Πόσα άτομα ζουν στο Λας Βέγκας;

Όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι, υπάρχουν πάντα μικρά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζετε. Οι πληροφορίες θα πρέπει να σας βοηθήσουν με μερικές από τις ερωτήσεις που έχετε σχετικά με το Λας Βέγκας.

Πόσα άτομα ζουν στο Λας Βέγκας;

Το Λας Βέγκας έχει δει σταθερά την αύξηση του πληθυσμού της τα τελευταία 15 χρόνια και αυξάνεται, ενώ σήμερα 2,1 εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν το Λας Βέγκας το σπίτι τους. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει στην πραγματικότητα όλη την περιφέρεια Clark.

Η πόλη του Λας Βέγκας έχει πληθυσμό 628.711 κατοίκους. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που έχει η διάσημη πόλη έναντι της γύρω περιοχής. Η αλήθεια είναι ότι η λωρίδα Las Vegas είναι απλά ένας δρόμος σε αυτό που έχει γίνει μια πολύ μεγάλη πόλη.

Ορισμένες γειτονιές του Λας Βέγκας περιλαμβάνουν το Paradise, το Henderson, την Spring Valley, το Summerlin και το North Las Vegas και θα βρείτε αυτά τα ονόματα όταν οι άνθρωποι μιλάνε για τοπικά αξιοθέατα και εστιατόρια. Η κοιλάδα δεν είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο μέρος, αλλά θα σας πιάσουν στην κυκλοφορία, αν αποφασίσετε να αποδράσετε από τη λωρίδα Las Vegas κατά την ώρα αιχμής. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της απομάκρυνσης της ταινίας είναι ότι θα μπορείτε να αναγνωρίσετε μερικές από τις κύριες αρτηρίες για κυκλοφορία σε ονόματα όπως το Flamingo Blvd. και το Desert Inn rd. κατά την περιαγωγή στις τοπικές γειτονιές. Δείτε τους αριθμούς

Τι σημαίνει αυτό για εσάς τον επισκέπτη; Στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι μπορεί να τρέξετε σε κάποια κυκλοφοριακή συμφόρηση εάν αποφασίσετε να οδηγήσετε και ίσως διαπιστώσετε ότι οι περιοχές έξω από την ταινία δεν φαίνονται τόσο ασφαλείς όσο θα θέλατε να είναι.

Όλα τα πράγματα που θεωρείται ότι το ποσό των ανθρώπων που ζουν στο Λας Βέγκας δεν θα πρέπει να παρεμποδίζουν την ικανότητά σας να έχετε έναν καλό χρόνο.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αυτοκινητόδρομοι μέσα και γύρω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας είναι επιρρεπείς στην κυκλοφορία, επειδή οι άνθρωποι ζουν πραγματικά έξω από ξενοδοχεία και καζίνο. Η αύξηση του πληθυσμού σημαίνει επίσης ότι η τοπική σκηνή τροφίμων αυξάνεται, οι τέχνες παίρνουν μεγαλύτερη προσοχή και οι γειτονιές ακμάζουν.