancho Santa Fe με τη μορφή του εστιατορίου Mille Fleurs. Η κουζίνα ανακατεύει τις ανατροπές της Καλιφόρνιας στα γαλλικά της στοιχεία και οι φιλικοί εξυπηρετητές παρουσιάζουν το γεύμα σας σε λευκά τραπεζομάντιλα με τραπεζομάντιλα που τοποθετούνται γύρω από το δωμάτιο με μέλι με γοητευτικές εκτεθειμένες δοκούς στις οροφές.

Ζητήστε να καθίσετε δίπλα στο τζάκι για μια εξαιρετικά ρομαντική βραδιά.

Θαλάσσιο δωμάτιο

Εάν ζείτε στο Σαν Ντιέγκο τότε πιθανότατα θα αγαπήσετε τον ωκεανό, επομένως δεν έχει πολύ πιο ρομαντικό από το να συνδυάσει ένα νόστιμο δείπνο στην άμμο με ένα κοντινό πλάνο των συντριπτικών κύματα του ωκεανού. Χάρη στο πανέμορφο και γκουρμέ θαλάσσιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πικνίκ στην παραλία για να το πετύχετε αυτό. Τοποθετημένο κατά μήκος του La Jolla Shores, το Marine Room βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία με τα τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που βλέπουν στον ευρύ Ειρηνικό. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης παλίρροιας, τα κύματα έρχονται προσεκτικά κοντά στα παράθυρα, μερικές νύχτες ακόμη και να συντρίβονται σε αυτά. Δίνει έναν αέρα ενθουσιασμού στην εξαιρετική τραπεζαρία, παρέχοντας ένα ιδανικό σκηνικό για ρομαντισμό.

Enoteca Adriano

Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, αλλά δεν θέλετε πραγματικά να κατευθυνθείτε σε ένα από τα εστιατόρια υψηλής κατηγορίας που βρίσκονται παραπάνω, κατευθυνθείτε προς την παραλία του Ειρηνικού. Το PB μπορεί να μην φαίνεται σαν ένα πιθανό μέρος για ρομαντισμό, αλλά αφήστε πίσω τα μπαρ της Γρανάδας Avenue και στρέψτε την Cass Street και σύντομα θα έρθετε σε μια ζεστή μικρή τρατορία που ονομάζεται Enoteca Adriano που κατοικεί σε μια εξοχική κατοικία. Μέσα, θα βρείτε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που φαίνεται να έχει απομακρυνθεί κατευθείαν από μια παράκτια ιταλική πόλη.

Ενώ το εσωτερικό είναι γοητευτικό και ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε μια όμορφη ημερομηνία, κρατήστε ένα από τα τραπέζια αίθριο για επιπλέον ρομαντισμό. Θα έχετε περισσότερη ιδιωτικότητα από άλλα εστιατόρια και θα απολαύσετε τον ζεστό καιρό του Σαν Ντιέγκο απολαμβάνοντας ένα ποτήρι ιταλικό κρασί.

Μην ξεχάσετε να κάνετε μια κράτηση πολύ νωρίτερα εάν κάνετε κράτηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή άλλες διακοπές - αυτά τα εστιατόρια κλείνουν γρήγορα και ακόμη και σε μια κανονική νύχτα το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστείτε πιθανώς μια κράτηση για να πάρετε ένα τραπέζι σε έναν αξιοπρεπή χρόνο. Buon apetito!