Απόδραση Σαββατοκύριακου La Jolla

Σχεδιάζοντας μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο στη La Jolla

Στα ισπανικά, η λέξη La Jolla σημαίνει "το κόσμημα", ένα εύστοχο όνομα για μια όμορφη πόλη γεμάτη με γαλάζια νερά. Είναι μια από τις ωραιότερες ωκεανικές πόλεις της Καλιφόρνιας και το σπίτι σε πολλές από τις καλύτερες παραλίες του κράτους.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ημερήσιο ταξίδι σας ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου La Jolla χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η La Jolla;

Καλύτερος χρόνος να πάτε στην La Jolla

Οι καιροί του La Jolla και του Σαν Ντιέγκο είναι καλοί ανά πάσα στιγμή, αλλά μπορεί να είναι βροχερός το χειμώνα.

Μην παραλείψετε να το κάνετε αυτό στο La Jolla

Εάν είστε ενεργός παραθεριστής σαν εμένα, μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε λίγα ή τίποτα για μια αλλαγή. Μια θαυμάσια όμορφη ημέρα La Jolla είναι σίγουρο ότι θα αποστραγγίσει όλο το πολυάσχολο έξω από το σώμα σας.

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα να κάνουμε στη La Jolla

Παραλίες: Όταν οι άνθρωποι λένε ότι το Σαν Ντιέγκο έχει υπέροχες παραλίες, αυτό σημαίνει ότι η La Jolla έχει υπέροχες παραλίες. Το La Jolla Cove, το La Jolla Shores και το Windansea δεν είναι μόνο οι καλύτερες παραλίες στο Σαν Ντιέγκο αλλά ίσως το καλύτερο στο κράτος.

Ενυδρείο Birch : Αυτό το μικρό ενυδρείο είναι γεμάτο με πλάσματα γοητείας, και δεν θα σας φορέσει έξω.

La Jolla Playhouse : Αυτή η εταιρία θεάτρων κέρδισε το βραβείο Tony για το περιφερειακό θέατρο το 1993.

Αγορές: Πηγαίνετε για μια βόλτα με τα ψώνια παραθύρων κατά μήκος της λεωφόρου Prospect και των πλευρικών δρόμων που τρέχουν σε αυτό. Με λίγα καταστήματα αλυσίδων, ίσως βρείτε κάτι που δεν μπορείτε να αφήσετε χωρίς.

Περπατήστε γύρω: Κάντε τον εαυτό σας με αυτό το αυτό -Guided Walking Tour La Jolla . Αν προτιμάτε να σας παρουσιάσει κάποιον άλλο, το Where To Want to Be Tours επισκέπτεται πέντε γκαλερί τέχνης, την προκυμαία του La Jolla, ένα κρυφό άγαλμα της γοργόνας και το θαλάσσιο σπήλαιο Sunny Jim.

Go Kayaking: Το Hike Bike Kayak προσφέρει μια περιήγηση στις θαλάσσιες σπηλιές La Jolla και δεν απαιτείται καμία εμπειρία.

Το Bike and Kayak Tours προσφέρει τόσο ξεναγήσεις όσο και ενοικιάσεις καγιάκ.

La Jolla Συναυλίες στη Θάλασσα: Δωρεάν συναυλίες που πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, Ιούνιο έως Αύγουστο

La Jolla Συμβουλές επισκεπτών

Η La Jolla είναι πιο απασχολημένη τα Σαββατοκύριακα παρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Δευτέρα έως την Πέμπτη, θα έχετε σχεδόν τον τόπο στον εαυτό σας.

Για να απολαύσετε τη La Jolla στο γραφικό της σκηνικό, ελέγξτε τους χρόνους χαμηλής παλίρροιας πριν πάτε. Επικεφαλής για La Jolla Shores καθώς η παλίρροια πηγαίνει έξω και να επισκεφθείτε το La Jolla Cove με την παλίρροια όταν αποκαλύπτονται οι πισίνες παλίρροιας.

Η επίσκεψη στο Sunny Jim Cave είναι μόνο οριακά ενδιαφέρουσα και οι 145 σκάλες είναι λίγο αναρριχητικές, αν δεν είστε σε φόρμα.

Η La Jolla φιλοξενεί μερικά κορυφαία εστιατόρια και πολλοί από αυτούς σερβίρουν την εξαιρετική κουζίνα τους κατά το μεσημεριανό γεύμα, αλλά σε χαμηλότερη τιμή από τη νύχτα. Ο Γιώργος στον Κόλπο είναι ένα ιδιαίτερα καλό μέρος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στρατηγική, αφού μπορείτε να δείτε τον ωκεανό από τα παράθυρά του καλύτερα την ημέρα, ούτως ή άλλως.

Πάρκινγκ στο La Jolla

Είναι πιο δύσκολο να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης στο La Jolla σε ένα Σαββατοκύριακο από ό, τι είναι να βρείτε χρυσό στην παραλία. Αν είστε εκεί για τη μέρα, πρέπει να βρεθείτε σε κάποιο μέρος για να σταθμεύσετε το ταξίδι σας. Αυτές οι συμβουλές ίσως βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σταθμοί στάθμευσης, αλλά η επιβολή στάθμευσης είναι ενεργή στην La Jolla ακόμη και εκτός εποχής.

Οι δρόμοι που βρίσκονται πλησιέστερα στο νερό έχουν χρονικό όριο μιας ώρας. Πηγαίνετε λίγο πιο μακριά για δύο ώρες στάθμευσης.

Θα βρείτε μερικές πληρωμένες παρτίδες διάσπαρτες στην πόλη. Αυτοί που βρίσκονται στην άκρη του κέντρου της πόλης χρεώνουν λιγότερο από αυτούς πιο κοντά στο i. Το καλύτερο στοίχημά σας μπορεί να είναι ένας χώρος στάθμευσης που είναι τόσο κρυμμένος που λίγοι άνθρωποι το παρατηρούν. Γυρίστε κάτω στην παραλία Blvd. από το Prospect, και θα το βρείτε στα αριστερά, απέναντι από το Cave Store. Ωστόσο, οχήματα που δεν υπερβαίνουν τα 6'5 "δεν θα χωρέσουν σε αυτό.

Καλύτερα δαγκώματα

Η εξοχική κατοικία σερβίρει φρέσκια κουζίνα σε ατμόσφαιρα παραλίας μπανγκαλόου και το θαλάσσιο δωμάτιο στο La Jolla Shores έχει ψηφιστεί το καλύτερο brunch της περιοχής. Για ένα απλό πρωινό, με λίγους τουρίστες και υπέροχη θέα, ακολουθήστε Coast Blvd. στο Cafe Point Goldfish.

Για δείπνο, δεν θα βρείτε ένα καλύτερο γεύμα από το εστιατόριο Nine-Ten. Ο Λος Άντζελες Τάιμς το αποκαλεί «απόλυτη ανακάλυψη». Άλλοι λένε απλώς έναν ενθουσιασμό: "Yum!" σε ό, τι προσπαθούν.

Μεσαία μέρα, ένα τραπέζι στο πεζοδρόμιο είναι διασκεδαστικό για τους ανθρώπους που παρακολουθούν, αλλά το βράδυ, η πίσω αυλή τους είναι εξαιρετικά ρομαντική.

Ο Γιώργος στο Cove είναι ένα από τα αγαπημένα του La Jolla που έχει ψηφιστεί περισσότερο από μία φορά ως το καλύτερο εστιατόριο στο Σαν Ντιέγκο.

Πού να μείνετε στο Jolla

Εάν ο προϋπολογισμός σας επιτρέπει, επιλέξτε μια θέση στο χωριό, αρκετά κοντά σε πράγματα που μπορείτε να περπατήσετε. Θα έχετε περισσότερη διασκέδαση αν δεν ανησυχείτε για την εξεύρεση θέσης στάθμευσης ή τρελαίνοντας ότι ξεπερνάτε το χρονικό όριο.

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό για την εύρεση ενός ξενοδοχείου La Jolla για περισσότερες συμβουλές για το πού να μείνετε.