Πού να παρακολουθήσετε το διαγωνισμό Mavericks Surf

Το Mavericks είναι ένας θρυλικός μεγάλος κυματοθραύστης που ξεχειλίζει από τον κόλπο Half Moon στις ακτές της Βόρειας Καλιφόρνιας. Κάθε χειμώνας, όταν οι πρησμένοι είναι στο αποκορύφωμά τους, οι διοργανωτές σχεδιάζουν έναν διαγωνισμό surf που ονομάζεται Titans of Mavericks και προσκαλούν 24 από τους καλύτερους surfers μεγάλων κυμάτων από όλο τον κόσμο.

Η ημερομηνία του διαγωνισμού αλλάζει κάθε χρόνο βάσει των τοπικών συνθηκών surf. Φέτος ο διαγωνισμός έχει ζητηθεί για τις 12 Φεβρουαρίου 2016.

Η δράση αρχίζει στις 7:30 π.μ. ώρα Ειρηνικού.

Πού είναι το Mavericks;

Το Mavericks σπάει μισό μίλι από την ακτή του λιμένα Pillar Point στο κόλπο Half Moon. Μπορείτε να δείτε τα κύματα από το bluff πάνω από το Pillar Point, αλλά οι επισκέπτες συνιστάται να είναι προσεκτικοί κατά την παρακολούθηση

Για να δείτε τις τρέχουσες συνθήκες στο Mavericks, δείτε το Surfline's live-cam και το surf report.

Πού να παρακολουθήσετε το διαγωνισμό Mavericks Surf:

Ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει μια διαδικτυακή ροή του διαγωνισμού surf του Mavericks σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πίσω το 2010, ένα απροσδόκητο κύμα τραυματίστηκε θεατές. Ενώ μπορείτε να δείτε τα κύματα του Mavericks από την μπλόφα πάνω από το Στυλοβάτη, η περιοχή είναι κλειστή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για την ασφάλεια των θεατών και για να αποφευχθεί η διάβρωση στα ευαίσθητα βράχια. Οι τοπικοί κυβερνήτες του πάρκου περιπολούν την περιοχή για να κρατήσουν τους θεατές μακριά από τα bluffs.

Οι μόνοι που μπορούν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό surf της Mavericks αυτοπροσώπως είναι οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σκαφών που επιθυμούν να γεννήσουν τα κύματα σε ιδιωτικό σκάφος. Ορισμένες υπηρεσίες τσάρτερ θα πωλούν εισιτήρια για να βγουν έξω στο νερό.

Η αμερικανική ακτοφυλακή συνιστά την έρευνα των τεχνικών δυνατοτήτων του σκάφους και τη μεταφορά κατάλληλου εξοπλισμού ασφαλείας για τις συνθήκες.

Τα περισσότερα χρόνια, οι διοργανωτές του διαγωνισμού σχεδιάζουν ένα φεστιβάλ και βλέπουν σκηνή σε ένα πάρκο στον κόλπο Half Moon, αλλά δεν υπάρχει προγραμματισμός εορτασμού φέτος. Αντ 'αυτού, οι ντόπιοι επισκέπτες που επιθυμούν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μπορούν να πάνε σε ένα από αυτά τα τοπικά μπαρ & εστιατόρια στην ακτή του San Mateo County.

Κόλπος Half Moon & Princeton-by-the-Sea:

Σάντα Κρουζ:

Pacifica:

Συμβουλές για να επισκεφθείτε τον κόλπο Half Moon κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού Surf Mavericks:

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Half Moon Bay για την εκδήλωση, αναμένετε κυκλοφορία. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων λένε ότι το καλύτερο στοίχημα θα είναι να σταθμεύσουν σε ένα από τα State Park της Καλιφόρνιας στον αυτοκινητόδρομο 1 και να περπατήσουν ή να ποδηλατήσουν την παράκτια διαδρομή στο λιμάνι του Pillar Point όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις σε μία από τις τοπικές επιχειρήσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Οι δρόμοι στο Πρίνστον και κοντά στο διάλειμμα θα είναι ανοιχτοί μόνο στους κατοίκους της περιοχής.