Γήπεδα γκολφ του Kauai

Το Κήπο νησί του Kauai είναι το σπίτι σε πέντε από τα κορυφαία γήπεδα γκολφ της Χαβάης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Kauai είναι ένας παράδεισος του γκολφ. Το Garden Island φιλοξενεί πέντε από τα κορυφαία γήπεδα γκολφ της Χαβάης (Golf Digest, 2004) και διαθέτει μερικές από τις πιο γραφικές και προκλητικές διατάξεις στη Χαβάη.

Hokuala Resort Ocean Course

3351 Ο δρόμος Ho'olaulea
Λιούε
808-241-6000
https://www.hokualakauai.com/

Το Hokuala Resort προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του Jack Nicklaus Signature Golf στο Kauai. Το 18-οπών Ocean Course έχει μια αίσθηση του στυλ το δικό του.

Τα Fairway πλέκονται μαζί με τους επιβλητικούς ωκεάνιους βράχους, πάνω από τα ακρωτήρια ψηλά και πάνω από το λιμάνι και ανάμεσα σε περίπου 40 στρέμματα λιμνοθάλασσων γλυκού νερού.

Υπαίθριες εκτάσεις από εξωτικό φύλλωμα ευδοκιμούν σε όλη την πιο δύσκολη μπροστινή πλευρά ενώ η μαγευτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στον κόλπο Καλαπάκι αναδεικνύουν την εσωτερική εννέα.

Βλέπετε για τον εαυτό σας γιατί, το 2015, το Ocean Course ψηφίστηκε το Νο. 10 στη Χαβάη στο περιοδικό Golfweek "Τα καλύτερα μαθήματα που μπορείτε να παίξετε" από το κράτος. Έχει επίσης ονομάσει ένα από τα "πιο όμορφα γήπεδα γκολφ του κόσμου" από το MSN Travel.

Kiahuna Golf Club

2545 Drive Plantation Kiahuna
Koloa
808-742-9595
www.kiahunagolf.com

Ένα πρωτότυπο Po'ipu, Kiahuna Golf Club προσφέρει στους παίκτες του γκολφ ένα όμορφο πρόσφατα ανακαινισμένο 18 οπών, που βρίσκεται στην καρδιά του Po'ipu, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή ομορφιά των νησιών με την αίσθηση της διαχρονικής ιστορίας της περιοχής.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας Robert Trent Jones, νεώτερος, περιέλαβε πολλά αρχαία κατάλοιπα ενός χωριού της Χαβάης στο σχεδιασμό του μαθήματος.

Το Kiahuna Golf Club φιλοξενεί το Joe's on the Green, έναν τοπικό και αγαπημένο επισκέπτη για το μπαρ και το εστιατόριό του που έχει θέα στην πίστα.

Γήπεδο γκολφ Poipu Bay

2250 Ainako Street
Koloa
808-332-9151
www.poipubaygolf.com

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Poipu Bay είναι ένα μάθημα πρωταθλήματος 18 οπών που βρίσκεται σε 210 ακτές πλησίον του Hyatt Regency Kauai Resort & Spa.

Σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones, Jr., ο ποταμός Poipu είναι μια πορεία με στυλ ωκεανού συνδέσμου με εκπληκτικές προοπτικές και συναρπαστικό παιχνίδι.

Με τα χρόνια, ο κόλπος Poipu έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και έχει βαθμολογηθεί σταθερά μεταξύ των κορυφαίων γηπέδων γκολφ στη Χαβάη και τις ΗΠΑ. Από το 1994, ο κόλπος Poipu έχει φιλοξενήσει το ετήσιο PGA Grand Slam of Golf, ένα από τα πιο διάσημα πρωταθλήματα στο γκολφ κόσμο.

Princeville Golf Club

5520 Ka Haku Road
Princeville
808-826-5000
www.princeville.com

Αρχική σελίδα για τα βραβευμένα γήπεδα γκολφ Prince and Makai με συνολικά 45 τρύπες. Το πρυτανικό πρίγκιπας 18 οπών είναι μία από τις μόνο 10 εγκαταστάσεις στη χώρα που θα απονεμηθούν πέντε αστέρια από τους αναγνώστες του Golf Digest. Το περιοδικό βαθμολογεί επίσης ως # 1 στην πολιτεία της Χαβάης.

Το μάθημα Makai έχει συμπεριληφθεί στα μεγαλύτερα γήπεδα γκολφ της Golf Digest για 17 συνεχόμενα χρόνια. Και τα δύο γήπεδα γκολφ διαθέτουν εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό και το βουνό, κάθε ένα προσεκτικά ενσωματωμένο στο φυσικό τους περιβάλλον.

Γήπεδο γκολφ Puakea

4315 Οδός Καλέπας
Λιούε
808-245-8756
www.puakeagolf.com

Φανταστείτε τον εαυτό σας περπατώντας μέχρι το πρώτο τσάι με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό μπροστά σας και το Όρος Haupu που υπερυψώνεται πάνω σας. Αυτό δεν είναι ένα όνειρο, αυτό είναι το γήπεδο γκολφ Puakea.

Ο Robin Nelson, ο πιο παραγωγικός αρχιτέκτονας γηπέδου γκολφ της Χαβάης, σχεδίασε την πορεία για να παίξει γύρω από τις βαθιές ρεματιές και τα ρέματα που τροφοδοτούνται από φρέσκο ​​νερό βροχής.

Με το εμπνευσμένο τοπίο και την ηρεμιστική οροσειρά της οροσειράς, θα βρείτε το γήπεδο γκολφ Puakea για να παίξετε διαφορετικά κάτω από μια ποικιλία καιρικών συνθηκών του ανέμου και του νερού. Η αριστοκρατική αρχιτεκτονική του Nelson σαφώς μεταφέρει τις διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσει για να επιτύχει το pars του εγχειριδίου, αλλά υποδεικνύει δελεαστικά τρόπους για να επιτύχει τα τυχερά παίγνια που μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε φορεία ή χειρότερα.

Άλλα μαθήματα

Εκτός από αυτά τα μαθήματα υπάρχουν δύο άλλα γήπεδα γκολφ στην Kauai. Το γήπεδο γκολφ Kukuiolono είναι ένα σεμινάριο εννέα τρύπας στο δρόμο 854 Pu'u στο Kalaheo με χρεωστικές χρεώσεις μόνο $ 8. Το δημοτικό γήπεδο γκολφ Wailua στις 3-5350 ο αυτοκινητόδρομος Kuhio στο Lihue είναι τα νησιά μόνο 18 τρύπα δημοτικών μαθήματα με πράσινα τέλη που κυμαίνονται από $ 16 - $ 32.