Ζόμπι στο Βανκούβερ για αποκριές

Διαδραστικές εμπειρίες ζόμπι στο Βανκούβερ, π.Χ.

Το Βανκούβερ ήταν πάντα λίγο ερωτευμένο με τα ζόμπι: κάθε χρόνο, υπάρχει το ετήσιο Vancouver ZombieWalk μέσα από το κέντρο του Βανκούβερ και η κυβέρνηση της Βρετανίας ξεκίνησε μια εκστρατεία ετοιμότητας για το Zombie την άνοιξη του 2012 (στην πραγματικότητα μια προσπάθεια γλωσσομάθειας για να πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης).

Από το Απόκριες 2012, οι οπαδοί των πεθαμένων νεκρών (και The Walking Dead ) μπορούν να δουν τι είναι να αγωνιστούμε με ζόμπι με δύο διαδραστικά αξιοθέατα ζόμπι στο Μετρό Βανκούβερ: Το σύνδρομο ζόμπι και η ζώνη μάχης ζόμπι στο πάρκο Semiahmoo, στο White Rock μια ώρα νότια του Βανκούβερ).

Το Σύνδρομο Ζόμπι
Πού: Οι δρόμοι του Downtown Vancouver
Πότε: 7 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2014

Το σύνδρομο Zombie είναι μια διαδραστική εμπειρία θεάτρου από την εικονική σκηνή. Για το Απόκριες το 2014, η περιπέτεια - με τίτλο Η πόρτα του θανάτου: Η πανούκλα του συνδρόμου ζόμπι - ζητά από τα μέλη του κοινού να «μυστέψουν» για να σταματήσουν το να διανέμονται από το οργανωμένο έγκλημα να παράγουν περισσότερα ζόμπι. Πραγματοποιώντας τους δρόμους στο κέντρο του Βανκούβερ, τα μέλη του ακροατηρίου αλληλεπιδρούν με τους ηθοποιούς και μεταξύ τους καθώς τρέχουν από (φυσικά!) Ζόμπι και αγώνα για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Η ζώνη μάχης ζόμπι
Πού: Πάρκο Semiahmoo, 15782 Marine Drive, White Rock, Βρετανική Κολούμπια V4B 1E6, Καναδάς
Πότε: Πέμπτη - Παρασκευή, από το σούρουπο - 1πμ
Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται εκ των προτέρων!

Με τα ζόμπι που δημιουργήθηκαν από τον οδηγό ειδικών εφέ του Βανκούβερ Ron McCall, η Ζώνη Combat Zombie είναι μια διαδραστική εμπειρία 45 λεπτών που σας επιτρέπει να κυνηγάτε ζόμπι μέσα από το σκοτεινό δάσος του χώρου Semiahmoo μετά το ωραίο πάρκο στο White Rock.

Η εμπειρία είναι προγραμματισμένη (κάνοντας το παρόμοιο με τη συμμετοχή στο ζωντανό θέατρο ή ένα σενάριο ρόλων): ως μέρος μιας ομάδας κομάντος, είναι η αποστολή σας να διασώσετε μια ομάδα επιστημόνων που προσπαθεί να βρει μια θεραπεία για την πανούκλα ζόμπι. Είστε οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα paintball, και υπάρχει αρκετό χασμουρητό: καπνό, πυροτεχνήματα, σπινθηρισμένο "αίμα", και μια φωνητική ηχητική λωρίδα για την προσομοίωση αεροπορικών επιδρομών και κραυγών.

Για να συμμετάσχετε στη ζώνη μάχης Zombie, πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών και πρέπει να κλείσετε εκ των προτέρων την εμπειρία της Zombie Combat Zone, online : Οι κρατήσεις ζωνών μάχης ζόμπι. Ένα πακέτο περιοδείας είναι $ 666, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει έως και 12 άτομα, έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να πάνε, η φθηνότερη περιοδεία θα είναι. (Μια ομάδα 12 διαβαθμίζει τα $ 55,50 ανά άτομο.)