Πρωινό στο Mon Ami Gabi στο Λας Βέγκας

Το πρωινό στο Λας Βέγκας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν επιλέξετε να βρείτε μια αίθουσα στο αίθριο στο Mon Ami Gabi στο Παρίσι Las Vegas Resort. Ο καφές είναι κορυφαία και αυτό μόνο θα πρέπει να σας εμποδίσει να περιμένετε τις ορδές των ανθρώπων που θέλουν αυτή τη γενική εμπειρία του Starbucks. Είστε διακοπές, οπότε, βρείτε ένα κάθισμα, παραγγείλετε κάτι γλυκό και στη συνέχεια να έχετε μερικά φλυτζάνια πάρα πολλά καθώς βλέπετε το Λας Βέγκας περπατώντας από σας. Παραγγείλετε μια ομελέτα, ένα μπολ με φρούτα, ένα γιγάντιο κολλώδες κουλούρι και πίνετε πολύ καφέ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να βρείτε ένα καλύτερο μέρος για να δείτε Las Vegas το πρωί στη λωρίδα Las Vegas. Το αίθριο απέχει λίγα μέτρα από τη λωρίδα του Λας Βέγκας, έτσι ώστε το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο με όλη τη δράση που απαιτούν οι σπουδαίοι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν ότι θα τρέχουν κάθε πρωί στο Λας Βέγκας, ο κόσμος της ντροπής, ο τύπος και η κοπέλα που ερωτεύτηκαν το βράδυ πριν, οι τρεις μεθυσμένοι τύποι που περπατούν πίσω στο δωμάτιό τους μετά από μια πολύ μεγάλη νύχτα .

Ω, το φαγητό για πρωινό στο Mon Ami Gabi στο Παρίσι Λας Βέγκας; Το φαγητό είναι ακριβώς εκεί επάνω με τα καλύτερα πρωινά στην ταινία. Τι θα πρέπει να έχετε στο Mon Ami Gabi για πρωινό;

Θα αγαπήσετε επίσης την ιδέα του Πύργου του Άιφελ να υψώνεται από πίσω σας καθώς και τις βρύσες Bellagio απέναντι από το δρόμο. Πάρτε έναν ευρυγώνιο φακό και τραβήξτε μια φωτογραφία του εαυτού σας και θα έχετε στο CityCenter, το Bellagio Las Vegas και το Caesars Palace στην εικόνα σας.

Αυτό το σημείο είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα στην πόλη. Αυτό είναι ένα πολύ σημείο του Λας Βέγκας για πρωινό στο Παρίσι Hotel and Casino.

Ακόμα χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για πρωινό στο Λας Βέγκας;