Οι καλύτεροι προορισμοί καταδύσεων Shore στον κόσμο

Αν σας αρέσει να κάνετε καταδύσεις, αλλά δεν θέλετε απαραιτήτως να περάσετε ώρες σε μια βάρκα κατάδυσης μόνο για να φτάσετε στους καλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους και τα ναυάγια, ίσως μια τέλεια εναλλακτική λύση από μια εκδρομή στην καταδυτική ακτή. Προσφέρει πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα ενός συνήθους ταξιδιού κατάδυσης, με κάποιες αναβαθμίσεις που είναι δύσκολο να νικήσουν.

Οι καταδύσεις με σκάφος σας επιτρέπουν να παραλείψετε μεγάλες βόλτες με βάρκα σε ακατέργαστο νερό, καθιστώντας την μια πολύ καλύτερη επιλογή για όσους αρρωσταίνουν. Η κατάδυση Shore σας δίνει επίσης την ευκαιρία να εισέλθετε στο νερό πολύ πιο γρήγορα και είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρή. Μπορείτε επίσης να βουτήξετε στο δικό σας χρονοδιάγραμμα, παρά όταν έρχεται και πηγαίνει ένα σκάφος. Αλλά, μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε μερικούς από τους πιο γραφικούς κοραλλιογενείς υφάλους ή ναυάγια, καθώς πολλοί δεν βρίσκονται κοντά στην ακτή.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά μεγάλα μέρη για να πάτε shore καταδύσεις σε όλο τον κόσμο, με τα πράγματα για να δείτε ακριβώς έξω από την παραλία. Αυτοί είναι οι απόλυτοι αγαπημένοι μας προορισμοί, όπου οι μεγάλες καταδύσεις μπορούν να βρεθούν μόνο στην ανοικτή θάλασσα.