Πού να φάτε θαλασσινά στο Durban

Συνιστώμενα εστιατόρια με θαλασσινά στο Durban

Το Ντέρμπαν, που είναι μια πόλη λιμανιού στον ζεστό Ινδικό Ωκεανό, δεν απογοητεύει όταν πρόκειται να φάει θαλασσινά. Απλά προσθέστε λεμόνι, ή peri-peri (τσίλι) εάν είναι γαρίδες.


uShaka Marine World

Υπάρχουν δύο εστιατόρια στο Marine World - το Cargo Hold και το Moyo (ένα από τα πολλά Moyos στα κεντρικά κέντρα της χώρας) - και να κάνετε το πλήρες τουριστικό πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε και τα δύο. Τόσο εντυπωσιακές είναι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις που μπορεί να μην θυμάστε το φαγητό που καλά, αλλά μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι ήταν μια χαρά.

Θα βρείτε και τα δύο στη διεύθυνση:

Το χέρι

Οι πίνακες στο "Phantom Ship" καταλαμβάνουν τις μεγάλες γυάλινες πλάκες της κύριας δεξαμενής ωκεανιού, οπότε όταν ο κ. Great White έρχεται να κατασκοπεύει τα ψάρια και τα τσιπ στο πιάτο σας, άλλα δείπνα δεν θα ακούσουν ούτε τις κραυγές όταν σαρώνετε το φορτωμένο δίχτυ σας στο αυτί σας, παρά στο στόμα σας. Τα θαλασσινά είναι μια ειδικότητα, η οποία είναι λογική και είδος macabre την ίδια στιγμή. Υπάρχει μια καλή επιλογή των νοτιοαφρικανικών κρασιών σε μια δίκαιη τιμή. Αλλά μπορείτε να δείτε το ψεύτικο ναυτικό θέμα είναι ένα υγρό καλαμάρι, όπως λένε εδώ.
Το Φάντασμα Πλοίου, Ο Θαλάσσιος Κόσμος Ushaka, Point Waterfront
Tel 031-328-8065

Moyo

Το πράγμα για τον Moyo, εδώ στο Ushaka ή αλλού, είναι το Afro-chic vibe. Το φαγητό είναι αφρικανικό με μια περιστροφή της διεθνούς φρίκης και η λίστα κρασιών εκτεταμένη από οποιοδήποτε πρότυπο. Καθώς εισάγετε, θα ζωντανέψετε το πρόσωπό σας με μερικές μικρές κηλίδες χρώματος, μόνο για να φτάσετε στη διάθεση και υπάρχει πάντα ζωντανή μουσική και μερικές φορές και άλλες διασκεδαστικές ενέργειες.

Κρατήστε κατά μέρος, αυτό το απόλυτο musts στον κατάλογο διακοπών μου.
1 Bell Street, Ushaka Marine World
Tel 031-332-0606


Το νέο ψάρι καφέ

Είπαμε ότι ο Ντέρμπαν ήταν ένας ψαροχώρος; Ναι, το κάναμε και αυτό είναι το μέρος για να το βρείτε. Ακόμα καλύτερα, αυτό το kaif βρίσκεται ακριβώς στη λεκάνη για γιοτ έτσι ώστε ακόμα και αν δεν καλύπτεται με σπρέι αλατιού, θα νιώσετε σαν να μπορούσατε με την απρόσκοπτη θέα των σκαφών, της θάλασσας και του ουρανού.

Εάν δεν είστε σε θαλασσινά, απλά μην πάτε εκεί επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο. αλλά αυτό που υπάρχει είναι φρέσκο ​​και άφθονο, από απλούς μερλούκιο και τσιπς έως πιατέλες οστρακοειδών. Ο κατάλογος κρασιών είναι σύντομος αλλά έξυπνος.
31Yacht Mole, Victoria Embankment
Tel 031-305-5062 / 3

Να είστε ένας SASSI Eater

Όλοι γνωρίζουμε για τη δύσκολη κατάσταση του τόνου, που τώρα είναι τόσο σπάνια και σας απειλούν, απλά δεν πρέπει να τα φάτε (οι Ιάπωνες αναγνώστες σημειώνουν). Αλλά η τραγωδία είναι ότι μεγάλο μέρος των πόρων της θάλασσας απειλούνται. Η SASSI (Πρωτοβουλία για τη Νοτιοαφρικανική Βιώσιμη Θαλασσινή) είναι μια τοπική πρωτοβουλία που φέρνει στο προσκήνιο αυτή την κατάσταση: τα θαλασσινά κατηγοριοποιούνται ως πράσινα (προχωρήστε και απολαύστε), πορτοκαλί (σπάνια ή εποχιακά σπάνια) ή κόκκινα (μην αγγίζετε). Κάθε καλό εστιατόριο θα είναι σε θέση να σας πει την κατάσταση των θαλασσινών ειδών. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι το SMS του ονόματος του ψαριού είναι τοπικός αριθμός 0794998795 και θα σας αποσταλεί αυτόματα η κατάσταση SASSI.

Πού να φάτε τη διεθνή κουζίνα στο Durban ...