Εξερεύνηση της μετακίνησης της ώρας Phoenix Rush Hour

Πόσο καιρό σας παίρνει για να φτάσετε εδώ;

Η μετακίνηση σε όλη την πόλη είναι δύσκολη, αλλά η διακίνηση από χώρα σε χώρα είναι ακόμα χειρότερη. Μπορεί να χρειαστεί μια ώρα ή περισσότερο για να φτάσουν οι άνθρωποι από εδώ σε εκεί στις διάφορες πόλεις της ευρύτερης περιοχής Φοίνικα. Ένα από τα πιο προκλητικά ζητήματα για τους ανθρώπους που θέλουν να καταλάβουν πού πρέπει να ζήσουν περιλαμβάνει ώρες μετακίνησης ώρας αιχμής.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποτυπώσουν στιγμές μετακίνησης της ώρας στην Κοιλάδα του Ήλιου, οι απαντήσεις σε αυτήν την έρευνα δημοσιεύονται εδώ:

Προκειμένου να παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες στους αναγνώστες, μόνο τα ακόλουθα άτομα πρέπει να απαντήσουν στην έρευνα:

  1. Οι άνθρωποι που οδηγούν αυτοκίνητο ή φορτηγό, ή λαμβάνουν METRO Light Rail ή το λεωφορείο, μεταξύ 6 π.μ. και 8:30 π.μ.
  2. Δεν χρειάζεται να πάρετε τη διαδρομή κάθε μέρα, αρκετά συχνά αρκετά για να μάθετε πόσο καιρό είναι ο μέσος χρόνος μετακίνησης.
  3. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να μετακινούνται από διάφορα σημεία σε διάφορα σημεία. Για παράδειγμα, γνωρίζω το χρόνο μετακίνησης μου για εργασία, αλλά γνωρίζω επίσης το χρόνο μετακίνησης στο αεροδρόμιο και γνωρίζω τον χρόνο μετακίνησης σε έναν από τους πελάτες μου στο Scottsdale. Όσο τα ταξίδια πέφτουν κατά την ώρα αιχμής όπως τα έχω ορίσει παραπάνω, μπορώ να χρησιμοποιήσω τις πληροφορίες. Απλώς υποβάλλετε μια άλλη έρευνα εάν έχετε μια πρόσθετη τοποθεσία.
  4. Μπορείτε να ολοκληρώσετε έρευνες για άλλα μέλη του νοικοκυριού. Στην πραγματικότητα, παρακαλώ να το κάνετε! Όσο περισσότερες απαντήσεις έχω, τόσο πιο πολύτιμες θα είναι οι πληροφορίες για τους άλλους.

Εντάξει, οι ερωτήσεις είναι απλές. Εδώ πηγαίνουμε - απλά αντιγράψτε και επικολλήστε αυτές τις ερωτήσεις με τις απαντήσεις σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται στο aboutphx@gmail.com και, εάν οι πληροφορίες είναι πλήρεις, θα το προσθέσω στις σελίδες χρόνου μετακίνησης μου. Θα απαντήσω στο email σας και θα σας ενημερώσω πότε θα δημοσιευτεί.

- - - - - -

  1. Σε ποια πόλη ξεκινάτε;
  2. Ποιες είναι οι δύο κύριες διασταυρώσεις στο σημείο προέλευσης (από όπου ξεκινάτε);
  3. Ποια πόλη ή πόλη είναι ο προορισμός σας;
  4. Ποιες είναι οι δύο κύριες διασταυρώσεις στο σημείο προορισμού (όπου πηγαίνετε);
  5. Πόσος χρόνος κατά μέσο όρο, σε λίγα λεπτά, χρειάζεται συνήθως για να φτάσει εκεί;
  6. Οδηγείτε δρόμους της πόλης, αυτοκινητόδρομους χωρίς HOV, αυτοκινητόδρομους με HOV, λεωφορείο ή METRO Light Rail;

- - - - - -