Εστιατόρια Encore στο Λας Βέγκας

Πού να φάτε αν μένετε στο Encore στο Wynn Las Vegas

Οι επιλογές στο Encore Las Vegas όταν πρόκειται για φαγητό είναι μερικές από τις καλύτερες στο Λας Βέγκας. Ποια είναι η λαχτάρα; Steak, ασιατική, ιταλική ή γαλλική; Όλοι είναι πολύ καλοί και έχουν έτοιμους σεφ για να σας δελεάσουν. Εάν έχετε επιλέξει το Encore ως το ξενοδοχείο σας, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίζετε ήδη ότι το φαγητό είναι πολύ σημαντικό για τη λίστα Wynn Hotel. Εκτός από την απίστευτη νυχτερινή ζωή στο Encore Hotel θα έχετε επίσης μερικές από τις καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται να κρατήσετε τον εαυτό σας τροφοδοτηθεί.

Να θυμάστε ότι το Wynn Hotel βρίσκεται δίπλα στο Encore, έτσι ώστε να έχετε όλες τις επιλογές φαγητού και στα δύο, οπότε φροντίστε να δείτε το SW Steakhouse, το Lakeside Seafood, το La Cave, το Country Club και το Costa Di Mare που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την αίθουσα. Αν σας αρέσει να τρώτε ποτό και να μείνετε μέχρι αργά βιώνοντας το Λας Βέγκας έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Ένα αρνητικό είναι η έλλειψη εύκολα προσβάσιμων γρήγορων και βολικών τροφίμων, αν βρίσκεστε εν κινήσει. Για αυτό μπορείτε να περπατήσετε πέρα ​​από το δρόμο προς το Palazzo Las Vegas και τα υπέροχα γήπεδα φαγητού και τις περιστασιακές επιλογές που υπάρχουν εκεί.