Ετοιμάσαμε δείπνα ημέρας ευχαριστιών στο Ρίνο

Πού να πάρετε παρασκευασμένα δείπνα ημέρας των ευχαριστιών

Το δείπνο της ημέρας των Ευχαριστιών μπορεί να αγοραστεί ήδη προετοιμασμένο για την οικογένειά σας στο Reno. Για εκείνους που θέλουν το παραδοσιακό μεγάλο γεύμα, αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με όλη την προετοιμασία και την άλλη εργασία, έχουμε αγορές από τις οποίες να αγοράσουμε ένα πλήρες γεύμα, μαζί με άλλες επιλογές που πρέπει να εξετάσουμε. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για ανθρώπους με πολλές άλλες δραστηριότητες προγραμματισμένες για την Ημέρα των Ευχαριστιών και το Σαββατοκύριακο διακοπών.

Ευχαριστιών Δείπνο που δεν έχετε να μαγειρέψετε

Η εταιρεία τροφίμων και φαρμάκων της Scolari - Αυτή η τοπική αλυσίδα αγοράς προσφέρει δείπνα διακοπών γαλοπούλας και ζαμπόν. Το Scolari έχει επίσης δίσκους για πάρτι διακοπών. Παραγγείλετε τουλάχιστον 24 ώρες μπροστά, κατόπιν σηκώστε και πάρτε σπίτι. Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό του καταστήματος του Scolari για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημά σας. Πραγματοποιήστε κατάστημα αυτοπροσώπως ή καλέστε το κατάστημα για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας Διατίθεται μόνο σε καταστήματα με πλήρη υπηρεσία εξυπηρέτησης και αρτοποιείο.

Τα σουπερμάρκετ του Raley - Παραγγείλτε ένα πλήρες γεύμα διακοπών, στη συνέχεια να το παραλάβετε και να το πάρετε στο σπίτι. Το κύριο στοιχείο στο μενού είναι μια προψημένη γαλοπούλα Butterball. Βρείτε την πλησιέστερη περιοχή Reno του Reno με τον εντοπιστή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ολόκληρη η Αγορά Τροφίμων - Με την Αγορά Των Ολικών Τροφίμων, μπορείτε να κάνετε online και να παραγγείλετε τα πάντα, από πιάτα για γιορτές μέχρι πλήρεις γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων χορτοφαγικών και βέγκαν επιλογών, στη συνέχεια παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε προσωπικά στο γραφείο διακοπών μέσα στο κατάστημα.

Η Reno Whole Foods Market βρίσκεται στην οδό 6139 S. Virginia Street, Reno, NV 89502. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 852-8023.

Οι σουπερμάρκετ του Σμιθ - το Smith's διαθέτει online σύστημα παραγγελιών για προετοιμασμένα γεύματα διακοπών. Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό καταστήματος για να βρείτε μια αγορά κοντά σας.

Safeway Supermarkets - Μπορείτε να παραγγείλετε πλήρες δείπνο των Ευχαριστιών από το Safeway καλώντας την Ανοικτή Γραμμή Εξυπηρέτησης στο 1-888-358-7328.

Από την ιστοσελίδα, μπορείτε να εκτυπώσετε μια φόρμα παραγγελίας και να την πάρετε στο κατάστημα αυτοπροσώπως. Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό καταστήματος για να βρείτε μια αγορά Safeway κοντά σας.

Φυσικά Παντοπωλεία - τα φυσικά Παντοπωλεία πωλούν φυσικές γαλοπούλες χωρίς ΓΤΟ που μπορείτε να κάνετε κράτηση και να παραγγείλετε online, στη συνέχεια, σηκώστε το πουλί σας στο κατάστημα. Το Reno Natural Grocers βρίσκεται στο 4819 Kietzke Lane. Καλέστε (775) 448-9828 για περισσότερες πληροφορίες.

Trader Joe's - Θα πρέπει να πάτε στο κατάστημα αυτοπροσώπως, ξεκινώντας από τις 15 Νοεμβρίου 2014, για να αποκτήσετε μια πολύ φυσική γαλοπούλα από τον Trader Joe. Έχουν πάρει επίσης όλα τα σταφύλια και μια μεγάλη ποικιλία κρασιού. Ο Reno Trader Joe's βρίσκεται στη λεωφόρο S. McCarran 5035. Καλέστε (775) 826-1621 για περισσότερες πληροφορίες. Στο Carson City, βρείτε TJ's στο 3790 US Highway 395 South, (775) 267-2486.

Save Mart Supermarkets - Save Mart προσφέρει πλήρες δείπνο είτε γαλοπούλας είτε σπείρας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα γεύματα Ευχαριστιών είτε online είτε στο κατάστημα. Χρησιμοποιήστε τον εντοπισμό καταστήματος για να βρείτε την πλησιέστερη αγορά Save Mart.

Εθνοτικών αγορών και ειδικών καταστημάτων τροφίμων - Ενώ η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια μοναδικά αμερικανική γιορτή, μπορεί να θέλετε να σπάσετε την παράδοση και να σερβίρετε μερικά εθνοτικά πιάτα. Αυτή η ποικιλία εθνοτικών και ειδικών καταστημάτων τροφίμων μπορεί να προσφέρει συστατικά για πιάτα που σερβίρονται σε πολλές γωνιές του κόσμου.