Κερδίστε Sleepovers Κάστρο και Περισσότερα Super Έπαθλα Στο Μεγάλο 1066 Arrow Hunt

Μεγάλα έπαθλα είναι διαθέσιμα για αρπαγές καθώς η αγγλική κληρονομιά εγκαινιάζει 1.066 βέλη για να σηματοδοτήσει τη μάχη του Hastings μέσα - το μαντέψατε - το 1066.

Τα υπνοδωμάτια του κάστρου, οι ιδιωτικές εκδρομές με τους ειδικούς, οι εξοχικές κατοικίες σε ιστορικούς χώρους και η συμμετοχή στην αγγλική κληρονομιά καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής - με δωρεάν είσοδο σε τοποθεσίες σε όλη τη χώρα - είναι από τα βραβεία που θα μπορούσατε να κερδίσετε αν βρείτε ένα από τα 1.066 βέλη σε 257 ιστορικά αξιοθέατα της Αγγλίας. Το πρώτο βέλος, ένα γιγάντιο, φυτεύτηκε στο σημείο της μάχης, στη μάχη, όπου έπεσε ο βασιλιάς Χάρολντ. Τα υπόλοιπα βέλη θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν.

Το μεγάλο 1066 Arrow Hunt σηματοδοτεί την 950η επέτειο από τη μάχη του Hastings όταν οι δυνάμεις του William the Conqueror σκότωσαν τον Anglo Saxon King Harold και άλλαξαν την πορεία της δυτικής ιστορίας. Για να κερδίσετε ένα βραβείο στο 1066 Arrow Hunt, πρέπει πρώτα να βρείτε ένα από τα βέλη με κόκκινα άκρα. Κάθε ένα από τα βέλη φέρει ετικέτα με έναν μοναδικό κώδικα. Εισαγάγετε τον κώδικα στην ιστοσελίδα του κυνήγι βέλους και είστε νικητής. Ένας χάρτης στο χώρο του κυνήγι βέλους υποδεικνύει πόσα βέλη πρέπει να διεκδικηθούν σε εθνικό επίπεδο και πόσοι ακόμα μπορούν να βρεθούν σε κάθε περιοχή της χώρας.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι να βρεθεί το τελευταίο βέλος ή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2016 - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Ο ιστότοπος έχει μια λίστα με όλες τις 257 τοποθεσίες που περιλαμβάνονται στο κυνήγι, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα κοντά στο σημείο όπου μένετε ή όπου τα ταξίδια σας θα σας μεταφέρουν το καλοκαίρι του 2016. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ιστοσελίδα για άλλα γεγονότα που μνημονεύουν τη μάχη του Hastings επετείου σε όλη τη χώρα.

Εν τω μεταξύ, για να ξεκινήσετε το κυνήγι σας, εδώ είναι μερικές από τις ιστορικές τοποθεσίες όπου τα βέλη έχουν πέσει από τον αέρα και περιμένουν να βρεθούν: