Ο Denny βρίσκεται στη Λας Βέγκας

Πρωινό κάθε φορά στο Λας Βέγκας

Το έχετε ακούσει πριν, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το Denny's κάνει περισσότερο από το πρωινό και σε λογική τιμή. Μπορείτε να βρείτε μερικά από τα εστιατόρια τους ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας και αν ψάχνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα για τα τρόφιμα, ενώ δεν χρειάζεται να πάτε μακριά ελέγξτε μερικά από τους εύκολο να φτάσετε σε θέσεις κοντά στην κεντρική ταινία.

Εάν υπάρχει ένα γεύμα που μπορεί να βελτιωθεί στο Λας Βέγκας είναι πρωινό.

Ενώ τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν καφετέριες και 24ωρη καφετέριες, το πρωινό είναι συχνά το γεύμα που είναι αδύναμο στο χαρτοφυλάκιο του θέρετρου με επιλογές για φαγητό. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα ακριβό μπουφέ ή ένα ήρεμο καφενείο. Εάν είστε ένας πραγματικός εραστής του πρωινού, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα με το πρωινό στο Λας Βέγκας Ιδέες βρείτε το κόσμημά σας.

Για όσους αναζητούν ευκολία και μια πολύ καλή αξία, το Denny's είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Βρείτε ένα Denny's στο Las Vegas Strip

Τοποθεσίες: 3018 S. Maryland Parkway
1826 Las Vegas Blvd. μικρό
3001 Las Vegas Blvd. ΜΙΚΡΟ.
3397 Las Vegas Blvd. μικρό
7200 Las Vegas Blvd. ΜΙΚΡΟ.

Τηλέφωνο: - 702-413-1923

Δείτε ένα χάρτη των τοποθεσιών του Denny στη Λωρίδα του Λας Βέγκας

Κουζίνα στο Denny's: Καφετέρια, Πρωινό

Κρατήσεις στο Denny's: Δεν απαιτείται

Περιοχή τιμών Denny's: Λιγότερο από 20 δολάρια.

Ώρες στο Denny's:
Ανοίξτε 24 ώρες

Ενδυμασία: Casual

Τι είναι όπως στο Denny's;

Οι περισσότεροι από εμάς ήταν σε ένα Denny's έτσι υπάρχουν πολύ λίγες εκπλήξεις, ωστόσο, αναφέρω τον Denny ως εναλλακτική λύση για τα καζίνο και τα ξενοδοχεία τρώει εγκαταστάσεις κυρίως για τους ταξιδιώτες με προϋπολογισμό minded.

Το Denny's είναι μια απλή, απλή, τραπεζαρία που σερβίρει καλό φαγητό σε λογικές τιμές. Αν ψάχνετε για να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια, ενώ στο Λας Βέγκας το Denny's μπορεί να είναι μια επιλογή. Με τοποθεσίες ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας, είναι επίσης πολύ βολικό.

Υπάρχει ένα Denny είναι απέναντι από το Mirage κοντά στο Ενετικό και ένα πολύ κοντά στο Wynn Las Vegas.

Καθένα από αυτά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα περισσότερα ξενοδοχεία της Las Vegas strip.

Πώς είναι το φαγητό στο Denny's;

Ο μεγαλύτερος λόγος μου για να γράψω για το Denny's είναι το πρωινό στο Λας Βέγκας δεν είναι πάντα εύκολο ή φθηνό αν έχετε παιδιά. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, το Denny's είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τον απλό λόγο ότι προσφέρει παιδικό μενού. Τόσα πολλά καταστήματα καφέ ξενοδοχείων δεν προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές για τα παιδιά. Πόσες φορές είχατε πετύχει το μισό από μια υπερμεγέθη βελγική βάφλα; Τώρα, πόσες φορές το έχετε φάει επειδή δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να δαπανούν $ 12 δολάρια για μια βάφλα που απλά δεν μπορούσε να χωρέσει στο στομάχι του παιδιού σας;

Βρίσκω ότι το φαγητό στο Denny's με σώζει, κατά μέσο όρο, $ 10 έως $ 15 από ένα νομοσχέδιο ξενοδοχείου καφέ. Αυτό μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά θεωρούν ότι τα γεύματα των παιδιών στο Denny's συνήθως έρχονται με ποτά και επιδόρπια μπορείτε να δείτε πού εισέρχονται οι αποταμιεύσεις.

ΟΧΙ παιδιά? Είναι μια πεντάδα, θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά θέλετε να περπατήσετε τα επιπλέον δέκα λεπτά για ένα παρόμοιο γεύμα;

Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου