Συμβουλές για οδήγηση στην Ιταλία

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν οδηγήσετε στην Ιταλία

Εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε στην Ιταλία στις διακοπές σας, αυτές οι συμβουλές οδήγησης μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ενώ ένα GPS θα έρθει χρήσιμο για πλοήγηση, μην το βασίζεστε αποκλειστικά. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους που κατέληξαν σε λάθος μέρος επειδή ακολούθησαν οδηγίες GPS. Στην Ιταλία είναι κοινό να βρείτε δύο (ή περισσότερες) πόλεις με το ίδιο όνομα σε διαφορετικές περιοχές, οπότε φροντίστε να δείτε τον χάρτη σας για να δείτε αν κατευθύνεστε με τον σωστό δρόμο.

Επιπλέον, ένας πλοηγός μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ZTL (δείτε παραπάνω) ή να στραφεί σε λάθος κατεύθυνση σε μονόδρομο ή ακόμα και σε ένα δρομάκι που τελειώνει σε σκάλες (όλα αυτά τα πράγματα έκανα μόνος μου). Επίσης, κατά την εμπειρία μου, τα όρια ταχύτητας που εμφανίζονται στο GPS δεν είναι πάντοτε ακριβή, γι 'αυτό φροντίστε να βλέπετε τα σήματα ορίου ταχύτητας για τον εαυτό σας.

Όταν ψάχνετε για ενοικίαση αυτοκινήτου, μην ξεγελιέστε από μια εταιρεία των οποίων οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από άλλες. Είναι πιθανό ότι θα προσθέσουν επιπλέον κόστος είτε όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο είτε όταν το επιστρέψετε. Σας συνιστώ να περάσετε από μια εταιρεία όπως η Auto Europe που δείχνει όλα τα έξοδα μπροστά, παρέχει 24ωρη βοήθεια στην αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει ασφάλιση.

Εάν χρειάζεστε αυτοκίνητο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, εξετάστε μια μίσθωση αγοράς αυτοκινήτου. Θα έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με εξαιρετική ασφάλιση και κανένα επιπλέον κόστος, εκτός από την επιβάρυνση ανάληψης / απόρριψης για την Ιταλία (την οποία μπορείτε να αποφύγετε αν αναχωρήσετε στη Γαλλία).

Αυτό ακριβώς κάνω.