Πώς να ανακυκλώσετε στο Kansas City

Θέλετε να κάνετε το δικό σας ρόλο και να βοηθήσετε το περιβάλλον; Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαδικασία "go-green" είναι να ανακυκλώνετε τα πράγματα που χρησιμοποιούνται καθημερινά στα νοικοκυριά. Σύμφωνα με το τμήμα δημοσίων έργων του Kansas City, το KC συγκέντρωσε περίπου 19.000 τόνους ανακυκλώσιμου υλικού το 2006.

Πρόγραμμα ανακύκλωσης του Kansas City

Εάν ζείτε εντός των ορίων του μετρό City Kansas City, ο ευκολότερος τρόπος ανακύκλωσης είναι να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα KC Recycles.

Αυτό το curbside πρόγραμμα παρέχει ένα μπλε δοχείο ανακύκλωσης σε κάθε νοικοκυριό εντός των ορίων της πόλης (μονοκατοικίες και διαμερίσματα 6 ή λιγότερων μονάδων) το οποίο παραλαμβάνεται την ίδια μέρα με την κανονική σας συλλογή απορριμμάτων. Απλά καθίστε τον μπλε κάδο σας στο περίπτερο και η πόλη θα κάνει τα υπόλοιπα - και δεν χρειάζεται καν να διαχωρίσετε!

Τι είναι ανακυκλώσιμο στα μπλε δοχεία

Τι δεν είναι ανακυκλώσιμο στους μπλε κάδους

Το Kansas City ανακυκλώνει το πρόγραμμα απόρριψης

Η KC Recycles διαθέτει επίσης πρόγραμμα drop-off - αποθέστε τα ανακυκλώσιμα σας στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Προγράμματα ανακύκλωσης του Κάνσας

Εάν ζείτε στην πλευρά του Κάνσας στην πόλη του Κάνσας, υπάρχουν επίσης πολλοί εξαιρετικοί τρόποι ανακύκλωσης. Η Deffenbaugh Industries Trash Services παρέχει ανακυκλούμενη κυκλοφορία σε όλες τις γειτονιές της κομητείας Johnson, του Κάνσας και των γύρω περιοχών.

Ελέγξτε την Ιστοσελίδα Deffenbaugh για όλες τις πληροφορίες σχετικά με ένα πρόγραμμα στην περιοχή σας.

Ο Deffenbaugh έχει επίσης ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης Σαββατοκύριακου στο χώρο υγειονομικής ταφής Johnson County.

Άλλα μέρη για ανακύκλωση στο Κάνσας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μέσης Αμερικής (MARC) έχει πολυάριθμα περιβαλλοντικά προγράμματα. Μπορείτε να ανακυκλώσετε αυτά τα (και πολλά άλλα) κέντρα ανακύκλωσης σε όλη την περιοχή Johnson County και τις γύρω περιοχές.

Ανακύκλωση Abitibi: 14125 W. 95th St., Overland Park
Κοινοτική Ζωή - Overland Park: 6900 W. 80th St., Overland Park
Κοινοτική ζωή: 200 W. Santa Fe, Overland Park

RecycleSpot.org

Επίσης, επισκεφθείτε το RecycleSpot.org - απλώς ρίξτε στη θέση σας και τι θέλετε να ανακυκλώσετε (όλα από το πετρέλαιο και το μέταλλο στο χαρτί και το πλαστικό) και θα βρουν μια θέση ανακύκλωσης κοντά σας.