Πόλη της Πόλη του Μεξικού - Marcha del Orgullo LGBT

Πώς να απολαύσετε εορτασμούς Pride στην Πόλη του Μεξικού

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι υποστηρίζουν την υπερηφάνεια του Μεξικού (γνωστή στο Μεξικό ως Marcha del Orgullo Lésbico, Gay, Bisexual, Transgénero, Travesti, Transexual e intersexual), η οποία λαμβάνει χώρα σε αρκετές ημέρες στα τέλη Ιουνίου.

Η πρωτεύουσα του Μεξικού σε μεγάλο υψόμετρο έχει έναν τεράστιο και ενεργό πληθυσμό ΛΟΑΤ, αν και γενικά, η σκηνή είναι λίγο πιο διακριτική από ό, τι σε άλλες μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Η ολοένα και πιο δημοφιλής Πόλη του Μεξικού, ωστόσο, συμβάλλει στην αύξηση της ορατότητας της κοινότητας LGBT και η κορυφαία περιοχή νυχτερινής διασκέδασης Zona Rosa της πόλης βρίσκεται τόσο σε κεντρικό σημείο, αρκετά ασφαλής και πολύ δημοφιλής με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, καθιστώντας την ένα ολοένα πιο ζωντανό μέρος για μπαρ-hopping και κοινωνικοποίηση.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Gay Mexico City για περισσότερες ιδέες για το τι πρέπει να δείτε και να κάνετε σε αυτή τη δυναμική πόλη.

Παρέλαση Pride της Πόλη του Μεξικού

Το κύριο γεγονός του Mexico City Pride, το Parade Parade και το Φεστιβάλ, ακολουθεί μια διαδρομή κατά μήκος του Paseo de la Reforma στη Zona Rosa. Η πορεία, που ιδρύθηκε το 1978, αποχωρεί από την ανερχόμενη El Angel de la Independencia, τη στήλη νίκης «Άγγελος της Ανεξαρτησίας» στη Zona Rosa και εκτείνεται στο εικονικό Zocalo της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται μία εβδομάδα μετά την Guadalajara Gay Pride, η οποία πραγματοποιείται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού.

Πόλη του Μεξικού Πόροι LGBT

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι γκέι μπαρ, ξενοδοχεία, παμπ και εστιατόρια θα διοργανώνουν επίσης εκδηλώσεις και προσφέρουν ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια της Gay Pride του Mexico City.

Ελέγξτε τις χρήσιμες γκέι πόλεις του Πόλη του Μεξικού, όπως το GayMexicoMap.com του Mexico City Gay Guide και το ταξιδιωτικό πράκτορα LGBT Mex Gay Vacations Gay Guide στην πόλη του Μεξικού. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό ταξιδιωτικό site που παράγει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, ο Γραμματέας Τουρισμού της πόλης του Μεξικού - υπάρχει μια ειδική σύνδεση με τον τουρισμό LGBT στην πόλη του Μεξικού.