Η πισίνα του Jones Rooftop

Η ιστορία έσπασε στις αρχές του 2009 - ότι το District Power και Light θα προσέθετε ένα νέο στοιχείο στο μπαρ, το εστιατόριο και την περιοχή ψυχαγωγίας στο κέντρο της πόλης - μια πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Κοιτάζοντας ψηλά πάνω από το Main στην κορυφή της αγοράς του Cosentino (10 E.13) και με την καθαρή θέα πολλών γραφείων (ναι, αυτό θα μπορούσε να πάρει ενδιαφέρον), η νεότερη προσθήκη στην περιοχή Power and Light, The Jones, 2009.

Ο Τζόουνς
Η πισίνα του Rooftop Power και του Light District
10 Ε.

13η Αγία (13η και Κύρια)
Kansas City, ΜΟ 64106

Ανοίγει: Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης
21+

Το μέρος για να είναι αυτό το καλοκαίρι

Ονομασμένος μετά από το ναυαρχίδα του φημισμένου καταστήματος The Jones Store, το οποίο κατοικούσε στο τοπίο από το 1902 έως το 1998, ο The Jones υπόσχεται να είναι ο τόπος που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Η υπερυψωμένη πισίνα P & L θα φιλοξενήσει 12 ιδιωτικές καμπάνες, πλήρη κοκτέιλ, κολύμπι μπαρ, καθώς και καθημερινό DJ και υπηρεσία θυρωρού.

Μέλη

Ακριβώς όπως πολλές ιδιωτικές πισίνες γύρω από το μετρό και τη χώρα (πιστεύουν ότι η Samantha Jones και το περίφημο επεισόδιο του Σόχο Σώμα στο Sex and the City) είναι διαθέσιμα και ποικίλλουν ανάλογα με τις παροχές.

Τα μέλη θα είναι σε θέση να φέρουν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών και να έχουν τα πλεονεκτήματα να μην χρειαστεί να περιμένουν στη γραμμή, χωρίς κάλυψη, υπηρεσία πετσετών και εκτεταμένη χρήση θυρωρείων.