Πολιτιστικές συμβουλές για επιχειρηματική δραστηριότητα στη Σουηδία

Η Σκανδιναβία μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε για επαγγελματικούς λόγους, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία κατευθυνθείτε. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές! Οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε μια χώρα όπως η Σουηδία θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν συλληφθεί από μερικές από τις τυπικές πολιτισμικές διαφορές και τα έθιμα που μπορεί να συναντήσουν.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα όλες τις αποχρώσεις και τις πολιτιστικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν έναν επιχειρηματία που ταξιδεύει στη Σουηδία, παρέθεσα συνέντευξη στον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου "Πες τίποτα σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε": 5 κλειδιά για την επιτυχημένη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Η κ. Cotton είναι ειδικός στις πολιτισμικές διαφορές και διακεκριμένος ομιλητής και αναγνωρισμένη αρχή στην διαπολιτισμική επικοινωνία. Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. και έχει παρουσιαστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως: NBC News, BBC News, PBS, Good Morning America, PM Magazine, PM Northwest και Έκθεση Pacific. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κ. Cotton, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.GayleCotton.com. Η κ. Cotton ήταν ευτυχής να μοιραστεί τις συμβουλές με τους αναγνώστες του About.com για να βοηθήσει τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πιθανά πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν.

Τι συμβουλές έχετε για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στη Σουηδία;

5 Βασικά θέματα συζήτησης ή συμβουλές χειρονομίας

5 θέματα θεμάτων συνομιλίας ή ταμπού χειρονομίας

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ή διαπραγμάτευσης;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για γυναίκες;

Οι γυναίκες και οι άνδρες αντιμετωπίζονται ισότιμα ​​στη Σουηδία, οπότε αναμένετε ότι οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων θα είναι είτε των δύο φύλων.

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;