Οδηγός για τη χρήση των μεταφορών Δελχί

Επιλογές για μεταφορές στο Δελχί

Οι μεταφορές στο Δελχί έχουν υποστεί σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια για να γίνουν οι καλύτεροι στην Ινδία. Οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν σε κλιματιζόμενα τρένα και λεωφορεία, ηλεκτρονικά εισιτήρια και υπηρεσίες τηλεφωνικής κλήσης. Τα συνηθισμένα ταξί και τα αυτοκινούμενα ριψά είναι επίσης διαθέσιμα.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τη μεταφορά του Δελχί, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απόκτησης από το αεροδρόμιο.

Δελχί Τρένα

Το νέο δίκτυο τρένων του Μετρό έχει φέρει επανάσταση στις μεταφορές στο Δελχί.

Είναι μοντέρνο, γρήγορο, βολικό και λειτουργεί σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτόν τον γρήγορο οδηγό για ταξίδια με τρένο στο Δελχί .

Δελχί Λεωφορεία

Το δίκτυο λεωφορείων του Δελχί είναι σημαντικό, και μπορείτε να πάρετε σχεδόν οπουδήποτε θέλετε να πάτε στο Δελχί φτηνά με το λεωφορείο. Ωστόσο, η ποιότητα του ταξιδιού σας θα ποικίλει, ανάλογα με τον τύπο λεωφορείου που κάνετε και το ύψος της κυκλοφορίας στους δρόμους. Ορισμένες υπηρεσίες λεωφορείων μπορούν να αποφευχθούν! Μάθετε περισσότερα για τα λεωφορεία στο Δελχί εδώ.

Δελχί Auto Rickshaws

Το Δελχί έχει πολλά αυτοχθόνια rickshaws, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος από αυτούς να βάλει μετρητές. Οι οδηγοί θα σας παραθέσουν έναν ναύλο για το ταξίδι σας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχετε μια ιδέα για τους σωστούς ναύλους προτού ταξιδέψετε για να αποφύγετε να το αποκόψετε (κάτι που σίγουρα θα το αλλοιώσετε!). Αυτός ο γρήγορος οδηγός για auto rickshaws στο Δελχί θα σας βοηθήσει.

Δελχί ταξί

Ως εναλλακτική λύση στη λήψη ενός αυτοκινήτου rickshaw, μπορείτε να πάρετε ένα ελαφρώς ακριβότερο ταξί.

Διαφορετικοί τύποι ταξί μπορούν να χαιρετηθούν τόσο από το δρόμο όσο και από το τηλέφωνο. Μάθετε περισσότερα για τα ταξί στο Δελχί εδώ.

Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Δελχί

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτάσετε από το αεροδρόμιο του Δελχί στο ξενοδοχείο σας , ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.