Απογευματινό τσάι στο The Ritz του Λονδίνου

Το απογευματινό τσάι στο The Ritz στο Λονδίνο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και είναι κάτι που όλοι οι ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να βιώσουν. Το τσάι στο The Ritz είναι ένα θεσμό καθαυτό και σερβίρεται στο θεαματικό Palm Court, το οποίο αποτελεί την επιβλητική κομψή άνεση της μεγάλης ζωής του Edwardian . Με μια ποικιλία από 18 τύπους τσαγιού για να διαλέξετε, αυτό το νόστιμο τελετουργικό πραγματικά προσφέρει κάτι για όλους. Έχει απονεμηθεί για πολλά χρόνια στη διάκριση τα βραβεία Tea Guild Awards (Βραβείο Αριστείας, Κορυφαίο Λονδίνο Απογευματινό Τσάι, Κορυφαίος Απογευματινό Τσάι Λονδίνου).

Ένα διασκεδαστικό γεγονός είναι ότι το Ritz είναι το πρώτο οργανικό ξενοδοχείο του Λονδίνου. Το 2002, ο The Ritz είχε άδεια από την Ένωση Soil Association, το μεγαλύτερο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για περισσότερες αναλύσεις τσαγιού το απόγευμα βλέπετε το ρολόι μας για το καλύτερο απογευματινό τσάι στο Λονδίνο .

Τι να ξέρετε αν πάτε

Για ημέρες, ώρες, κόστος και για να κάνετε κράτηση, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ritz London.

Κωδικός ντυσίματος: Επίσημος. Τα τζιν και τα αθλητικά ρούχα δεν επιτρέπονται και οι κύριοι υποχρεούνται να φορούν σακάκι και γραβάτα.

Κρατήσεις: Οι κρατήσεις είναι πάντα απαραίτητες. Συνιστάται να κάνετε κράτηση μέχρι 12 εβδομάδες εκ των προτέρων.

Φωτογραφία: Η Φωτογραφία και η ταινία δεν επιτρέπονται στο The Palm Court.

Μουσική: Ο κατοργανικός πιανίστας, Ian Gomes, εκτελεί τις δικές του παραδόσεις κλασικών αγαπημένων. Ήταν κάτοικος πιανίστας στο The Savoy πριν γίνει μέλος του The Ritz το 1995. Είναι γνωστός για τις δημοφιλείς παραδόσεις του 'Puttin' στο The Ritz 'και' A Nightingale Sang στην πλατεία Berkeley 'οι οποίες έχουν γίνει παραδοσιακά αγαπημένα.

Ανάλογα με την ώρα και την ημέρα, υπάρχει αφθονία μουσικής ψυχαγωγίας όπως κουαρτέτο με σορτς, σολίστ σοπράνο και αρπίστ.

Εορτασμός Απογευματινό Τσάι

Εάν γιορτάζετε μια ιδιαίτερη περίσταση, το The Ritz διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για γιορτές που περιλαμβάνουν σαμπάνια, ωραία σάντουιτς και γλυκά και ένα κέικ γενεθλίων (σημειώστε ότι το πρότυπο είναι σοκολάτα, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για περισσότερες επιλογές).

Πρώτες εντυπώσεις

Από το λόμπι του ξενοδοχείου, οι πόρτες ανοίγουν για να μπείτε στο The Long Gallery που διαρκεί το μήκος του κτιρίου. Στην πρώτη ματιά, θα σας χτυπήσει αμέσως πόσο μεγάλο και πολυτελές είναι αυτό το μέρος.

Το Palm Court είναι στα αριστερά σας, μπροστά από την παλιά είσοδο του Piccadilly. Στην είσοδο του δωματίου υπάρχει ένα καθρέφτη σκηνικό και μαρμάρινες στήλες. Η γυάλινη οροφή πλημμυρίζει το δωμάτιο με το φως και οι πολυελαίοι από σφυρήλατο σίδερο μοιάζουν περισσότερο με έργα τέχνης με ζωγραφισμένα μεταλλικά λουλούδια.

Σας συνοδεύεται στο επιτραπέζιο τραπέζι σας από έναν σερβιτόρο που φορά σκουλαρίκια. Ακόμη και τα τραπέζια για τα δύο είναι αρκετά μεγάλα, έτσι ώστε η βάση του κέικ να μην εμποδίζει την άποψη του συνοδού σας για φαγητό, ενώ κάτω από κάθε τραπέζι υπάρχει ένα χρήσιμο ράφι τσάντας, το οποίο κάνει μια ωραία επαφή για τη διατήρηση της τυπικότητας της περίπτωσης. Το chinaware είναι αποκλειστικό για το Palm Court με σχέδιο χρυσού με ανοιχτό πράσινο και τριαντάφυλλο που συμπληρώνει το δωμάτιο.

Η φιλοξενούμενη πελατεία τείνει να ξεδιπλώσει πιο ώριμη, αλλά αυτό το γεγονός θα απευθυνόταν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (με εξαίρεση τα πολύ μικρά παιδιά).

Μενού και από πού να ξεκινήσετε

Το Ritz προσφέρει μια επιλογή από 18 τύπους τσαγιού φύλλων , όπως το τσάι Ritz Royal English.

Αυτό το μίγμα πηγαίνει καλά με την πρώτη πορεία, τα σάντουιτς κόβουν τα δάχτυλα. Τα σάντουιτς έχουν κλασικά γεμίσματα, όπως καπνιστό σολομό, ψητό ζαμπόν και αγγούρι, και τα περισσότερα είναι σε καφέ ή λευκό ψωμί. Οι εξαιρέσεις ήταν το ρολό μαγιονέζας μίνι αυγού και το τυρί Cheddar με σάντουιτς chutney που φτιάχτηκε με το αποξηραμένο στον ήλιο ψωμί τομάτας - ένας θαυμάσιος συνδυασμός.

Το προσωπικό είναι εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένο και μπορεί να δώσει συμβουλές για την επιλογή τσαγιού ή ειδικές διαιτητικές απαιτήσεις ή ακόμα και να εξηγήσει την αγγλική εθιμοτυπία.

Τα scones δεν φτάνουν με το κέικ σας, καθώς φτάνουν στο τραπέζι ακόμα ζεστό. Υπάρχουν σταγίδες σταφίδας και πετσέτες, που σερβίρονται με φράουλα και κρέμα Cornish.

Πόσο παραμονή

Εάν ανησυχείτε ότι ο χρόνος κάθε συνεδρίασης σε διάρκειας δύο ωρών μπορεί να αισθάνεται έσπευσαν, μην είστε - θα υπάρχει περισσότερο από αρκετός χρόνος για να δοκιμάσετε τα πάντα.

Το προσωπικό του Ritz έχει το χρονοδιάγραμμα κάτω και να τρέχει εξαιρετικά ομαλά. Είναι απίστευτα εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο το προσωπικό έχει πλήρη επίγνωση της σκηνής κάθε τραπέζι σε κάθε δεδομένη στιγμή, χωρίς να σας κάνει να νιώθετε σαν να παραβλέπετε.

Οι πίνακες προετοιμάζονται για την επόμενη συνεδρίαση ενώ βρίσκεστε εκεί, αλλά επιδέξια γίνεται με έναν ήχο και δεν είναι ενοχλητικό.