Βάλτε τα πατίνια σας: Πού να τα σκουλαρίκια στο Λονδίνο

Συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση ελεύθερης εκκίνησης και δείτε το Λονδίνο από μια διαφορετική προοπτική

Αν θέλετε να δείτε το Λονδίνο από μια διαφορετική οπτική γωνία, σκεφτείτε να βάλετε τα πατίνια σας και να συναντηθείτε με ένα σωρό συμπατριώτες για να περιηγηθείτε στην πόλη σε μια οργανωμένη εκδήλωση.

Μπορείτε να νοικιάσετε πατίνια από διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου Skate Centre.

Το Λονδίνο διαθέτει επίσης μερικά μεγάλα πάρκα για πατινάζ. Δείτε παρακάτω μια λίστα όπου μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε πατινάζ στα Royal Parks της πόλης.

Λονδίνο Παρασκευή και Σάββατο πρωινά

Το Σάββατο βράδυ της Παρασκευής του Λονδίνου συναντά κάθε Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο Duke of Wellington Arch στο Hyde Park και είναι ένα πατινάζ 10 έως 15 μιλίων στους δρόμους του Λονδίνου.

Οι διαδρομές αλλάζουν κάθε εβδομάδα, επομένως ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές και καλά οργανωμένο εβδομαδιαίο γεγονός με εθελοντές στρατιώτες (σε πατίνια) που εξασφαλίζουν ότι η κυκλοφορία ενημερώνεται για όλους τους σκέιτερ. Έχουν ακόμη και ένα κινητό ηχητικό σύστημα σε ένα ποδήλατο για να συνεχίσετε. Να γνωρίζετε ότι το επίπεδο πατινάζ σας πρέπει να είναι ενδιάμεσο ή υψηλότερο.

Το Easy Peasy Skate συναντά κάθε Σάββατο στις 10:30 π.μ. στην Παγόδα της Ειρήνης στο πάρκο Battersea. Το γεγονός αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Σημείωση: Θα χρειαστείτε πατίνια με φρένο τακουνιών και προστατευτικό γρανάζι για να συμμετάσχετε. Κάνουν ένα εισαγωγικό εργαστήριο 30 λεπτών πριν από κάθε «συνάντηση» (£ 5 ανά πρωτοπόρο σκέιτερ).

Κυριακή βόλτα

Το Sunday Walk συναντά κάθε Κυριακή στις 2 μ.μ. στο Serpentine Road (ανατολική περιοχή) στο Hyde Park. Είναι ένα εύκολο 2-ωρο skate για όλες τις ικανότητες (αν και πρέπει να είστε σε θέση να σταματήσετε).

Άλλα σημεία στα πάρκα

Ελέγξτε πού μπορείτε να πατήσετε στα Royal Parks του Λονδίνου παρακάτω:

Hyde Park: Στους δρόμους συμπεριλαμβανομένου του Serpentine Road και στις επιτρεπόμενες διαδρομές του κύκλου

Κήποι του Κένσινγκτον: Στον δρόμο Albert Approach και στο The Broad Walk

Το πάρκο του Regent: Στους δρόμους, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών κύκλων

Πάρκο St James's: Στην πίστα του ποδηλάτου North Horseride Mall

Green Park: Κατά μήκος του Συντάγματος Hill track track

Greenwich Park: Στη λεωφόρο Great Cross και τη λεωφόρο Bower

Ρίτσμοντ Παρκ: Μεταξύ της Sheen Gate και της πύλης Ham μέσω των λίμνων Pen